هزینه درمانی بیماران کرونایی در کردستان رایگان شد


هزینه درمانی بیماران کرونایی در کردستان رایگان شد

هزینه درمانی بیماران کرونایی در استان کردستان رایگان شده و خانواده‌ها هیچ نگرانی در این‌خصوص نداشته باشند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، انور اسماعیلی ظهر امروز در نشست هم‌اندیشی با اصحاب رسانه با اشاره به اینکه طبق تبصره‌های ماده واحده قانون بودجه سال 99 کشور، تمامی سازمان‌های بیمه‌گر پایه درمان مؤظف شده‌اند تا ظرف مدت یک‌ماه طرح نسخه‌های الکترونیکی را عملیاتی کنند، اظهار داشت: با وجود شیوع کرونا ویروس، این طرح در دستور کار قرار گرفت.

وی با اعلام اینکه خوشبختانه استان کردستان جزو استان‌های پیشتاز در اجرای طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی است، افزود: بر اساس این طرح شورای عالی بیمه مکلف شده تا پرداخت هرگونه ارائه خدمت به صورت الکترونیکی انجام پذیرد. 

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان، با ذکر اینکه بیمه سلامت حق هیچ‌گونه پرداختی غیرالکترونیکی را ندارد، تصریح کرد: بیمه سلامت بر پایه اهداف کلانی هم‌چون خرید راهبردی خدمات سلامت، استقرار راهنمایی‌های بالینی، استقرار کامل سازمان الکترونیک و پوشش اجباری بیمه سلامت فعالیت های خود را در راستای اجرای 100 درصدی نسخه‌نویسی الکترونیکی در کردستان دنبال می‌کند. 

ثبت یک‌صد هزار نسخه الکترونیکی در طول یک‌ماه

اسماعیلی در ادامه با ابراز خرسندی از اینکه در یک‌سال اخیر 70 درصد مطب‌های پزشکی فعال در سطح استان به سامانه الکترونیکی وصل شده‌اند، گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طرح نسخه‌نویسی الکترونیکی در استان به صورت صد درصدی عملیاتی خواهد شد.

وی با تأکید بر اینکه با اجرایی‌شدن این طرح، بار مراجعه به مراکز درمانی پایین آمده و در مقابل صرفه‌جویی در وقت و هزینه لحاظ خواهد شد، گفت: با پیگیری‌های صورت گرفته از ابتدای اردیبهشت ماه جاری تمامی داروخانه‌ها، پزشکان، مراکز تصویربرداری و آزمایشگاهی استان فعالیت ارائه خدمات خود را برخط کرده و نسخه کاغذی حذف شده است. 

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان با اذعان به اینکه 400 هزار نسخه الکترونیکی از ابتدای اردیبهشت امسال تا کنون در کشور صادر شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد بالغ بر یک‌صدهزار نسخه مربوط به استان کردستان است.

وی با ذکر اینکه 27 روز از بلاغ این طرح سپری شده است، بیان کرد: تاکنون 54 هزار ویزیت الکترونیکی در استان صادر شده و همسو با اجرای این طرح بالغ بر 90 درصد داروخانه‌ها و مراکز درمانی به چرخه ثبت الکترونیکی نسخه‌ها متصل گردیده‌اند. 

اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه استفاده از طرفیت مجازی باعث افزایش 5 درصدی دسترسی با وجود محدودیت‌های قرنطینه‌ای کرونایی شده است، گفت: شفافیت مالی، کاهش خطاهای پزشکی نسخه‌ای، حذف کاغذ به عنوان انتقال‌دهنده ویروس کرونا، صرفه‌جویی در زمان و هزینه‌ها، افزایش بهره‌وری از خدمات بیمه، پرداخت زودهنگام سررسیدها، به‌حداقل رساندن میزان تخلف و سوءاستفاده، مدیریت هدفمند از دیگر مزایای اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی است. 

وی با اعلام اینکه استان کردستان به دلیل ظرفیت‌های خوبی IT در حوزه نسخه‌نویسی الکترونیکی جزو استان‌های پیشرو است، تصریح کرد: در حال حاضر 80 درصد مطب پزشکان، 100 درصد داروخانه‌ها و مراکز عکس‌برداری فعالیت‌های خود را بر اساس نسخه الکترونیکی ارائه در پیش گرفته و خوشبختانه تا به امروز 90 درصد نسخ تجویز شده پرواخته شده است.

مردم نگران هزینه درمانی بیماران کرونایی نباشند

اسماعیلی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هزینه بستری بیماران مشکوک به کرونا هم‌چون سایر استان‌ها، در کردستان نیز رایگان است، اظهار داشت: مردم نگران تأمین هزینه‌های درمانی بیماران کرونایی خود نباشند. 

وی با اعلام اینکه هزینه درمان کرونا ویروس رایگان است، توضیح داد: با توافق‌های صورت گرفته 90 درصد هزینه‌ها توسط بیمه و مابقی از سوی دانشگاه علوم پزشکی کردستان پرداخت خواهد شد.

اسماعیلی در خصوص افراد مبتلا به کرونا که فاقد هرگونه بیمه درمانی هستند نیز گفت: برای این افراد به صورت 24 ساعته و بدون معطلی دفترچه بیمه سلامت صادر خواهد شد و نگرانی از این بابت نداشته باشند. 

تعرفه‌های پزشکی سال 99 بیمه سلامت اعلام شد

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان در بخش پایانی سخنان خود به مقوله تعرفه‌های پزشکی سال 99 اشاره کرد و در این خصوص توضیح داد: بر اساس تصویب هیأت وزیران در خصوص تعرفه‌های ویزیت سرپایی پزشکان و پیراپزشکان، تشخیصی و درمانی با بیان اینکه در سال‌جاری، سقف تعرفه‌ها در استان شامل ویزیت پزشکان و دندان‌پزشکان عمومی با دفترچه بیمه مبلغ 219 هزار و 700 ریال و به صورت آزاد 324 هزار ریال، ویزیت پزشکان و دندان‌پزشکان متخصص مبلغ 361 هزار و 800 ریال با دفترچه و مبلغ 492 هزار ریال به صورت آزاد حساب می‌شود، هم‌چنین ویزیت پزشکان فوق تخصص و دوره تکمیلی تخصصی فلوشیپ  با دفترچه بیمه مبلغ 466 هزار و 500 ریال و مبلغ 624 هزار با تعرفه آزاد بوده و در نهایت ویزیت پزشکان متخصص روان‌پزشکی 498 هزار و 800 ریال با دفترچه و مبلغ 655 هزار ریال به صورت آزاد محاسبه می‌شود. 

اسماعیلی با ذکر اینکه ویزیت پزشکان فوق تخصص روانپزشکی و دوره تکمیلی تخصصی فلوشیپ مبلغ 546 هزار و 390 ریال با دفترچه بیمه و مبلغ 743 هزار ریال به صورت آزاد دریافت می‌شود، خاطرنشان کرد: ویزیت بخش خصوصی در خصوص کارشناسان ارشد پروانه دار 264 هزار ریال و کارشناسان پروانه دار 228 هزارریال خواهد بود. 

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان با اشاره به اینکه از ابتدای تیرماه امسال تمدید دفترچه به صورت مشارکتی صورت می‌پذیرد، گفت: این بدان معناست که میزان نیازمندی فرد در خصوص هزینه‌ها سنجیده می‌شود.

وی با بیان اینکه سال گذشته برای 45 هزار نفر کردستانی استعلام وسع‌سنجی لحاظ شد، خبر داد: از این تعداد  برای 50 درصد آنان دفترچه درمانی صادر شد که 40 درصد آن به صورت رایگان بود. 

اسماعیلی با ذکر اینکه بیمه‌شدگانی که توانایی پرداخت حق بیمه را نداشته باشند و بر اساس وسع سنجی انجام شده جزو اقشار مستحق باشند به‌صورت رایگان از این نوع خدمات بهره‌مند خواهند شد، تصریح کرد: خوشبختانه مطالبات طرف قرارداد داروخانه و بسیاری از دیگر مراکز پرداخت شده و از این بابت نگرانی وجود ندارد. 

مدیرکل بیمه سلامت استان کردستان با تأکید بر اینکه شماره تلفن 1666 به‌عنوان پل ارتباطی مردم و مسئولان بیمه سلامت به صورت 24 ساعته فعال است، تاکید کرد: از شهروندان درخواست می‌شود سئوالات خود در زمینه مشکلات، پیشنهادات و یا احیاناً انتقادات خود را از حوزه بیمه سلامت و هم‌چنین سئوالاتی خاص بیماری کرونا ویروس را از طریق این شماره با کارشناسان در میان بگذارند.

انتهای پیام/483/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon