نماینده ولی فقیه در لرستان: آموزش و پرورش مسیر اصلی تربیت جوانان مومن و انقلابی است
نماینده ولی فقیه در لرستان گفت: مسیر اصلی تربیت جوانان مومن و انقلابی، معنویت گرا، عدالت خواه و اخلاق مدار آموزش و پرورش است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرمآباد حجت الاسلام والمسلمین سید احمد رضا شاهرخی ظهر امروز در جلسه اعضای کمیته همکاری حوزههای علمیه آموزش و پرورش استان لرستان که در دفتر نماینده ولی فقیه در استان برگزار شد ضمن گرامیداشت هفته معلم اظهار داشت: امام راحل میفرمودند آنچه برای ما مهم است و به عنوان یک گردنه پیش روی ملت باید از آن عبور کرده و ازآن مراقبت کنیم فرهنگ غرب است که در میان ملتها ریشه زده است.
وی افزود: امام خمینی (ره) فرهنگ غرب را همواره به عنوان یک تهدید برای دین و اعتقاد مردم میدانستند و توصیه میکردند دستگاههای فرهنگی و متولیان فرهنگی مراقبتی دائم داشته باشند و همچنین میفرمودند فتح الفتوح نظام جمهوری اسلامی این بود که جوانانی که تربیت شدند در طراز انقلاب اسلامی بودند و هستند و انسان سازی با پیروزی انقلاب اسلامی رخ داده است.
نماینده ولی فقیه در لرستان عنوان کرد: نظام سلطه بیش از 200 سال برای دین زدایی و اسلام زدایی برنامههای زیادی به کار بردند که با لطف الهی ، حمایت مردم، جانفشانی مردم و جوانان انقلابی در 22 بهمن سال 57 تمام برنامههای نظام سلطه به گورستان تاریخ رفت ولی دشمنان دست بردار نیستند و هزینههای زیادی برای پیش برد اهداف استعماری خود متحمل میشوند و اینگونه نیست کنار کشیده باشند و تلاش میکنند از راههای مختلف به دین زدایی و اسلام زدایی ورود کنند.
وی بیان کرد: خوشبختانه در انقلاب اسلامی به عنوان تکلیف الهی نظام آموزش و پرورش و حوزه علمیه اشتراکات فراوانی در راستای مقابله با نقشههای دشمنان دارند و یکی از مطالبات مقام معظم رهبری تربیت هشت میلیون جوان مومن، انقلابی، معنویت گرا، عدالت خواه و اخلاق مدار است که به طور یقین استان لرستان نیز سهمی از این جوانان دارد که مسیر اصلی تربیت این جوانان آموزش و پرورش است.
شاهرخی در ادامه گفت: همه اشخاص از دل آموزش و پرورش بیرون آمده و همه ما وظیفه داریم در کنار آموزش کارهای فرهنگی، اخلاقی و بصیرتی نیز باشد که خوشبختانه در استان تاکنون اقدامات خوبی انجام شده است و لی باید سعی کنیم امروزمان از دیروز بهتر باشد که این بهتر بودن باید با برنامه مبتنی بر پژوهش، علم و داریت، مدیریت جهادی و شتاب لازم میسر است.
وی تصریح کرد: بنا داریم سند تحول به دقت مورد مطالعه قرار بدهیم و از ظرفیتهایی که تاکنون در راستای تحول این سند استفاده نشده شناسایی شوند و از تجربه کمیته همکاری روحانیت و آموزش و پرورش در استانهای دیگر استفاده کنیم و طی برنامه مدون همکاریهای لازم را پیش بینی کرده و به شهرستانها سرایت بدهیم.
نماینده ولی فقیه در لرستان خاطرنشان کرد: در راستای کیفیتر شدن فعالیت بسیج دانشآموزی در آموزش و پرورش از آنها خواستهایم با همفکری اتحادیه دانشآموزی برنامه مدونی ارائه بدهند که در کمیتههای های همکاری روحانیت و آموزش و پرورش و سایر دستگاههای ذیربط ارائه خواهند شد.
وی اظهار داشت: اجرای برنامههای سودای بندگی و حضور روحانیت در مدارس برنامههای خوبی است که در مدارس اجرا میشود ولی باید برای کیفی شدن آنها باید همفکری کرد.
شاهرخی گفت: همکاریهای حوزههای علمیه و آموزش و پرورش مانند یک برگه سفید روشن و درخشان است ولی گاهی در نقطهای از آموزش و پرورش لکهای خودش را نشان میدهد به عنوان مثال اتفاقی در یک مدرسه بازتاب رسانهای خواهد شد که باید متصدیان مربوطه جلساتی پیرامون ریشه یابی و پیشگیری از این اتفاقات برگزار کنند.
انتهای پیام/645/ ع