تولید مرغ سبز در ۲۵ واحد تولیدی استان متوقف شد
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: از اواخر دی ماه سال گذشته طبق دستور دامپزشکی کشور تا بازنگری قانون و دستورالعملها تولید مرغ سبز در کشور و در ۲۵ واحد تولیدی استان متوقف شده است.
محمد اصغرزاده در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بیرجند، اظهار داشت: خراسان جنوبی در چند دهه اخیر با توسعه و گسترش واحدهای پرورش مرغ به یکی از قطبهای تولید گوشت سفید در کشور تبدیل شده است.
وی با بیان اینکه فعالان در این حوزه تلاش کردند تا با همه داشتههای خود مرغی سالم به دست مصرف کننده برسانند افزود: در همین راستا چند سالی است در کنار تولید مرغ معمولی 25 واحد اقدام به تولید مرغ سبز کردند. مرغ سبز مرغی است که از صفر تا صد یعنی از هنگام تولید تا کشتار هیچ دارویی به مرغ تزریق نمیشود.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از فعالیت 25 واحد مرغ سبز در 9 شهرستان استان خبر داد و گفت: از ماههای پایانی سال گذشته طبق پروتکل و دستور سازمان دامپزشکی کشور، تولید مرغ سبز بنا به دلایلی متوقف شد و در استان خراسان جنوبی نیز در حال حاضر مرغ سبز تولید نمیشود.
اصغرزاده با بیان اینکه سازمان دامپزشکی کل کشور در تلاش است تا با بازنگری قانون و بررسی جدید در صورت امکان شرایطی فراهم کند تا مرغ سبز در استانها تولید شود افزود: از ابتدای سال تاکنون 786 هزار و 616 کیلوگرم تخم مرغ خوراکی به ارزش 424 هزار و 772 دلار به عراق صادر شده است.
وی بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون 17 تن کرک مو به ارزش 13 هزار و 471 دلار به کشور چین صادر و دو محموله دیگر آماده صادرات است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی تصریح کرد: هم اکنون 757 واحد مرغداری گوشتی و 55 واحد مرغداری تخم گذار و پولت در خراسان جنوبی فعال است و مرغ تولیدی مازاد بر نیاز داخل استان به استانهای همجوار ارسال میشود.
وی افزود: هم اکنون مرغ تولید شده در واحدهای مرغداری استان در 3 کشتارگاه طیور در شهرستانهای بیرجند و قاین کشتار میشوند.
اصغرزاده با تأکید بر اینکه صادرات زمینهساز اشتغالزایی در خراسانجنوبی است بیانکرد: صادرات انگیزه تولیدکننده از تولید محصول را افزایش داده و در بازاریابی محصول به او کمک میکند.
انتهای پیام/254/ش