طرح یاریگران زندگی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا می‌شود


طرح یاریگران زندگی در نقاط مختلف استان بوشهر اجرا می‌شود

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح یاریگران زندگی در مناطق مختلف استان گفت: اجرای طرح یاریگران زندگی به عنوان اولویت نخست در برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد و کاهش تقاضا می‌باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، ارسطو ترکمان منش  ظهر امروز در نشستی اولویت‌های فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد را تشریح کرد و اظهار داشت: اولویت‌های فرهنگی و پیشگیری ابلاغی از ستاد مبارزه با مود مخدر کشور  به‌صورت بومی و متناسب با شرایط فرهنگی در محیط‌ها چهار گانه هدف شامل خانواده، مراکز آموزشی، محیط‌های کاری و محلات شهری و روستایی عملیاتی خواهد شد.

وی به نقش مهم خانواده‌ها در پیشگیری از اعتیاد فرزندان اشاره کرد و گفت: آگاهی‌بخشی به خانواده‌ها به‌منظور پیشگیری اولیه از اعتیاد بسیار ضروری است.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر خاطرنشان کرد: در طرح یاریگران بر خانواده و فامیل تاکید شده است زیرا خانواده می‌تواند در شیوع اعتیاد، تسریع‌کننده و تسری‌ بخش باشد.

وی با بیان اینکه دستگاه‌های عضو کمیته فرهنگی و پیشگیری از اعتیاد نقش مهمی در اجرایی شدن طرح‌ها دارند افزود: دستگاههای عضو کمیته فرهنگی و پیشگیری با بهره گیری از تمام ظرفیت‌های بخش‌های دولتی و خصوصی و با آموزش ،اطلاع رسانی و آگاه سازی مناسب برای حفظ سلامتی افراد سالم جامعه از ابتلاء به آسیب‌های اجتماعی ناشی از اعتیاد به مواد مخدر تلاش خواهند کرد.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر با اشاره به اجرای طرح یاریگران زندگی در مناطق مختلف استان  گفت: اجرای طرح یاریگران زندگی به عنوان اولویت نخست در برنامه‌های پیشگیری از اعتیاد و کاهش تقاضا می‌باشد.

ارسطو ترکمان منش بیان کرد: امسال اقدامات در حوزه مبارزه با مواد مخدر با توجه به شیوع ویروس کرونا به صورت حضوری و غیر حضوری برنامه‌ریزی می‌شود وهر جا امکان اجرای برنامه‌های حضوری نبود آموزش‌ها و اقدامات به‌صورت غیر حضوری ادامه می‌یابد.

وی با بیان اینکه در حوزه خانواده، زنان و کودکان در معرض خطر طرح‌های مداخلات مشاوره‌ای،‌ آموزشی ارائه می‌شود گفت: در این راستا برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری اولیه از اعتیاد در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های و سایر محیط‌های دانشجویی اجرا می‌شود.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهردر خصوص نحوه  فعالیت در محیط‌های کاری خاطرنشان کرد: با شناسایی محیط‌های مختلف آسیب‌زا و شاغلان در معرض خطر مصرف موادمخدر و روانگردان‌ها، برنامه‌های جامع پیشگیری از اعتیاد همراه با آموزش‌های مستمر و دوره‌ای و تهیه بسته‌های فرهنگی با مشارکت کارفرمایان و کارکنان  اجرا می‌شود.

ارسطو ترکمان منش با اشاره به  اینکه در محلات شهری و روستایی،برنامه‌ها و خدمات پیشگیری از اعتیاد به صورت اجتماع محور اجرا می‌شود افزود: گسترش نشاط اجتماعی در محیط‌ها، کانون‌ها و گروه‌های اجتماعی با هدف و ترویج اخلاق و فرهنگ دینی و هویت ملی با استفاده از آموزه‌های اسلامی- ایرانی  و  همچنین بهره‌گیری از ظرفیت هیئت‌های مذهبی و مداحان و کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد برای گسترش فرهنگ پیشگیری از اعتیاد در محیط‌های عمومی خدمات پیشگیری از اعتیاد اجراء می‌شود.

 وی، توسعه و تجهیز مناطق محروم،‌ محلات و محیط‌های کاری به امکانات، تجهیزات و ‌وسایل و سالن‌های ورزشی و تفریحی و همچنین گسترش خانه‌های ورزش روستایی را از دیگر برنامه‌های فرهنگی و پیشگیری دانست.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر به جمعیت مورد هدف زندانیان  پرداخت وگفت : آموزش مستمر و لازم پیشگیری از اعتیاد برای تمامی گروه‌های هدف زندان‌ها به‌ویژه زندانیان جدید‌الورود و خانواده زندانیان  بیش از سال‌های گذشته مورد توجه  قرار خواهد گرفت .

ترکمان منش با بیان اینکه برای تغییر نگرش و تقویت رفتارهای ضد اعتیاد با گسترش کمی و کیفی برنامه‌ها  به تولیدات مرتبط با پیشگیری از اعتیاد متناسب با گروه‌های هدف توجه شده افزود: این برنامه‌ها در رسانه‌های مکتوب، فیلم‌ ، تئاتر، رادیو و تلویزیون و فضای مجازی و برگزاری جشنواره‌ها، ‌نشست‌ها و همایش‌ها  از اعضای فرهنگی مورد انتظار است.

انتهای پیام/190/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon