قم| تلفیق "زیارت و فرهنگ کتابخوانی" گامی درخشان در جشنواره رضوی است


قم| تلفیق "زیارت و فرهنگ کتابخوانی" گامی درخشان در جشنواره رضوی است

نویسنده کتاب "خورشید رهنمای" با بیان اینکه تلفیق زیارت و فرهنگ کتابخوانی گامی درخشان و پر از امید در جشنواره رضوی است گفت: جشنواره رضوی جرقه ای برای ترویج کتابخوانی و شناخت سیره علی ابن موسی الرضا(ع) است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جشنواره کتابخوانی رضوی فرصتی برای گسترش فرهنگ مطالعه و ترویج و تعمیق معارف آل الله است که این حرکت فرهنگی مذهبی آثار و برکات بسیار مناسبی به همراه دارد.

با توجه به شیوع کرونا دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی به صورت مجازی برگزار می شود، این جشنواره گام بزرگ و گنجینه معنوی دارد شرکت در این مسابقه برای تمامی سطوح سنی فراهم شده است.

جشنواره کتابخوانی رضوی از مصادیق رونق فرهنگ و مذهبی به شمار می‌رود، دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی در سه گروه سنی کودک، نوجوان، جوان و بزرگسال و در قالب های متنوع مناسب هر گروه سنی با 12 عنوان کتاب برگزار می شود و زمان شرکت ‌در این جشنواره نیز تا 9 خردادماه است.

حجت الاسلام و ابوالفضل هادی منش نویسنده کتاب "خورشید رهنمای" در گفت و‌گو با خبرنگار تسنیم در قم اظهار داشت: کتاب‌هایی را که می نویسم به خلاصه نویسی توجه و اهتمام ویژه دارم چون با وجود شبکه های مجازی و بارش اطلاعات و فرصت کم مطالعه برای جوانان تا آنجا که ممکن است به همه ابعاد به صورت هدفمند و با ترتیب و نظم خاص با موجزنویسی پرداخته شده و این کتاب جلد دوازدهم از 14 جلد این مجموعه است.

وی ادامه داد: این کتاب در جشنواره رضوی برای گروه سنی جوان و بزرگسال انتخاب شده است و هدف من قشر کتابخوان و علاقمند و تشنه به این موضوعات است.

نویسنده کتاب "خورشید رهنمای" تصریح کرد: این مخاطب، هنگام شروع مطالعه باید مقدمه کتاب و سپس چینش محتوا و شکل هندسی کتاب را ببیند و جلد و مقدمه و سرفصل ها به او کلید واژه ای بدهد برای هدایت و تکامل و ارتباط گیری موثر با مخاطب تا پرسش های وی پاسخ داده شود.

هادی منش عنوان کرد: بسترها و شرایط تاریخی و شیعی که در زمان امامان معصوم وجود داشت با یکدیگر متفاوت بود و اگر امام حسن علیه السلام و دیگر معصومین در شرایط حضرت اباعبدالله الحسین(ع) قرار می گرفتند، قیام می کردند و بالعکس اگر امام حسین علیه السلام در زمان امام حسن مجتبی علیه السلام زعامت امت را داشتند مجبور به سکوت بودند و مقتضیات زمان ایجاب می کرد امام هادی علیه السلام وظیفه راهبردی و مدیریتی را برای فرهنگ سازی و پذیرش عموم آماده کنند و بهترین منشور حضرت جامعه کبیره است.

وی ادامه داد: حکومت‌ها و دولت‌های عباسی شرایط خفقانی را به وجود آورده بودند و این رعب و وحشت برای شیعیان پس از شهادت حضرت علی بن موسی الرضا علیه السلام به اوج خودش رسید و زمینه را برای محبان خاندان پیامبر(ص) تنگ کرد و بر اساس گزارش هایی از منابع تاریخی حتی حضرت هادی علیه السلام از سلام منع می فرمودند تا جان شیعیان به خطر نیافتد و شبکه وکالت را تشکیل برای دوستدارانشان تشکیل دادند.

نویسنده کتاب "خورشید رهنمای" به کمبود منابع درباره زندگی امام هادی(ع) اشاره کرد و بیان کرد: علت کمبود منابع چند دلیل همچون عدم شناخت از کتاب‌هایی که با این موضوع نوشته شده و ناشناخته است و کم کاری نویسندگان در گذر تاریخ و شرایط دیکتاتوری که در آن زمان وجود داشت.

هادی منش گفت: متاسفانه کتابخانه ای با نام مبارک و مقدس امام هادی(ع) نداریم اما مجموعه ای از پژوهشگران تشکیل شده که در این حوزه تحقیق می کنند.

وی به برگزاری دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی اشاره کرد و گفت: تلفیق زیارت و فرهنگ کتابخوانی گامی درخشان و پر از امید در جشنواره رضوی است به ویژه اینکه سبب تولید محتوای اثر گذار و همچنین ترغیب و تشویق دیگر نویسندگان می شود و در بخش بزرگسال ما شاهد اتفاق خوبی بودیم مثل مسابقه داستانک نویسی که برای هنرجویان جوان بسیار لذت بخش است.

نویسنده کتاب "خورشید رهنمای" در پایان جشنواره رضوی را جرقه ای برای ترویج کتابخوانی و شناخت سیره علی ابن موسی الرضا علیه السلام عنوان کرد و از نهاد کتابخانه های عمومی کشور تشکر و قدردانی کرد.

انتهای پیام/452/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon