افت ۲.۴ میلیون بشکه ای تولید روزانه نفت آمریکا در پی شیوع کرونا


افت 2.4 میلیون بشکه ای تولید روزانه نفت آمریکا در پی شیوع کرونا

شرکت های نفت آمریکا در واقعیت تنها ۱۰.۶ میلیون بشکه در روز تولید دارند. این به معنای ۲.۴ میلیون بشکه در روز معادل ۱۸ درصد کاهش تولید است که به دلیل نفت ارزان و شیوع کرونا روی داده است.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، تولیدکنندگان نفت آمریکا بیشتر از آنچه انتظار می‌رفت تولید نفت خود را پایین آورده اند. عکس العمل آنها به نیروهای بازار بیشتر از آن چیزی بوده که اطلاعات رسمی نشان می‌دهد و این بدان معناست که آمریکا در واقع همراه با عربستان، روسیه و سایر تولیدکنندگان بزرگ دنیا به تعادل عرضه و تقاضای نفت کمک می کند حتی اگر این اقدام دقیقاً چیزی نباشد که دونالد ترامپ می خواهد.

گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا نشان می‌دهد تولید نفت این کشور در حال حاضر 11.6 میلیون بشکه در روز است یعنی بین 1.2 تا 1.4 میلیون بشکه در روز معادل 10 درصد کمتر از سطح تولید این کشور در پایان زمستان.

 اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت و متحدانش ماه گذشته توافق کردند هرکدام 22 درصد تولید خود را نسبت به سطح مبنای اکتبر 2018 کاهش دهند. اطلاعات اولیه از ردیابی نفتکش ها نشان می دهد برخی تولیدکنندگان مثل عربستان به سرعت و به مقدار زیاد تولید خود را پایین آورده اند. تمام تولیدکنندگان بزرگ اوپک از جمله عراق قیمت نفت خود را بالا برده و سهمیه فروش نفت به مشتریان اصلی خود در ماه ژوئن را کاهش داده اند تا بتوانند به تعهدات خود نسبت به قرارداد اوپک پایبند بمانند.

 آمار رسمی نشان می دهد میزان کاهش تولید نفت آمریکا کمتر بوده است. ولی این آمار احتمالاً میزان کاهش تولیدی را که بر شرکت‌های نفت آمریکا تحمیل شده نادیده گرفته اند.

 اگر میزان تولید، واردات و نفت خامی را که از منابع ذخیره سازی بیرون کشیده شده به اطلاعات هفتگی اداره اطلاعات انرژی آمریکا اضافه کنید، برابر با میزان نفت پالایش شده توسط پالایشگاه ها به علاوه میزان نفت مصرف شده، صادر شده یا ذخیره شده نخواهد بود.  به نظر می رسد ارقام اعلام شده توسط این اداره 914 هزار بشکه عرضه نفت را بیشتر نشان داده و همین مقدار تقاضا را کمتر اعلام کرده است.

 شرکت های نفت آمریکا در واقعیت تنها 10.6 میلیون بشکه در روز تولید دارند. این به معنای 2.4 میلیون بشکه در روز معادل 18 درصد کاهش تولید است و به رقمی که توسط اوپک و متحدانش توافق شده نزدیک تر است.

  اطلاعات دقیق تر نشان می‌دهد تولید نفت آمریکا کمتر از این مقدار است. در حال حاضر چاههای کمی در آمریکا نسبت به رکود اقتصادی 2016 حفر می شود. سقوط قیمت نفت در این سال باعث پایان اولین رونق صنعت شیل در آمریکا شد. اطلاعات موسسه گلوبال انرژی نشان می‌دهد سه میلیون بشکه در روز از تولید نفت آمریکا تا پایان ماه ژوئن کم میشود.

 با وجود این که دونالد ترامپ سعی داشت از صنعت نفت آمریکا حفاظت کند و دیگران را وادار به کاهش تولید می کرد تا قیمت نفت افزایش یابد، ولی به نظر می رسد حالا آمریکا هم در این درد سهیم شده باشد. این کاهش تولید ها حتی اگر ناخواسته باشد باعث می شود عرضه و تقاضای جهانی با سرعت بیشتری متعادل  و زمینه رونق دوباره صنعت نفت فراهم شود.

 انتهای پیام/309

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon