گیلان| نیاز واحدهای صنعتی به مشوق‌های تولید؛ «کرونا» عیار تولید ملی را نشان داد


گیلان| نیاز واحدهای صنعتی به مشوق‌های تولید؛ «کرونا» عیار تولید ملی را نشان داد

نایب رئیس اول کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صمت ایران با بیان اینکه بحران کرونا میزان عیار تولید ملی را نشان داد گفت: واحدهای صنعتی نیازمند وضع مشوق‌های تولید هستند.

پیمان پورنصیری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، نامگذاری امسال به نام سال رونق تولید را توسط مقام معظم رهبری مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: وضع مشوق‌های تولید یکی از مؤلفه‌های اصلی تحقق این شعار است و امیدواریم دولت و متولیان امر به‌‌ویژه در این مورد خاص تدابیر و راهکارهای لازم را اتخاذ کنند.

نایب رئیس اول کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صمت ایران بحران شیوع کرونا در کشور و اقداماتی که در سطح واحدهای صنعتی و تولیدی جهت خروج از چالش‌های ایجاد شده اتخاذ شد را مورد تأکید قرار داد و عنوان کرد: بحران شیوع کرونا در حقیقت به نوعی میزان تاب‌آوری و عیار صنعت و زنجیره تولید ملی ما را نشان داد.

پورنصیری اقدام بسیاری از کارخانجات و واحدهای تولیدی و صنعتی جهت تولید انواع مواد ضدعفونی کننده و اقلام بهداشتی و تغییر در زنجیره تولید را نشان دهنده اهمیت انعطاف‌پذیری در این بخش خواند و تصریح کرد: کرونا نشان داد برداشتن بسیاری از محدودیت‌های زائد حوزه تولید آن هم در کمترین زمان ممکن شدنی است.

وی وجود رویکرد و نگاه تولید محور در دستگاه‌های دولتی را یکی از شاخصه‌های اصلی تحقق شعار جهش تولید تلقی کرد و اظهار داشت: پرهیز از شعارزدگی مهم‌ترین موضوعی است که انتظار داریم در دستگاه‌های دولتی به عنوان یک ارزش جا بیافتد زیرا تنها در این صورت می‌توانیم نقاط ضعف‌مان را در بخش تولید اصلاح کنیم.

نایب رئیس اول کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صمت ایران ضمن بیان اینکه اتحاد کلیه دستگاه‌ها در زمان شیوع ویروس کرونا جان تازه‌ای به بخش تولید و صنعت کشور دمید و مانع از تسلیم شدن آن در برابر چالش‌ها شد گفت: امیدواریم این روحیه همچنان حفظ شود و شاهد لغو محدودیت‌های آزاردهنده در حوزه تولید باشیم.

پورنصیری اعمال معافیت برای دستگاه‌ها و واحدهای تولیدی نسبت به پرداخت اقساط تسهیلات و دادن وام‌های بانکی به آن‌ها را در سال مزین به جهش تولید لازم و ضروری خواند و اظهار داشت: انتظار داریم مشوق‌های قانونی و قابل اجرا برای بخش تولید وضع و از صدور انواع و اقسام آئین‌نامه‌ها و بخشنامه‌های رنگارنگ پرهیز شود.

وی یکی از مهم‌ترین دغدغه‌ها و نگرانی صاحبان واحدهای تولیدی فعالان اقتصادی کشورمان را وضع آئین‌نامه و بخشنامه‌های دست و پا گیر ذیل قوانین مصوب شده اعلام کرد و افزود: گاهی اوقات این آئین‌نامه‌ها به گونه‌ای هستند که با اجرای آن‌ها معافیت‌های مصوب شده قانونی دیگر شامل هیچ کدام از واحدهای تولیدی نمی‌شود.

نایب رئیس اول کمیسیون حقوقی و قضایی خانه صمت ایران با تأکید بر اینکه وضع بخشنامه‌های ناقض قوانین علاوه بر سردرگمی اهالی تولید و صنعت روند پیشرفت اقتصادی را نیز مختل می‌کند عنوان کرد: معافیت‌ها و مشوق‌های تولید زمانی معنا پیدا می‌کند که ضمن پرهیز از اعمال قوانین بازدارنده عزمی جدی برای اجرای آن وجود داشته باشد.

انتهای پیام/614/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon