اصفهان| روایت بانوی کارآفرینی که در میدان مبارزه با کرونا جهاد می‌کند؛ قدر خدمت به کشور و مردم را بدانیم


اصفهان| روایت بانوی کارآفرینی که در میدان مبارزه با کرونا جهاد می‌کند؛ قدر خدمت به کشور و مردم را بدانیم

وقتی حرف از همدلی به میان می‌آید زن و مرد فرقی ندارد همه با هم برای برطرف کردن مشکلاتی که جامعه را فراگرفته است تلاش می‌کنند؛ این روزها نیز همه برای مبارزه با بیماری کرونا کنار هم قرار گرفته‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، آدم‌های زیادی هستند که از تمکن مالی و توانایی اقتصادی خوبی برخوردارند و خیلی از آنها دیگران را هم در این توانایی شریک می‌کنند و دستانشان را می‌گیرند؛ آنها به این فکر نمی‌کنند که تنها باید به زندگی خود بیندیشند و برای آینده فرزندانشان مال و اموال خود را پس انداز کنند. بسیاری از آنها در امور خیر مشارکتی گسترده دارند، دست نیازمندان را می‌گیرند و هر چه در توان دارند انجام می‌دهند.

حال اگر این آدم‌ها خود گذشته سختی را پشت سر گذاشته باشند بدون شک قدر عافیت را بهتر می‌دانند و حال آدم‌های نیازمند را بهتر درک می‌کنند و به همین دلیل هم برای دستگیری از آنها تلاش می‌کنند.

در حال حاضر و با شیوع بیماری کرونا در کشور نیاز بیشتری به ماسک،دستکش، لباس بیمارستانی و مواد ضدعفونی کننده داریم، به همین دلیل افراد زیادی در قالب گروه‌ها و در کارگاه‌ها مشغول به تولید ماسک و لباس، دستکش و دیگر ملزومات مورد نیاز شده‌اند؛ در میان این افراد زنان و مردان بسیاری هم دیده می‌شود که از تمکن مالی برخوردارند، صاحب کسب و کارهای موفقی هستند و درآمد خوبی هم دارند اما هیچ کدام آنها این موضوع را دلیل بر جدا کردن خود از دیگران ندانسته‌اند و داوطلبانه در کارگاه‌های  تولید ماسک و لباس مشغول خدمت رسانی شده‌اند.

فاطمه سادات یکی از بانوان کارآفرین اصفهانی است که یک کارگاه خیاطی بزرگ دارد و به همراه چندین نفر از زنان دیگر به کار و تولید مشغول هستند، او این روزها کارگاه خود را به دخترش سپرده و خود در یکی از کارگاه‌های تولید ماسک و لباس بیمارستانی مشغول به خدمت رسانی شده است.

در مواقع سختی جنسیت و جایگاه مطرح نیست؛ همه در کنار هم هستیم

وی در مورد هدف خود به خبرنگار تسنیم گفت: وقتی حرف از مشکل و نیاز باشد چه فرقی می‌کند من چه کسی هستم، چه کار و درآمدی دارم، چه جایگاهی دارم و حتی چه جنسیتی دارم، ما ایرانی‌ها همیشه در مواقع سختی کنار هم بوده‌ایم و این را آموخته‌ایم که هرگز همدیگر را تنها نگذاریم، من هم از این قاعده مستثنا نیستم و وظیفه خود دانسته‌ام که در حد توانم به کمک بیایم؛ به همین دلیل یکی از کارگاه‌های تولید ماسک و لباس را که به محل خانه‌ام نزدیکتر است انتخاب کرده و به خدمت رسانی مشغول شدم.

این بانوی کارآفرین افزود: کارگاه خیاطی ما امکان این را نداشت که برای تهیه ماسک و دیگر اقلام مورد نیاز از آن استفاده کنیم، از طرفی 10 نفر در این کارگاه به امرار معاش مشغول هستند و درآمد خانواده‌شان از این راه تامین می‌شود به همین خاطر به این کارگاه آمدم، تا جایی که بتوانم هر کاری انجام می‌دهم تا در شهر و کشورمان کمبودی در این زمینه نداشته باشیم.

وی ادامه داد: صندوقی تهیه کردیم و کمک‌های مردمی را هم جمع آوری می‌کنیم تا بتوانیم با این کمک‌ها پارچه و مواد ضدعفونی کننده تهیه کنیم و در اختیار مردم به ویژه نیازمندان قرار دهیم. امیدوارم هرچه زودتر این بیماری ریشه کن شود و تلاش همه آنها که در این راه خدمت می‌کنند به نتیجه‌ای خوب برسد.

باید همچون شهدا رفتار کنیم و به وطن خدمت کنیم

سادات با بیان اینکه عشق به میهن و شهدا سبب شده است تا از جان و دل برای مردم کار کند اظهار داشت: من سعادت این را نداشتم که مادر شهید باشم و یا در نزدیکی یک خانواده شهید زندگی کنم اما معتقدم شهدا و خانواده‌های آنها آنقدر به گردن ما حق دارند که ما باید در برابر آنها سر تعظیم فرود بیاوریم. اگر آنها در جبهه‌ها با دشمنان مبارزه کردند وظیفه ما است که در مواقع سختی هر کاری می‌توانیم بکنیم و در این زمینه خدمت رسانی کنیم.

وی با بیان اینکه در این کارگاه هم‌نشینی با مادر چند شهید نصیبم شده است گفت: شاید باور کردنش راحت نباشد اما این مادران آنقدر روحیه دارند، متواضع و بزرگوار هستند که از هم‌صحبتی با آنها لذت می‌برم، در این مدت از آنها یاد گرفته‌ام و با خودم عهد کردم که تا جان در بدن دارم در خدمت مردم باشم. مادران شهدا خیلی مظلوم هستند آنها توانستند از فرزندان خود بگذرند ما چطور نمی‌توانیم از بخش کوچکی از مال و کار خود بگذریم.

این بانوی کارآفرین گفت: همه ما در کنار هم قرار گرفته‌ایم تا کاری کوچک برای وطن و مردم انجام دهیم و هیچ انتظاری هم از هیچ‌کس جز خدا نداریم، کار کمی سخت است، برای ما هم که سن‌مان بالا است دشوارتر است اما خستگی را به جان می‌خریم و ادامه می‌دهیم. تا روزی که شاهد ریشه کن شدن بیماری باشیم.

دیدن تصور شهدا به ما انرژی مضاعف می‌دهد؛ افتخار هم‌نشینی با مادران شهدا

وی با بیان اینکه در کارگاه قاب عکس چند شهید به ویژه شهید حججی و شهید سردار سلیمانی را نصب کرده‌اند، خاطرنشان کرد: دیدن تصور خندان شهدا به ما روحیه می‌دهد، نصب قاب عکس شهدا پیشنهاد یکی از مادران شهدا بود، همه ما از آن استقبال کردیم و با همکاری هم این قاب‌ها را تهیه کردیم.

سادات گفت: در حال حاضر چون ماه مبارک رمضان است از ساعت 10 کارمان را شروع می‌کنیم و تا 6 یا 7 عصر در کارگاه یکسره می‌مانیم، بعضی از دختران جوان هم بیشتر می‌مانند و بیشتر کار می‌کنند، اشتیاق آنها به ما روحیه بیشتری می‌دهد.

وی افزود: من یک کارآفرین هستم، خدا یاری کرده است و درآمد خوبی دارم، چند نفر را به کار مشغول کرده‌ام که آنها از همین راه زندگی می‌کنند، چند نفر می‌گفتند «تو چرا خودت را خسته می‌کنی این کار را به جوان‌ترها بسپار» و یا اینکه می‌گفتند «فلانی با این همه درآمد در یک کارگاه تولید ماسک کار می‌کند». زمانی که این حرف‌ها را می‌شنوم به شدت ناراحت می‌شوم، آدم‌ها هیچ فرقی با هم ندارند و از طرف دیگر کار در این کارگاه‌ها همان طور که همه می‌دانند کاملا داوطلبانه است و هیچ کس حقوقی بابت این کار دریافت نمی‌کند، عجیب است که برخی‌ها هنوز این را نمی‌دانند.

این بانوی کارآفرین گفت: هدف ما خدمت به مردم و انجام کار خیر است، مگر آدم برای کار خیر حقوق می‌گیرد.

همان طور که فاطمه سادات و دیگر زنان و مردان کشور می‌گویند کار خیر زن و مرد و شغل و جایگاه و درآمد نمی‌شناسد، همه در کنار هم قرار گرفته‌اند تا به کشور و مردم خدمت رسانی کنند و با همدلی، همکاری و یاری بتوانند بیماری کرونا را ریشه کن کنند؛ بیماری کرونا دیر یا زود درمان می‌شود و برای همیشه به دیگر بیماری‌های قابل درمان می‌پیوندند اما همدلی ما ایرانی‌ها در تاریخ دنیا ماندگار خواهند ماند.

انتهای پیام/164/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon