اصفهان| کمک و همدلی راه خود را پیدا میکند؛ پاداشی که تصورش را نمیکنیم
به اندازه یک چشم برهم زدن بود؛ زمان زیادی به پایان ماه مبارک رمضان باقی نمانده است، با اینکه بیماری کرونا دست و بالمان را بسته بود اما کمک و همدلی راه خودش را پیدا کرد و ادامه داشت.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، در حال سپری کردن ماهی هستیم که مشتاقانه منتظر آغازش بودیم؛ آغازی متفاوت که شاید تصور نمیکردیم اینگونه سرشار از مهربانی و همدلی رقم بخورد؛ دلیل تصورمان هم واضح بود. بیماری کرونا دست و بالمان را بسته بود و اجازه نمیداد آزادانه عمل کنیم و رسم و رسوم هر ساله را به جا بیاوریم، اما خیلی زود دیدیم تنها چیزی که جایگزین ندارد همین همدلی و مهربانی است.
همه دست به دست هم دادند و هر آنچه لازم بود انجام دادند تا دیگران نیز سهمی از این ماه داشته باشند. هر کس هر کاری در توانش بود انجام داد و نتیجه کمکها یاری رساندن به نیازمندان بود، با توجه به اینکه امسال به دلیل بیماری کرونا بسیاری از مردم در کسب و کارشان با مشکل مواجه شدند و همانها نیز به نیازمندان افزوده شدند.
توزیع 110 هزار سبد کالا در ماه مبارک رمضان
کمیته امداد استان اصفهان که بر پایه کمک و همدلی مردم به نیازمندان خدمت رسانی میکند در این ماه همچون سالهای گذشته به دستگیری از نیازمندان پرداخته است، به طوری که بر اساس برنامهریزیها قرار بر این شد که تا پایان این ماه 500 هزار پرس غذای گرم و 110 هزار سبد کالای اساسی بین نیازمندان توزیع شود.
سرپرست کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در این زمینه اظهار داشت: از ابتدای ماه مبارک رمضان تاکنون بیش از 370 هزار وعده غذای گرم و بیش از 70 هزار سبد کالا با همراهی و همکاری مردم بین مددجویان و نیازمندان تحت حمایت در سراسر استان توزیع شده است.
هزینه 21 میلیارد تومانی برای مقابله با ویروس کرونا
کریم زارع با بیان اینکه همه گیری ویروس کرونا و متعاقب آن فرمان رهبر معظم انقلاب برای برپایی رزمایش همدلی، مواسات و کمک مومنانه، عزم این نهاد برای یاری رسانی به مددجویان را محکمتر از همیشه کرده است، گفت: فقط در این زمینه تاکنون بیش از 21 میلیارد تومان به شکل نقد و کالا در قالب سبدهای بهداشتی و معیشتی به جامعه تحت حمایت کمیته امداد استان اصفهان برای مقابله با تبعات بهداشتی و اقتصادی شیوع کرونا توزیع شده است.
زارع با اشاره به نقش موثر مراکز نیکوکاری در جذب و توزیع کمکهای مردمی به نیازمندان در زمان شیوع ویروس کرونا، خاطرنشان کرد: در این مراکز که ساختاری مردمی دارند و در دل محلات سراسر استان شکل گرفتهاند علاوه بر کمکهای معیشتی، به سایر نیازمندیهای مددجویان و اقشار آسیب پذیر نیز توجه میشود.
جذب حامی در 192 پایگاه؛ فرزندانی که چشم به راه حمایت هستند
وی با اشاره به دیگر برنامههای کمیته امداد در ماه رمضان و با بیان اینکه جذب حامی در طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین از دیگر برنامههای این نهاد است، گفت: شیوع ویروس کرونا شیوه جذب حامی در این طرح که متکی به برپایی پایگاه در سطح اماکن مذهبی و سطح شهر بود را با تغییراتی همراه و ترویج و تبلیغ روشهای غیرحضوری مشارکت در این طرح را به مرکز توجه وارد کرد.
سرپرست کمیته امداد استان اصفهان با اعلام اینکه کماکان 5 هزار فرزند نیازمند در این طرح فاقد حامی هستند، افزود: وبگاه طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین به آدرس ekram.emdad.ir و همچنین ارسال عدد یک به سامانه پیامکی 30003333 در حال حاضر در دسترس ترین روشهای غیرحضوری مشارکت در این طرح است.
وی تصریح کرد: با این وجود 192 پایگاه جذب حامی در ایام شهادت امام علی (ع) در دفاتر و مراکز نیکوکاری کمیته امداد و همچنین در محلهای برگزاری مراسمات لیالی قدر با هماهنگی لازم و رعایت کلیه پروتکلها و اصول بهداشتی و الزامات طرح فاصله گذاری اجتماعی برپا شد.
به روزهای پایانی ماه مبارک رمضان نزدیک میشویم؛ فراموش نمیکنیم که این ماه ما را به مهربانی و همدلی نزدیکتر کرده است و میتوانیم با ادامه این مسیر علاوه بر رضایت خدای سبحان آرامش قلبی را برای خودمان فراهم کنیم.
فراموش نمیکنیم که هر کار نیکی در همین دنیا پاداش دارد، شاید پاداش یک مهربانی کوچک تولد فرزندی باشد که منتظرش هستیم، شاید سلامتی مادربزرگی که بی او لحظههایم تلخ میشود، لبخند مادری که دلواپس آیندهمان است، شنیدن صدای عزیزی که سالها از او بی خبر هستیم و یا حتی رفع شدن مشکلی که از یاد برده بودیم و یا هر لحظه قشنگی که تصور نمیکنیم پاداش مهری است که قبلا انجام دادهایم.
انتهای پیام/164/ ع