اخبار رادیو و تلویزیون| از تعطیلی موقت "میدون" تا تجلیل از خانواده اولین شهید ۱۱۰

اخبار رادیو و تلویزیون| از تعطیلی موقت "میدون" تا تجلیل از خانواده اولین شهید 110

مسابقه تلویزیونی "میدون" در حالی که دکور سوخته را بازسازی می‌کند این هفته روی آنتن نمی‌رود؛ برنامه "چرخ" شبکه ۴ سیما، شرایط پایان کرونا را بررسی می‌کند و در "مکث" و "آدم‌های خوب شهر" به دو روایت از بیماران پروانه‌ای و اولین شهید گشت ۱۱۰ می‌پردازند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، اخبار کوتاه رادیو و تلویزیون را در ادامه بخوانید: 

تعطیلی موقت و بازسازی دکور حادثه دیده "میدون"

مسابقه تلویزیونی "میدون" به دلیل تقارن با شب‌های قدر این هفته روی آنتن نمی‌رود و دکور این برنامه نیز در حال بازسازی است. این مسابقه تلویزیونی به دلیل تقارن با شب‌های قدر این هفته پخش نخواهد داشت.

طبق اعلام سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی تهیه‌کننده این مسابقه، دکور "میدون" که به دلیل ایجاد حریق آسیب دیده بود، در دستور کار بیمه برای جبران خسارات و در حال بازسازی است.

دکور این برنامه همچنین در فصل جدید علاوه بر تعمیر، تغییراتی هم خواهد داشت.

مسابقه تلویزیونی "میدون" پنجشنبه هفته گذشته حین ضبط یکی از آیتم های معرفی کسب و کار دچار حادثه آتش‌سوزی شد و با اطفاء به موقع و حضور ماموران آتش نشانی خوشبختانه صدمات جسمانی به دنبال نداشت.

"میدون" کاری از گروه اجتماعی شبکه سه سیما است که پنجشنبه و جمعه شب‌های هر هفته بعد از اخبار شبانگاهی شبکه سه سیما پخش می‌شود.

این برنامه به معرفی تازه‌ترین ایده‌های فناورانه و کسب و کارهای خلاق می‌پردازد.   

 

زندگی و آثار اکبر رادی  در «کارگاه تیاتر» رادیو نمایش مرور می‌شود

پنجشنبه بیست و چهارم اردیبهشت‌ماه، برنامه «کارگاه تیاتر» رادیو نمایش به زندگی و آثار اکبر رادی می‌پردازد. کارگاه تیاتر رادیو نمایش همچنان به صورت مجازی برگزار می‌شود؛ به این صورت که در یک گروه مجازی استاد درس می‌دهد و پس از آن هنرجوها هم سؤالاتشان را می‌پرسند و هم به ایفای نقش می‌پردازند.

«کارگاه تیاتر» به تهیه‌کنندگی انسیه شمس‌اللهی، کارشناسی و کارگردانی تئاتر بهنود بهلولی و با حضور هنرجویانی همچون  محمد موفق اصل، بهار کاظمی، علیرضا یزدانی و سوما زمانی، عصر روز پنجشنبه بیست و چهارم اردیبهشت‌ماه، ساعت 18 از رادیو نمایش پخش می‌شود.

اعلام ویژه برنامه‌های شبکه‌های استانی برای شب‌های قدر

همزمان با فرا رسیدن لیالی قدر، شبکه‌های رادیویی و تلویزیونی استانی برنامه‌های گوناگونی را تدارک دیده‌اند که بیشتر آنها به صورت زنده و از بقاع متبرکه، مساجد جامع و دیگر اماکن مقدسه هر استان روی آنتن خواهد رفت.

این مراسم شامل مناجات‌خوانی، سخنرانی مذهبی، قرائت دعای جوشن کبیر و دیگر ادعیه سفارش شده در شب‌های قدر و همچنین دعا و نیایش برای شفای بیماران و رفع کامل شیوع بیماری کروناست که مطابق با آداب و رسوم چهارگوشه ایران و در شهرها و مراکز استان‌ها برگزار می‌شوند و شبکه‌های استانی هم با اندیشیدن تمهیدات لازم، پخش زنده آنها را در دستور کار قرار داده‌اند.

مراسم احیای شب‌های قدر در حرم مطهر رضوی طی سه شب نوزدهم، بیست و یکم و بیست و سوم به صورت زنده از سیمای مرکز خراسان رضوی پخش می‌شود. این مراسم هر شب با مدت زمان تقریبی 180 دقیقه روی آنتن می‌رود و شامل قرائت دعای جوشن کبیر، مرثیه‌سرایی، سخنرانی، قرآن بر سر گیری و توسل به امام رضا(ع) است.

صدا و سیمای مرکز قم هم ویژه برنامه «در سایه رحمت» را طی این سه شب و با مدت زمان تقریبی 180 دقیقه از حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه(س) روی آنتن می‌برد. «قدر قدر» هم عنوان ویژه‌برنامه شب‌های قدر در سیمای مرکز فارس است که هر شب به مدت 320 دقیقه از حرم مطهر حضرت احمد بن موسی(ع) پخش خواهد شد.

در کرمان مراسم احیای شب‌های قدر در گلزار شهدای این شهر و در جوار مزار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار می‌شود و سیمای مرکز کرمان این مراسم را در قالب برنامه‌ای تولیدی پخش می‌کند.

در سایر مراکز استان‌ها هم مراسم احیای لیالی قدر با محوریت بقاع متبرکه شاخص، مساجد جامع و دیگر اماکن مقدسه تدارک دیده شده است و شبکه‌های استانی به صورت زنده یا تولیدی، اقدام به پوشش آنها می‌کنند.

رویت «مکث» از بیمار پروانه‌ای که همه عمر قرنطینه بوده است

"مکث" در قسمت جدید خود میزبان بیمار پروانه‌ای می‌شود که همه عمر در قرنطینه بوده است. بیماران پروانه‌ای ناچارند تمام عمرشان را در قرنطینه سپری کنند چراکه با کوچک‌ترین زخم یا مشکل پوستی بیماری‌شان حاد خواهد شد. در نوزدهمین قسمت از برنامه مناسبتی "مکث" که چهارشنبه شب 24 اردیبهشت ساعت 19:30 از شبکه دو سیما پخش خواهد شد، گلاره عباسی میزبان یکی از بیماران پروانه ای است که در مورد شرایط سخت بیماران در زندگی و دوران کرونا صحبت خواهد کرد.

برنامه "مکث" ویژه ماه مبارک رمضان شبکه 2 قبل از افطار با نگاه ویژه به کرونا سراغ قصه‌های اجتماعی می‌رود، قصه‌های آدم‌ها و موقعیت‌هایی که قبل و بعد از کرونا حال و روزشان عوض شده است.

این برنامه اجتماعی به صورت گپ و گفت میان هنرمندانی نظیر  گلاره عباسی، فریبا متخصص، فرناز رهنما، پیام دهکردی، الهام پاوه‌نژاد، رسول نجفیان، داریوش کاردان، چنگیز جلیلوند، گیتی خامنه، مریم سعادت، رضا رفیع و صاحبان داستان‌های اجتماعی مربوط به کرونا ضبط و پخش می‌شود.

رزمندگان و فرماندهان کربلای چهار مهمان "خرم‌شهر" شدند

برنامه "خرم‌شهر" میزبان تعدادی از رزمندگان و فرماندهان عملیات کربلای 4 شد. در ایام ماه مبارک رمضان برنامه زنده "خرم‌شهر" از شبکه سلامت روی آنتن می‌رود. «خرم شهر» برنامه‌ای گفت‌وگو محور است و هر روز با دعوت از یک مهمان روایتی از زندگی را ارائه می‌کند؛ روایت قصه آدم‌های متفاوت در جامعه که کمتر شناخته شده‌اند.

این برنامه گفت‌وگو محور، هر روز ساعت 19 به صورت زنده پخش می‌شود. اجرای برنامه «خرم شهر» برعهده محمدحسین امیدی است. شب گذشته سه‌شنبه 23 اردیبهشت‌ماه، برنامه "خرم‌شهر" میزبان علینقی اباذری، محمدحسین فضل‌الله سورکی و محمد اسماعیل نواییان از رزمندگان و فرماندهان عملیات کربلای 4 بود.

عملیات کربلای 4 هیچ‌گاه مظلومیت و شجاعت رزمندگان را فراموش نمی‌کند، عملیاتی که رادارهای آمریکایی به جبران قضیه مک فارلین، تمام جزئیات عملیات را به عراقی‌ها ارائه داده بودند. عملیاتی که در آن 50 نفر از نیروهای پاک و رزمنده از دل یک روستای قریب پای وصیت‌نامه‌ای را امضا می‌کنند که از مجموع 50 نفر حاضر در عملیات کربلای 4، از روستای سورک هشت نفر به شهادت و 30 نفر به درجه جانبازی رسیدند.

در این عملیات 40 نفر از رزمندگان شهر سورک با نوشتن وصیت‌نامه‌ای دسته‌جمعی و امضای آن در شب عملیات که در نوع خود کم‌نظیر بوده است، وفاداری خود را به امام خمینی (ره) و آرمان‌های بلند انقلاب نشان دادند.

اباذری از جمله مهمانان این برنامه گفت: حضور این تعداد از رزمندگان در این عملیات به این مفهوم بوده است که یک پنجم از کل غواصان گردان از رزمندگان شهر سورک بودند که این خود افتخار بزرگی برای مردم شریف این شهر است، غواصان خط‌شکن باید عرض اروند را شنا و سپس موج اول درگیری با دشمن را آغاز می‌کردند. روحیه ایمان و اخلاص رزمندگان در این عملیات کم‌نظیر بود.

در ادامه بخشی از وصیت‌نامه شهدای عملیات کربلای 4 در برنامه «خرم‌شهر» خوانده شد.

در متن این وصیت نامه آمده است:

«به عنوان آخرین وصیت از خانواده‌هایمان، پدران، مادران، همسران و فرزندانمان می‌خواهیم که همانند اولاد امام حسین (ع) صبر و استقامت پیشه کنند و قلوبشان را متوجه خدا کنند و بدانند که اگر بخواهند در دنیا و آخرت سر افراز باشند، راه همان راه قرآن است و از این طریق عشق و محبت امام (ره) را در دل خویش بگذارند و توطئه‌ها و شایعات منافقان را خنثی کنند.»

تیتراژ ابتدایی این برنامه را مصطفی پاشایی بر اساس ترانه‌ای از حامد عسکری خوانده، حمید عابدی خواننده آیتم‌های برنامه است و تیتراژ پایانی نیز مناجاتی با حال و هوای ماه مبارک رمضان و با نوای محمدحسین پویانفر است.

قدردانی رئیس جمهور از پخش مراسم شب احیاء از صداوسیما

رئیس جمهور در جلسه هیئت دولت از صداوسیما برای پخش مراسم شب نوزدهم ماه مبارک قدردانی کرد و گفت: دوربین صداوسیما حال این مراسم را منتقل کرد. مردم در خانه‌ها بودند اما به حق فقط جسم مردم در خانه بود. این‌ها جای قدردانی دارد و در تاریخ ماندگار است.

وی این آرامش را مهم دانست و گفت: اینکه مردم به فکر هم‌اند و دستگیرند، ریشه این به فرهنگ و پیروی ما از خاندان رسالت برمی‌گردد. در این روزی که به نام مولای‌مان است می‌خواهم از ملت بزرگ ایران بار دیگر تشکر کنم. دیشب برای مراسم احیا مساجد ما ساعاتی باز شد و مشاهده کردیم که مراسم ویژه‌ای برگزار شد، مردم از هر شب نوزدهم دیگری متأثرتر بودند. مردم همه اصول را رعایت کردند و تمدن ایرانی و اسلامی را نشان دادند. کجای دنیا بدون قوه قهریه فقط با توصیه متخصصان و توصیه‌های وزارت بهداشت اینگونه عمل می‌کنند و همه پروتکل‌ها را رعایت می‌کنند.

رئیس‌جمهوری ادامه داد: چقدر خوب که صداوسیمای ما با دوربین و پخش خود حال این مراسم را منتقل کرد. مردم در خانه‌ها بودند اما به حق فقط جسم مردم در خانه بود. این‌ها جای قدردانی دارد. به نظر من اینها در تاریخ ماندگار است. همان که مقام معظم رهبری فرمودند که آنچه در این روزها اتفاق می‌افتد باید ثبت شود. باید این فداکاری‌ها، ایثارها، درکنار هم ماندن و ... باید در تاریخ ما بماند و ماندگار شود.

تجلیل از خانواده اولین شهید 110 و داستان شجاعت یک همشهری معمولی

"آدم‌های خوب شهر" در جدیدترین قسمت خود که چهارشنبه 24 اردیبهشت ساعت 17:30 از شبکه دو روانه آنتن می‌شود به دو روایت از کسانی می‌پردازد که هر دو شجاعت و مسئولیت بالای اجتماعی از ویژگی‌های شخصیتی‌شان بوده است.

این قسمت از برنامه "آدم‌های خوب شهر" روایتگر بخشی از داستان علی مدد اواک است. کسی که به دفاع مشروع از فردی می‌پردازد که هیچ آشنایی قبلی با وی نداشته اما وقتی می‌بیند مورد تهاجم یک سارق کیف قاپ قرار گرفته منفعل نماند و به اندازه خود سهمش را در دفع خطر از این شهروند ادا می‌کند.

اما روایت بعدی "آدم‌های خوب شهر" مربوط به یکی دیگر از قهرمانانی است که حالا بین ما نیست و خانواده او مهمان این برنامه‌اند. خانواده شهید محمدعلی دولت آبادی؛ اولین شهید گشت 110 که 21 رمضان سال 91 با زبان روزه در یک عملیات تعقیب و گریز با سارقین خودرو به مقام شهادت رسید؛ روایت دیگر این برنامه را شکل می‌دهند.

"آدم‌های خوب شهر" داستان کسانی ا‌ست که توانسته‌اند برای خوب شدن حال دیگران قدم بردارند. این برنامه، با اجرای سیدکاظم احمدزاده در هر قسمت سوژه و روایتی خاص از زندگی یکی از مردم خوب شهر را دنبال می‌کند. این قدم خیر می‌تواند در دل خانواده اتفاق افتاده باشد یا در سطح جامعه؛ خرد باشد یا کلان؛ آنچه مهم است دایره توجه به کسانی است که نیازمند کمک ما هستند هرچند جزو خانواده یا اطرافیان ما نباشند.

"آدم‌های خوب شهر" کاری است از گروه خانواده به تهیه کنندگی علی‌اکبر کریمی که هر روز در ایام ماه مبارک رمضان ساعت 17:30 از شبکه دو سیما روانه آنتن می‌شود.

امکان‌سنجی پایان کرونا در "+چرخ"

چهاردهمین قسمت ویژه‌برنامه‌ "+چرخ" ساعت 14:30 امروز، چهار‌شنبه 24 اردیبهشت، با بررسی شرایط پایان شیوع کرونا در کشور روی آنتن شبکه‌ چهار می‌رود. در این قسمت از برنامه‌ "+چرخ"، حافظ آهی به‌عنوان مجری-کارشناس "+چرخ" با دکتر محمدحسین مدرسی، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت‌وگو خواهد کرد.

در هفته‌های اخیر بعضی از کشورها و مناطق مختلف دنیا اعلام کرده‌اند کم‌کم به شرایط مطلوبی برای مبارزه کامل با شیوع ویروس کووید 19 رسیده‌اند اما هنوز هیچ کشور پایان شیوع کامل کرونا در مناطق کشورش را اعلام نکرده است. نیوزلند یکی از کشورهایی است که قوانین سختی برای مبارزه با شیوع کووید-19 اعمال کرده است. تا امروز کل تعداد ابتلاها به کووید-19 در نیوزلند به 1489 مورد و کل مرگ ناشی از آن به 21 نفر رسیده است. تا امروز تنها 134 مورد فعال ابتلا در این کشور وجود دارد و در روزهای گذشته تنها یک مورد ابتلای تازه در این کشور گزارش شده است.

برای اینکه این کشور بتواند ادعا کند توانسته بیماری را سرکوب کند باید 28 روز (دو دوره‌ی پیاپی پنهان ویروس) را بدون ابتلایی تازه سپری کند. ووهان چین هم شرایط نسبتاً مطلوبی داشت تا اینکه برای نخستین بار پس از بازگشایی شرایط قرنطینه در این منطقه، در اوایل ماه آوریل، ابتلای افرادی جدید به 2-SARS-CoV  در این شهر تأیید شد. بر اساس این گزارش پنج نفر که از اعضا یک محله‌ی مسکونی بودند روز گذشته مبتلا به کووید-19 تشخیص داده شدند. این آمار نشان می‌دهد که حتی با گذشت دو دوره‌ی 14 روزه‌ی پنهان ماندن ویروس -که شرط لازم برای اعلام پایان شیوع در یک محل است- ممکن است ویروس بار دیگر در جامعه ظهور کند.

مجله‌ تصویری "+چرخ" مهم‌ترین رویدادهای علم و فناوری و مسائل روزمره‌ی زندگی را با تمرکز بر تحولات علمی درباره‌ی ویروس کرونا و با نگاهی تخصصی و به‌زبانی ساده و با حضور کارشناسان، اساتید دانشگاه و نخبگان بررسی و واکاوی می‌کند.

"+چرخ" در ماه مبارک رمضان از شنبه تا چهارشنبه، از ساعت 14:30 به‌صورت زنده و تکرار آن ساعت 20:30 از شبکه‌ی چهار پخش می‌شود. مجری "چرخ" حافظ آهی است و محمد جباری سردبیری برنامه و الهه بهبودی تهیه‌کنندگی "+چرخ" را بر عهده دارند.

ویژه برنامه ارتش فدای ملت در شبکه یک

ویژه برنامه "ارتش فدای ملت" با موضوع عملکرد نیروی زمینی ارتش در مقابله با کرونا پخش می‌شود. در این برنامه که با کارگردانی منصور حکمت‌نیا ساخته شده است و امروز ساعت 17:33 دقیقه پخش می‌شود، امیر حیدری، فرمانده نیروی زمینی ارتش و فرمانداران شهرهای شمالی کشور گزارشی از فعالیت ارتش در این مناطق ارائه می‌دهند.

شهرهای گیلان، صومعه‌سرا، رشت و فومن از جمله شهرهایی‌اند که نیروی زمینی ارتش بعد از فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر کمک نیروهای مسلح در مقابله با کرونا، در آنها فعالیت داشتند.

برنامه "ارتش فدای ملت" کاری از گروه تلویزیونی ارتش است که با کارگردانی منصور حکمت‌نیا ساخته شده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon
گوشتیران