غفلت از وضعیت کودکان کار سبب افزایش بزهکاری اجتماعی میشود
استاندار قزوین گفت: اگر از کودکان کار بهدرستی حمایت نشود آنگاه احتمال بزهکاری این افراد در آینده افزایش یافته و جامعه با مشکلات فراوانی مواجه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، هدایتالله جمالیپور عصر امروز در جلسه کارگروه تخصصی امور اجتماعی و فرهنگی، سلامت، بانوان و خانواده استان قزوین اظهار داشت: عبور دادن افراد از شرایط سخت، باید هنر مدیران دستگاههای اجرایی باشد در حالی که غفلت از کودکان کار فعلی میتواند در آینده یک جامعه را تحت تاثیر قرار دهد.
استاندار قزوین خاطرنشان کرد: وضعیت کودکان کار باید بررسی شده و بهسرعت ساماندهی شود زیرا بسیاری از این افراد جزو گروه متکدیان قرار نمیگیرند و تنها وسیلهای برای سودجوییهای برخی از سوداگران هستند. ریشه همه این مسائل در خانواده نهفته است و توانمندسازی خانوادهها میتواند مانع بروز بسیاری از معضلات و مشکلات اجتماعی در استان شود.
وی عنوان کرد: وضعیت نوجوانان و کودکان کار زیر 18 سال باید در اسرع وقت بررسی و ساماندهی شود زیرا در غیر این صورت این افراد پس از مدتی دچار بزهکاریهای اجتماعی خواهند شد. باید شرایطی فراهم شود که از کودکان کار و خانوادههای آنها بهصورت مادی و معنوی حمایت شده زیرا این افراد میتوانند در آینده به یک سرمایه اجتماعی تبدیل شوند. بهتر است یک کمیته قضایی نیز در کارگروه ساماندهی کودکان کار و متکدیان استان تشکیل شده تا با افرادی که تکدیگری را به عنوان شغل خود انتخاب کردهاند مطابق قانون برخورد شود.
استاندار قزوین با بیان اینکه جلسات باید نتیجه منطقی داشته باشند در حالی که برخی از جلسهها کاربردی نبوده و تنها در آن چند گزارش کار مطرح میشود، گفت: وجود برنامهریزی صحیح در این جلسات و اتخاذ تصمیمات مناسب، منافع بزرگی را برای کشور ایجاد میکند.
وی با اشاره به کاهش آمار مبتلایان قزوینی به ویروس کرونا، عنوان کرد: تلاش دستگاههای مختلف سبب شده که قزوین در زمره استانهایی قرار گیرد که ابتلا به کرونا در آن به شدت کاهش یافته است. این تلاش و همدلی نشان داد که اتحاد میتواند امید را در جامعه ایجاد کرده و همچنین اقدامات گسترده و همه جانبهای در استان انجام شود.
جمالیپور عنوان کرد: امروز با ورود به وضعیت پساکرونا باید موضوعاتی همچون سلامت روان افراد را بیش از گذشته مدنظر قرار دهیم تا افرادی که به یکباره در اثر بیماری کرونا عزیزان خود را از دست داده و دچار ضربه روحی شدهاند، مجدد به زندگی عادی خود بازگردند.
منوچهر حبیبی معاون استاندار قزوین نیز در این جلسه افزود: متاسفانه برخی از ادارات به خبرگزاری تبدیل شدهاند و تنها تلاش میکنند که گزارش کار ارائه دهند. به جهت حداقل رساندن آسیبهای اجتماعی کمیته سلامت و روان دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین کار خود را آغاز کرده و در اسرع وقت باید به وضعیت متکدیان رسیدگی شود.
وی با بیان اینکه مردم و خیرین تاکنون بهصورت فردی به متکدیان کمک میکردند، گفت: باید با مدیریت فرماندار هر شهرستان یک موسسه خیریه با هدف حل مشکل تکدیگری راهاندازی شده تا به این افراد به صورت سازمان یافته کمک شود. هم اکنون 217 کودک کار و 100 متکدی در قزوین وجود دارد در حالی که با کمک متولیان امر، برنامه ریزی برای رسیدگی و سازماندهی این افراد کار دشواری نخواهد بود.
انتهای پیام/ ز