۳۰۰ هزار پرس غذای گرم بهجای برپایی سفرههای افطاری برای مددجویان خوزستان تهیه شد
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان بابیان اینکه تاکنون ۲۷ هزار بسته معیشتی برای مددجویان کمیته امداد آمادهشده است، گفت: همچنین ۴۰ آشپزخانه برای پخت ۳۰۰ هزار پرس غذای گرم تا پایان ماه مبارک رمضان بهمنظور کمک به مددجویان پایکار آمدند.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مرتضی موصلی امروز در نشست خبری که از طریق ویدئوکنفرانس با خبرنگاران برگزار شد، با اشاره به برنامههای کمیته امداد امام خمینی در ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: یکی از برنامههای ما در ماه مبارک رمضان توسعه طرح محسنین و اکرام ایتام است.
وی افزود: در حال حاضر 45 هزار حامی نیکوکار در خوزستان وجود دارد که در سال 98 بالغبر 44 میلیارد تومان به فرزندان معنوی خود اختصاص دادند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان با اشاره به هدفگذاری سال 99 برای افزایش تعداد محسنین، گفت: در سال جاری امیدواریم حدود 10 هزار نفر به جمعیت محسنین ما افزودهشده و حدود 10 میلیارد تومان را به حامیان خود اختصاص دهند.
موصلی با اشاره به فضای حاکم بر ماه مبارک رمضان امسال، افزود: با توجه به شیوع کرونا در کشور، تلاش کمیته امداد بر این است تا خانوادههای آسیبپذیر را حمایت کرده و 100 هزار خانواده را از بستههای معیشتی بهرهمند کند.
وی بابیان اینکه 332 هزار نیکوکار حقیقی در خوزستان با مجموعه کمیته امداد همکاری میکنند، عنوان کرد: این افراد تاکنون 27 هزار بسته معیشتی را تأمین کردند و امیدواریم مابقی بستهها نیز تا پایان ماه رمضان تأمین شوند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان با اشاره به ممنوعیت برگزاری تجمعات و ضرورت پیشگیری از شیوع بیماری کرونا، بیان داشت: کمیته امداد هرساله در ماه رمضان برنامه سفرههای افطاری را برای مددجویان برگزار میکرد اما امسال این برنامهها لغو و بهجای آنها با همکاری بیش از 40 آشپزخانه در استان برنامه اطعام مهدوی را اجرا کردیم.
موصلی ادامه داد: تاکنون در این برنامه بیش از 15 هزار پرس غذای گرم به دست خانوادهها و مددجویان نیازمند رسیده که این رقم تا پایان ماه رمضان به 300 هزار پرس غذا میرسد.
وی از احتمال عدم برگزاری نماز عید فطر در برخی از شهرهای خوزستان خبرداد و گفت: یکی از مسیرهای تأمین منابع برای کمک به مددجویان کمیته امداد دریافت ذکات فطریه است که امثال با توجه بهاحتمال برگزار نشدن نماز عید فطر در برخی از شهرها، برنامهریزی لازم جهت پرداخت غیرحضوری ذکات فطره مردم انجامشده است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان افزود: مردم خوزستان سال گذشته حدود 7 میلیارد تومان ذکات فطره پرداخت کردند که بر این اساس امیدواریم امسال این رقم به حدود 7 میلیارد و 800 میلیون تومان برسد.
اشتغال 7 هزار مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان در سال 98
موصلی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اشتغال و توانمندسازی مددجویان اشاره کرد و گفت: در سال 98 بیش از 7 هزار نفر از مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان بااعتباری بالغبر 200 میلیارد تومان در مجموعههای مختلف دولتی و خصوصی مشغول به کار شدند که 6 هزار و 340 فرصت شغلی آن از طریق طرحهای خوداشتغالی و 753 مورد نیز با هماهنگی دستگاههای مختلف جذب و بهکارگیری شدند.
وی افزود: همچنین در سال گذشته 6 هزار و 20 نفر نیز با همکاری سازمان فنی و حرفهای خوزستان آموزشهای مهارتی دیدند که بیشتر آنها اکنون دارای شغل و کسبوکار هستند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان درباره برنامهها ایجاد فرضت شغلی برای مددجویان در سال 99، عنوان کرد: برنامهریزی ما در سال 99 ایجاد 8 هزار فرصت شغلی جدید بااعتباری بالغبر 300 میلیارد تومان است که همچنان در مرحله ابلاغ قرار دارد.
موصلی ادامه داد: در این برنامه حدود 7 هزار نفر با اجرای طرحها و 100 نفر نیز از طریق بهکارگیری توسط دستگاههای مختلف از فرصت شغلی مناسب بهرهمند میشوند.
وی تصریح کرد: تلاش ما بر این است تا با استفاده از کارآفرینان حوزههای مختلف میزان اشتغال مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) را افزایش دهیم اما در حال حاضر باوجود 130 هزار خانواده تحت پوشش فقط توان ساماندهی درصد اندکی از آنها را داریم.
فعال شدن مددجویان کمیته امداد در جریان مبارزه با ویروس کرونا
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) خوزستان در ادامه به فعالیت چشمگیر مددجویان کمیته امداد در مبارزه با ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: بسیاری از بانوان کارآفرین کمیته امداد در جریان مبارزه با کرونا به میدان عملآمده و کارگاههای خیاطی خود را به محلی برای تهیه ماسک و لباسهای بیمارستانی اختصاص دادند.
وی افزود: در حال حاضر 37 کارگاه خیاطی مددجویان کمیته امداد، روزانه 27 هزار ماسک تولید میکنند که این کارگاهها اکنون نیازمند حمایت هستند.
موصلی تأکید کرد: بانوان تحت پوشش کمیته امداد در این کارگاهها مشغول به کار بوده و نانآور خانواده خود هستند و اگر درآمدی نداشته باشند با مشکل جدی مواجه میشوند.
انتهای پیام/344/ ع