جمعآوری معتادان متجاهر زن فعلا در دستور کار نیست
فرمانده انتظامی تهران بزرگ از اجرای مرحله جدید جمعآوری معتادان متجاهر در سطح شهر تهران خبر داد و گفت: از امروز، روزانه ۵۰۰ معتاد متجاهر از پایتخت جمعآوری میشوند اما فعلا برای جمعآوری معتادان متجاهر زن برنامهای در نظر گرفته نشده است.
به گزارش خبرنگار انتظامی باشگاه خبرنگاران پویا، سردار حسین رحیمی صبح امروز در حاشیه مرحله جدید جمعآوری معتادان متجاهر در کلانتری 116 مولوی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بعد از چند وقت پیگیری با هماهنگی خوب بین تمام دستگاهها از امروز مرحله جدید جمعآوری معتادان متجاهر در تهران آغاز شد.
رئیس پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه بین 10 تا 15 هزار معتاد متجاهر رها شده اکنون در تهران حضور دارند، افزود: برهمین اساس از امروز، روزانه حدود 500 معتاد جمعآوری و به مراکز بازپروری تحویل داده میشوند.
وی تصریح کرد: در طرح جدید جمعآوری معتادان متجاهر علاوه بر رعایت شیوهنامههای ستاد مبارزه با مواد مخدر و بهزیستی، دستورالعمل وزارت بهداشت نیز برای غربالگری این افراد انجام میشود.
به گفته این مقام انتظامی، این دسته از معتادان براساس قانون و مصوبه اخیر ستاد ملی مقابله با کرونا یک سال در مراکز بازپروری نگهداری میشوند و اگر این کار به درستی انجام شود، سمزدایی آنها میتواند نتیجهبخش باشد.
رحیمی از تهیه البسه مخصوص، شیلد و دستکش مخصوص برای 200 پلیسی خبر داد که قرار است معتادان متجاهر را جمعآوری کند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ ادامه داد: از معتادان متجاهری که جمعآوری میشوند علاوه بر تست اعتیاد، آزمایش کرونا نیز گرفته میشود.
وی با بیان اینکه فعلا برای جمعآوری معتادان متجاهر خانم برنامهای در نظر گرفته نشده، خاطرنشان کرد: تمرکز اصلی برای جمعآوری معتادان متجاهر در نقاطی مانند شوش، مولوی، هرندی، دره فرحزاد و جاجرود خواهد بود و تمام گشتهای انتظامی اعم از پلیس پیشگیری، راهنمایی و رانندگی، یگان امداد و آگاهی با محوریت پلیس مبارزه با مواد مخدر در طرح مذکور مشارکت دارند و معتادان متجاهر را تحویل گشتهای پلیس مبارزه با مواد مخدر میدهند.
این مقام انتظامی از پلمب 5 پاتوقی خبر داد که اقدام به عرضه مواد مخدر در جنوب تهران میکردند و گفت: همچنین در چند وقت اخیر توانستیم 4 باند مواد مخدر را منهدم کرده، تمام اعضای آنها را دستگیر و بالغ بر یک و نیم تن مواد مخدر از آنها کشف کنیم.
وی همچنین به افرادی که در معابر و اماکن عمومی به هر بهانهای اقدام به تظاهر به روزهخواری میکنند، تذکر جدی داد و یادآور شد: هیچ شخصی در معابر و اماکن عمومی اجازه تظاهر به روزهخواری به بهانههای مختلف از جمله کسالت یا مسافر بودن را ندارد.
این مقام انتظامی از پلمب 45 رستورانی خبر داد که اقدام به سرو مواد غذایی میکردند خبر داد و متذکر شد: از دیروز نیز دستور جدی برای برخورد با افرادی که اقدام به تظاهر به روزهخواری میکنند داده شده است.
رحیمی با بیان اینکه تا این لحظه ستاد ملی مقابله با کرونا و ستادهای استانی هیچ مجوزی برای تجمعات در شبهای قدر ندادهاند، اظهار کرد: برخی هیئتها اکنون به صورت لایو اقدام به برگزاری مراسم میکنند و ممکن است تعداد کمی برای این کار در یک مسجد یا هیئت جمع شود که این از نظر ما اشکالی ندارد.
رئیس پلیس تهران بزرگ با بیان اینکه وضعیت استان تهران بنابر آخرین آمار همچنان از لحاظ شیوع کرونا نامناسب است، گفت: به تناسب جمعیت تهران بعد از خوزستان بدترین وضعیت را دارد، لذا شهروندان همچنان باید اصول بهداشتی را رعایت کنند.
وی از پلمب تعدادی قهوهخانه و حتی رستوران لاکچری خبر داد که اقدام که سرو قلیان به صورت زیرزمینی میکردند و گفت: پلیس در صورت رویت چنین مواردی حتما برخورد لازم را خواهد داشت.
رحیمی درباره درخواست خود مبنی بر اختصاص یک درصد از درآمد شهر به نیروی انتظامی نیز متذکر شد: پیش از عید درخواستی برای احداث 40 کلانتری جدید در تهران به ریاست شهرداری و شورای شهر ارسال کردیم که از ما خواستند این موضوع را در جلسه علنی شورای شهر توضیح دهیم و بنده نیز در جلسه علنی شورای شهر در این رابطه گزارشی ارائه کردم.
این مقام انتظامی بیان کرد: با توجه به بودجه خوبی که برای شهر تهران در نظر گرفته شده باید درصدی از آن برای ارتقای نظم و امنیت اختصاص داده شود. براساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی و شورای امنیت کشور نیز شهرداری مکلف است در بخش زمین و ساخت اماکن انتظامی کمک کند، ما نیز این درخواست را به شورای شهر ارائه کردیم که آنها نیز نظر مساعد برای کمک داشتند و منتظر اقدامات عملی هستیم.
انتهای پیام/