کرونا در اروپا| از گشایش تدریجی مرزها تا تداوم اعتراضات ضدمحدودیتها در آلمان
بسیاری از کشورهای اروپایی گشودن مرزها برای سفر توریستها را در دستور کار قرار دادهاند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم، با وجود اینکه کشورهای اروپایی روند تدریجی کاهش محدودیتهای ضدکرونایی را در پیش گرفتهاند، اما این ویروس همچنان در اتحادیه اروپا در حال گسترش است.
ایتالیا مرزهای خود را بهروی توریستهای اروپایی باز میکند
جدیدترین اخبار کرونایی از اتحادیه اروپا حاکی از آن است که ایتالیا میخواهد در 3 ژوئن (14 خرداد ماه) مرزهای خود را برای توریستهای اروپایی باز کند. این کشور همچنین محدودیت کرونایی را در داخل کاهش میدهد. بر اساس تصمیمات اتخاذشده از روز دوشنبه ساکنان مناطق ایتالیا میتوانند در منطقهای که زندگی میکنند سفر کنند، از 3 ژوئن هم اجازه سفر به دیگر مناطق را دارند. همچنین مرزهای ایتالیا بهروی توریستهای این اتحادیه باز و قرنطینه دوهفتهای مسافران به این کشور لغو خواهد شد.
نگرانی شهروندان آلمانی از عواقب شخصی بحران کرونا
نتایج یک نظرسنجی هم نشان میدهد که 88 درصد شهروندان آلمانی در بحران کرونا خوشبین و بر این باورند که همه چیز خوب پیش خواهد رفت.
این نظرسنجی که از طرف مؤسسه کنراد آدنایر انجام شده است نشان میدهد که 69 درصد شهروندان بر این عقیدهاند که بحران کرونا عواقب شخصی درازمدتی برای آنها بهدنبال خواهد داشت. از بین هر 10 شهروند آلمانی هم یک نفر ترس از آینده دارد.
بر اساس این نظرسنجی 76 درصد شهروندان آلمانی هم بر این عقیدهاند که آلمان بر چالشهای این بحران غلبه خواهد کرد، 65 درصد هم گفتهاند که در این باره به دولت آلمان اعتماد زیاد و یا خیلی زیاد دارند.
همچنین 71 درصد شهروندان آلمانی اقدامات برای کاهش ویروس کرونا را مناسب ارزیابی میکنند و 11 درصد هم آن را کافی نمیدانند.
آلمان کنترل تب در فرودگاهها را اقدامی بیفایده دانست
انستیتو رابرت کخ آلمان هم کنترل درجه حرارت بدن افراد در فرودگاهها را اقدامی بیفایده عنوان کرده است چرا که بسیاری از مبتلایان هیچ گونه علامتی نداشته و با این حال ناقل این ویروساند.
فرزندان بزرگترین عامل استرس پدران آلمانی در دوران کرونا
همچنین نتایج یک نظرسنجی مؤسسه فورسا نشان میدهد تا قبل از بحران کرونا شغل برای پدرها بزرگترین عامل استرس بود و در دوران بحران کرونا فرزندان جای آن را گرفتهاند.
"فریدریش مرتس"، نامزد صدراعظمی آلمان از حزب دموکرات مسیحی هم اعلام کرده که بعد از بحران کرونا باید همه اقدامات دولتی مورد بازنگری قرار گیرد.
تأثیرات وحشتناک کرونا بر بخشهای صنعت آلمان
یک نظرسنجی اتاق صنایع و بازرگانی آلمان (DIHK) هم نشان میدهد که بحران کرونا تأثیرات شدیدی بر برنامههای سرمایهگذاری شرکتهای صنعتی خواهد داشت. بهگفته رئیس اتاق صنایع و بازرگانی آلمان آمارهای وحشتناکی در این باره وجود دارد.
همچنین بر اساس ارزیابی اقتصاددانان آلمانی صندوقهای بازنشستگی در آلمان با شکاف مالی بزرگی مواجه خواهند شد. دلیل آن افزایش شدید دورکاری و بیکاری روزافزون در دوران بحران کرونا است.
همچنین نظرسنجی اتاق صنایع و بازرگانی آلمان نشان میدهد که با وجود اولین اقدامات برای کاهش تدریجی محدودیتهای ضدکرونایی اما بسیاری خردهفروشان در این کشور خود را در معرض ورشکستگی میبینند.
آلمان: هیچ الزامی برای تزریق واکسن کرونا وجود نخواهد داشت
رئیس دفتر صدراعظم آلمان هم اعلام کرده است که هیچ گونه الزامی برای تزریق واکسن کرونا بعد از تولید آن برای شهروندان آلمانی وجود نخواهد داشت و هر کسی خودش در این باره تصمیم خواهد گرفت.
وی درباره امکان استفاده از این ابزار ضدکرونایی برای شهروندان بین اوایل و اواسط سال آینده میلادی ابراز امیدواری کرد. بهگفته این مقام آلمانی بعد از آن زندگی به روال عادی باز خواهد گشت.
رئیس دفتر صدراعظم آلمان مبارزه با ویروس کرونا در کشورش را بسیار موفق ارزیابی کرده در عین حال عواقب اجتماعی و اقتصادی این بحران را فاجعهبار دانست.
مرزهای آلمان و لوکزامبورگ هم گشوده میشود
وزارت کشور آلمان پایان کنترلهای مرزی با کشور لوکزامبورگ را اعلام کرده است.
کشور پرتغال هم در آستانه مرحله دوم کاهش محدودیتهای ضدکرونایی قرار دارد. از روز دوشنبه در چارچوب مرحله دوم کاهش تدریجی محدودیتهای ضدکرونایی رستورانها، کافهها و دیگر تجارتها در این کشور دوباره باز میشود. البته قواعد فاصلهگذاری و تعداد مشتریها همچنان باید در این کشور رعایت شود.
قرنطینه چندروزه در 15 شهر ترکیه
در 15 شهر ترکیه هم بهدلیل شیوع ویروس کرونا یک قرنطینه چندروزه از نیمههای شب گذشته اعمال شده است. این محدودیتها تا 4 روز در این شهرها برقرار خواهد بود.
مرگ یک کودک فرانسوی بر اثر یک بیماری مرموز مرتبط با کرونا
در فرانسه هم یک کودک 9ساله با علائم یک بیماری التهابی که احتمالاً با ویروس کرونا در ارتباط است درگذشته است. این کودک هیچ علائمی از آلودگی به ویروس کرونا را نداشته اما تست کرونایش مثبت اعلام شده است. این کودک بر اثر آسیب مغزی مرتبط با ایست قلبی جان خود را از دست داد. تقریباً 125 کودک در فرانسه با علائم این بیماری شناسایی شدهاند که پزشکان از احتمال ارتباط این ویروس با کرونا خبر دادهاند. در نیویورک هم تا به حال 3 کودک بر اثر این بیماری مرموز جان خود را از دست دادهاند.
تداوم اعتراضات ضد محدودیتهای کرونا در آلمان
افرادی ناشناس روز گذشته بهنشانه اعتراض علیه محدودیتهای ضدکرونایی سنگ قبری نمادین با نوشتههای روی آن را جلوی دفتر حوزه انتخابی مرکل در شهر استرالسوند برپا کردند.
بهگفته پلیس آلمان روی این سنگ قبر نوشته شده بود آزادی بیان، آزادی رسانه، آزادی حرکت، آزادی تجمع، دموکراسی 2020ــ2019.
این سنگ با گلهای رز و شمعهای قبر احاطه شده بود و یک ماسک هم به آن وصل شده بود. تابلوی اعلانات دفتر حوزه انتخابیه مرکل هم با یک شیء تیز خراشیده شده بود. تحقیقات درباره این رخداد در حال انجام است.
همچنین امروز (شنبه) قرار است اعتراضاتی در آلمان علیه محدودیتهای ضدکرونایی برگزار شود.
پایان بزرگترین عملیات بازگرداندن شهروندان اروپایی
"چارلز میشل"، رئیس شورای اروپایی هم اعلام کرده است که بزرگترین عملیات تاریخ اتحادیه اروپا برای بازگرداندن شهروندان اروپایی به این اتحادیه تقریباً به پایان رسیده است. بهگفته وی در 2 ماه گذشته برای بیش از 580 هزار شهروند اروپایی که بهدلیل محدودیتهای کرونایی در خارج از این اتحادیه گیر افتاده بودند بازگشت امن به وطنشان امکانپذیر شده است. تنها 10 هزار شهروند اروپایی دیگر منتظر بازگشت هستند.
اولین سفر کاری وزیر امور خارجه آلمان در دوران کرونا
"هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان هم بعد از حدود 10 هفته بدون سفرهای کاری بهدلیل بحران کرونا برای اولین بار دوباره با هواپیما به سفر کاری میرود. وی امروز صبح با یک هواپیمای دولتی به مرزهای با لوکزامبورگ که نیمههای شب گذشته کاملاً بازگشایی شده بود سفر کرد.
کرونا همچنان در اروپا جولان میدهد و قربانیان بیشتری میگیرد
جدیدترین آمارها نشان میدهد که در اسپانیا تا به حال 274367 نفر به کرونا مبتلا شده و 27459 نفر هم بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در انگلیس هم تا به حال 236711 نفر به کرونا مبتلا شده و 33998 نفر هم بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
ایتالیا هم بهشدت تحت تأثیر این بحران قرار داشته و تا به حال 223885 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 31610 نفر هم بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در فرانسه هم بر اساس آمارهای رسمی تا به حال 179506 نفر به کرونا مبتلا شده و 27529 نفر هم بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
آمارها نشان میدهد در آلمان هم تا به حال 175699 نفر به کرونا مبتلا شده و 8001 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان دادهاند.
"هایکو ماس"، وزیر امور خارجه آلمان هم گشایش مرزها با لوکزامبورگ را علامت مهمی برای نرمال شدن تدریجی ترددهای سفر در اروپا دانسته آن را تمجید کرد.
هایکو ماس که امروز در سفری از مرزهای لوکزامبورگ و آلمان دیدن کرده است همچنین با همتای لوکزامبورگی خود دیدار و گفتگو کرد.
انتهای پیام/+