اراک| گواهینامه فنی و حرفه‌ای دارای اعتبار جهانی است


اراک| گواهینامه فنی و حرفه‌ای دارای اعتبار جهانی است

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور با بیان اینکه گواهینامه فنی و حرفه‌ای دارای اعتبار جهانی است گفت: مخالفتی با راه‌اندازی واحدهای آموزشی توسط مراکز صنعتی وجود ندارد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی‌اوسط هاشمی ظهر امروز در حاشیه آیین تکریم و معارفه مدیرکل فنی و حرفه‌ای استان مرکزی در جمع خبرنگاران با اشاره به اشاره به ظرفیت‌های استان مرکزی اظهار داشت: برخورداری استان مرکزی از ظرفیت‌های مطلوب و گسترده در سه حوزه صنعت، کشاورزی و خدمات زمینه خوبی را برای نقش‌آفرینی استان در این سه بخش فراهم کرده که با توجه به آن استان مرکزی می‌تواند در حوزه‌های ارائه خدمات، اشتغالزایی و نخبه‌پروری پرچمدار حرکتی نوین و خلاقانه در مهارت‌آموزی و توانمندسازی باشد.

وی افزود: استان مرکزی به عنوان پایتخت صنعتی کشور شناخته شده است که همین موضوع ایجاد انتظار می‌کند و توقع می‌رود که استان مرکزی در کشور با نگرش و حرف‌هایی نو و تازه خود را مطابق با پیشرفت تکنولوژی به پیش براند چراکه کمترین غفلت سبب از دست دادن ایین موقعیت‌ها و ظرفیت‌ها می‌شود.

معان وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: تربیت نیروی ماهر و تلاش برای توسعه این مهم از اولویت‌های کشور بوده که باید استان مرکزی در این زمینه پیشرو باشد چراکه با توجه به عنوان پایتخت صنعت کشور از آن انتظار بیشتری نسبت به سایرین می‌رود.

هاشمی بیان کرد: استفاده بهینه از ظرفیت‌های استان با به کارگیری نیروی توانمند و مطابق با تکنولوژی روز محقق می‌شود.

وی ادامه داد: تمامی واحدها و مراکز تولیدی و صنعتی و کارگاه‌ها و همه مراکزی که با هدف حرکت در مسیر توانمندسازی و مهارت‌آموزی و خلاقیت سهمی را برای تربیت و آموزش نیرو هزینه به گواهی سازمان فنی و حرفه‌ای، از پرداخت مالیات می‌شوند.

رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور عنوان کرد: گواهینامه فنی و حرفه‌ای دارای اعتبار جهانی است و هر فرد ماهر و توانمند دارای این مدرک، موقعیت جهانی دارد.

هاشمی افزود: با توجه به استقرار صنایع مادر در استان مرکزی، از این استان انتظار می‌رود که به نحوی در مسیر تربیت نیروی ماهر حرکت کند که سرریز آن به سایر استان‌ها و کشورها وارد شود تا هیچ جوان ایرانی مقیم خارج از ایران با تکیه بر مهارت خود در جستجوی کار با ذلت و سختی مواجه نباشد.

وی تصریح کرد: مخالفتی با راه‌اندازی واحدهای آموزشی توسط مراکز صنعتی نداریم اما این واحدها باید مجوزهای لازم را از فنی و حرفه‌ای اخذ کنند و بدانند گواهینامه‌های این سازمان اعتبار جهانی دارد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی بیان کرد: متاسفانه استان مرکزی به رغم عناوین بزرگی چون پایتخت صنعت کشور و یا قطب صنعتی ایران از ضعف نیروی ماهر رنج می‌برد که این مشکل نبود پیوست نیروی انسان در سرمایه‌گذاری‌های انجام شده را نشان می‌دهد.

هاشمی ادامه داد: این مهم باید در دستور کار قرار گیرد و هر پروانه‌ای که برای کارآفرینی جدید در کشور صادر می‌شود باید پیوست نیروی انسانی داشته باشد.

انتهای پیام/712/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon