از گوشه‌ و کنار آذربایجان‌شرقی|تشکیل بیش از ۴۰۰ پرونده تخلف در طرح نظارتی رمضان/دستگیری سارقان حرفه‌ای اماکن خصوصی

از گوشه‌ و کنار آذربایجان‌شرقی|تشکیل بیش از 400 پرونده تخلف در طرح نظارتی رمضان/دستگیری سارقان حرفه‌ای اماکن خصوصی

گروه استان‌ها ــ دفتر خبرگزاری تسنیم در آذربایجان‌شرقی در طول روز تازه‌ترین اخبار را در قالب از گوشه‌ و کنار استان منعکس می‌کند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، در بسته خبری پیش‌ِرو بخشی از اخبار گوشه‌ و کنار استان آذربایجان شرقی گردآوری شده و در اختیار خوانندگان و مخاطبان خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است.

تشکیل بیش از 400 پرونده تخلف در طرح نظارتی رمضان در آذربایجان شرقی

مقصود رضازاده در گفتگو با خبرنگاران  با اشاره به بخشی از اقدامات نظارتی بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی در جلوگیری از تضییع حقوق مصرف کنندگان، اظهار داشت: با تعداد بازرسی‌های یاد شده از بنگاه‌های اقتصادی آذربایجان شرقی در قالب طرح نظارتی رمضان 99 و در نتیجه بازرسی‌های مستمر بیش از 400 فقره پرونده برای متخلفان تشکیل شده است.

وی از تشدید و تداوم اقدامات نظارتی در روزهای باقی مانده از ماه مبارک رمضان تا عید سعید فطر خبر داد و افزود: نظارت بر عرضه انواع میوه، شیرینی جات، نان، اقلام پروتئینی و برخی خدمات نظیر غذاخوری‌ها و تالارهای پذیرایی از اولویت‌های کالایی و خدماتی بازرسان این معاونت در این ایام می‌باشد.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان‌شرقی در ادامه خاطر نشان کرد: در 15روز گذشته تعداد 1269 مورد گزارش مردمی از طریق درگاه‌های مختلف از جمله به صورت حضوری و سامانه‌های تلفنی 124، ناظران افتخاری سایت 124، اپلیکیشن آپ و سامانه 135 تعزیرات حکومتی، دریافت و رسیدگی و منجر به تشکیل پرونده برای 201 واحد صنفی متخلف شده است.

رضازاده بر لزوم استفاده از ظرفیت و همکاری همه نهادها و دستگاه‌های استانی از جمله اتاق اصناف و اتحادیه‌های صنفی، تعزیرات حکومتی، دانشگاه علوم پزشکی در انجام بازرسی‌ها و برخورد با متخلفان تأکید کرد و افزود: انجام بیش از 550 مورد گشت مشترک بازرسی با نهادهای مختلف آذربایجان شرقی از دیگر محورهای اجرایی طرح مذکور بوده و در گشت‌های مشترک نیز 105 واحد متخلف برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی استان معرفی شده‌اند.

معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی، رعایت قوانین نظام صنفی و قانون حمایت از حقوق مصرف کنندگان از سوی تمامی بنگاه‌های اقتصادی را ضروری برشمرد و گفت: اصناف و بازاریان در رعایت تمام الزامات نظام صنفی اهتمام ویژه داشته باشند.

رضازاده  در پایان عنوان کرد: شهروندان عزیز می‌توانند هرگونه شکایت و گزارش خود، در مواجهه با تخلفات صنفی را از طریق سامانه تلفنی 124 تازمان حصول نتیجه پیگیری کنند.

دستگیری 5 سارق حرفه‌ای اماکن خصوصی در میانه

سرهنگ توحید فارسی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: در پی وقوع چند فقره سرقت اماکن خصوصی در سطح شهرستان دستگیری سارق یا سارقان احتمالی در دستور کار ماموران این فرماندهی قرار گرفت.

وی با بیان این‌که ماموران انتظامی پس از انجام اقدامات تخصصی و فنی موفق به شناسایی و دستگیری پنج سارق حرفه‌ای شدند، افزود: متهمان در بازجویی‌های انجام شده مجموعاً به پنج فقره سرقت اماکن خصوصی اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه با تاکید بر این‌که متهمان پس از تشکیل پرونده مقدماتی به مقامات قضایی تحویل داده شدند، از مردم خواست برای اماکن خصوصی خویش از تجهیزات ایمنی مناسب استفاده کنند و در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک مراتب را به سامانه 110 اطلاع دهند.

فارسی در ادامه از کشف بیش از دو تن کود شیمیایی قاچاق در این شهرستان خبر داد و گفت: در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز و در جریان کنترل راه‌های مواصلاتی ماموران پلیس آگاهی شهرستان به یک دستگاه وانت نیسان مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان میانه در پایان گفت: در بازرسی از خودروی مذکور مقدار 2150 کیلوگرم کود شیمیایی قاچاق در قالب 43 کیسه 50 کیلویی کشف شد که ارزش تقریبی کودهای کشف شده 200 میلیون ریال است و در عملیات مذکور یک متهم دستگیر و تحویل مقامات قضایی شد.

افزایش تولید دانش‌بنیان و صادرات‌محور، مهم‌ترین برنامه آذربایجان شرقی برای جهش تولید است

علی جهانگیری در حاشیه بازدید از شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز، با اشاره به نام‌گذاری سال 99 به نام جهش تولید از سوی رهبر انقلاب اظهار داشت: برنامه استانداری آذربایجان شرقی برای تحقق این شعار این است که بخش خصوصی و واحدهای تولیدی را برای اجرای طرح‌های توسعه و افزایش ظرفیت تولید، تشویق و حمایت کنیم.

وی افزود: مشکلات واحدهای راکد و نیمه‌فعال را با جدیت پیگیری می‌کنیم تا این واحدها بتوانند با بیشترین ظرفیت فعالیت کنند.

جهانگیری تأکید کرد: جهش تولید باید مبتنی بر تولید دانش‌بنیان و صادرات‌محور باشد و این موضوع به طور جدی مورد توجه مدیریت ارشد استان قرار دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان شرقی همچنین با اشاره به فعالیت‌های شرکت سیمکات، گفت: این شرکت یکی از شرکت‌هایی است که امسال، صد درصد افزایش تولید خواهد داشت و ظرفیت صادراتی آن نیز از 6 میلیون دلار سال گذشته به 15 میلیون دلار خواهد رسید.

جهانگیری افزود: این شرکت کارهای فناورانه خوبی انجام داده است که یکی از آنها، تولید سیم مورد نیاز برای واحدهای تولید ماسک است و هم‌اکنون روزانه برای 2.5 میلیون عدد ماسک سیم تولید می‌کند.

گفتنی است شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز تولیدکننده انواع سیم، کابل، مفتول و هادی‌های هوایی است که علاوه بر تأمین نیازهای داخلی، محصولات آن به چندین کشور نیز صادر می‌شود.

راه‌اندازی بیمارستان 100 تختخوابی در جمعیت هلال احمر آذربایجان‌شرقی

یونس قوام لاله در گفتگو با خبرنگاران با بیان اینکه جمعیت هلال احمر مجموعه توانمندی در مدیریت بحران، سیل، زلزله یا بحران کرونا و در زمینه بازتوانی ها و مراقبت‌های ثانویه است، اظهار داشت: عمده اهداف هلال احمر در راستای کمک به بشریت و کاستن از آلام بشریت است.

وی با اشاره به خدمت‌رسانی شبانه‌روزی جمعیت هلال‌احمر آذربایجان شرقی به هموطنان در حوزه امداد و نجات و داشتن بیش از 28 پایگاه بین جاده‌ای در استان، افزود: امداد هوایی که در شرایط خاص برای مسیرهای صعب العبور و برف و کولاک مورد استفاده قرار می‌گیرد، نیز در شمال غرب تحت نظر استان ماست.

قوام لاله با اشاره به فعال بودن تیم‌های آموزش دیده و تخصصی بهداشت و درمان اضطراری ابراز کرد: بیمارستان 100 تختخوابی و آمبولانس پیشرفته برای ارائه خدمات سریع‌تر راه‌اندازی کرده‌ایم.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی در ادامه خاطر نشان کرد: ما در ایران جز معدود مراکزی هستیم که  صاحب نیروهای تخصصی برای تأمین وسایل ارتوپدی فنی، اعم از کفش طبی،  تهیه وسایل کمکی برای افراد سالمند، افراد معلول و آسیب دیده در تصادفات یا قطع اندام با تهیه ارتز و پروتز است.

وی گفت: درمانگاه تخصصی استاد شهریار تبریز دارای ادیومتری پیشرفته، دستگاه اسپیرومتری، چشم پزشکی، مرکز توانبخشی و درمانگاه تخصصی قلب، مرکز واکسیناسیون و مرکز پزشکی حج و زیارت، درمانگاه دیابت فعال رایگان، متخصص داخلی، متخصص زنان زایمان، مرکز فیزیوتراپی بخش کاردرمانی و گفتاردرمانی است.

قوام با بیان اینکه قصد داریم بخش طب ورزشی و منوال تراپی را نیز به زودی فعال کنیم، افزود: قصد داریم بزرگترین مرکز شیمی درمانی شمال غرب را که در تبریز فعال است، تخصصی‌تر کنیم تا بازوی علوم پزشکی تبریز باشیم.

وی اضافه کرد: بخش آزمایشگاه تخصصی، روانشناسی، رادیولوژی و سونوگرافی به صورت صبح و عصر فعال بوده و کلینیک دندانپزشکی عمومی و تخصصی با توجه به اعلام ستاد مبارزه با کرونا به صورت شبانه‌روزی با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی فعال است.

معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی با بیان اینکه داروخانه هلال احمر نیز به صورت صبح و عصر با ارائه بیش از 500  نسخه داروهای تخصصی، تک نسخه  و و داروهای خاص شیمی درمانی به مردم خدمات می‌دهد، افزود: جز معدود مراکزی هستیم که روزانه با ضد عفونی سطوح در سه نوبت و تعبیه برچسب بر روی صندلی‌ها برای جلوگیری از ازدحام جمعیت فعالیت می‌کنیم تا زنجیره انتقال کرونا قطع شود.

انتهای پیام/115/ ع

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon