لبیک فرهنگیان همدانی به ندای رهبر معظم انقلاب؛ از ضدعفونی کردن معابر تا توزیع بسته‌های معیشتی در بین نیازمندان


لبیک فرهنگیان همدانی به ندای رهبر معظم انقلاب؛ از ضدعفونی کردن معابر تا توزیع بسته‌های معیشتی در بین نیازمندان

فرهنگیان همدانی این روز‌ها ندای مقام معظم رهبری درباره " کمک مومنانه" را لبیک گفته و سفره نیازمندان را رنگین کرده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، این روز‌ها هر کسی هر آنچه در توان دارد برای کمک به نیازمندان و آسیب دیدگان از ویروس کرونا صرف می‌کند و خیل عظیمی از مردم، بسیجیان و گروه‌های جهادی قدم به عرصه‌ای گذاشته‌اند که تمام هم و غم آنها شده است رساندن وعده‌ای غذا به سر سفره نیازمندان و یا اهدای اقلام بهداشتی به آن‌ها، و در خدمتگذاری از هیچ کمکی دریغ نمی‌کنند. 

در این میان گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان نیز به ندای مقام معظم رهبری مبنی بر " کمک مومنانه" لبیک گفته و کمر همت بسته‌اند تا در راه یاری نیازمندان قدم بردارند. 

با سخت شدن شرایط زندگی این قدم‌های خیرخواهانه توانست در عید نوروز، و شب‌های پر فضیلت قدر لبخندی بر لب عده‌ای بیاورد، لبخندهایی که اجر و پاداش آن‌ها در نزد خداوند محفوظ است. 

قبل از شیوع ویروس کرونا کارشان برگزاری اردوهای جهادی عمرانی، آموزشی، فرهنگی و درمانی بود تا با حضور در مناطق محروم و کم برخوردار تا آنجا که توان دارند محرومیت را از چهره این مناطق زدوده و گره گشای برخی مشکلات باشند.

اما حالا پس از شیوع کرونا گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان حالا چند ماهی‌ است که کمر همت بسته و عزم راسخی در راستای کمک به مردم آسیب دیده از کرونا و نیازمندان دارند.

با شیوع کرونا ضدعفونی محلات و معابر پرتردد و شلوغ در شهرستان‌ها را شروع کرده در مواقعی برای تهیه مواد ضدعفونی کننده و شوینده نیز از خودشان هزینه می‌کردند و این کار را با اشتیاق تمام انجام می‌دادند. 

اما پس از سخنرانی مقام معظم رهبری به مناسبت نیمه شعبان که به مشکلات و سخت شدن شرایط زندگی برای برخی افراد جامعه به‌علت تبعات ناشی از کرونا اشاره کردند، حال این معلمان جهادگر ایامی است کمک‌های نقدی را به همت دانشجو معلمان، کارکنان و اساتید دانشگاه فرهنگیان جمع‌آوری و بسته غذایی تهیه‌ می‌کنند تا در میان خانواده‌های نیازمند و مستضعف شناسایی شده توزیع کنند. 

رسالتشان معلمی است و عمری در جهت تعلیم و تربیت فرزندان این مرز و بوم با دغدغه تلاش می‌کنند با خدا معامله کرده و در این راه قدم بر می‌دارند آموزش، تربیت و اعمالشان برای خداست و خداوند را اول معلم خود می‌دانند و سپس رسول خدا و امیرالمؤمنین ع و پس از ایشان نیز دیگر انبیاء و اولیای الهی را الگوی خود قرار می‌دهند و حال به رسم الگوگیری از مولای متقیان علی ابن ابیطالب(ع) است که در این شرایط است علاوه بر انجام رسالت معلمی دستگیری از نیازمندان را راه و رسم خود قرار داده‌اند. 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان در خصوص تهیه‌ بسته‌های مواد غذایی توسط گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان اظهار داشت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا فعالیت گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان پس از برگزاری جلسات و برنامه ریزی آغاز شد. 

وی با اشاره به اینکه از برنامه‌های انجام شده مسئله کمک مؤمنانه و جمع آوری بسته‌های غذایی، مواد شوینده و بهداشتی بود، افزود: با توجه به اینکه رسالت اصلی ما معلمی است برنامه دیگر ما این بود که در این شرایط دانش آموزانی که دسترسی به اینترنت و شبکه ندارند را به طریق مختلف در حوزه آموزش کمک کنیم. 

حمیدرضا قائم پناه در خصوص تهیه و توزیع بسته‌های مواد غذایی توسط گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان، بیان کرد: نسبت به جمع‌آوری مبالغی از دانشجو معلم های برادر و خواهر، مسئولان، کارمندان و اساتید دانشگاه اقدام کردیم که با این مبالغ توانستیم 200 بسته غذایی تهیه کنیم. 

وی عنوان کرد: 600 بسته غذایی نیز با پیگیری‌ها از طریق بنیاد برکت و ستاد اجرایی فرمان امام (ره) در اختیار گروه جهادی قرار گرفت که در مجموع 800 بسته غذایی در بین نیازمندان توزیع شده و می‌شود. 

مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان تصریح کرد: تاکنون 500 بسته غذایی در شب‌های پر فضیلت قدر و شب میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی ع توزیع شده و حدود 300 بسته غذایی نیز توزیع می‌شود. 

قائم پناه در خصوص شبکه‌های دانشجویی تشکیل شده در شهرستان ها توسط دانشجو معلم‌ها، تأکید کرد: در هر شهرستان 10 الی 15 دانشجو شبکه‌ای را تشکیل داده‌اند که اقلام غذایی در مرکز استان تقسیم شده و در اختیار شهرستان‌ها قرار می‌گیرد تا در بین خانواده‌های مستضعف شناسایی شده، توزیع شود. 

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان نیز اظهار داشت: فعالیت گروه جهادی شهدای فرهنگی منتصب به بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان از سال 91 همزمان با فعالیت دانشگاه فرهنگیان آغازشد. 

پیمان ابراهیمی با اشاره به اینکه فعالیت گروه جهادی شهدای فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان سنوات گذشته در راستای اقدامات عمرانی، آموزشی، فرهنگی و درمانی بود، افزود: با انتشار ویروس کرونا از اول اسفند شرایط تغییر کرده و با توجه به بیانات مقام‌ معظم رهبری برنامه‌های این گروه در رزمایش همدلی و کمک‌های مؤمنانه بوده است. 

عضو گروه جهادی شهدای فرهنگی گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص کمک مومنانه دانشجوهای دانشگاه فرهنگیان و با کمک اساتید و رئیس دانشگاه توانستند 200 بسته غذایی را برای توزیع در بین نیازمندان آماده کنند. 

ابراهیمی با اشاره به اینکه هزینه هر بسته حدود 300 هزار تومان بوده است، بیان کرد: 60 میلیون تومان کمک‌های نقدی در بین دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه جمع‌آوری شده و صرف تهیه و این بسته‌ها شده است. 

وی با بیان اینکه با پیگیری‌های انجام شده 600 بسته غذایی نیست از سوی بنیاد برکت به دانشگاه اهدا شد تا در بین نیازمندان توزیع شود، عنوان کرد: هزینه هر بسته حدود 350 هزار تومان بود که این بسته‌ها را نیز سامان دادیم و اقلامی که کم بود را به این بسته‌ها اضافه کردیم. 

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان تأکید کرد: تعدادی از این بسته‌های غذایی ایام قبل عید، شبهای قدر و میلاد کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (ع) در بین نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا توزیع شد و تعدادی نیز تا عید فطر توزیع می‌شود. 

ابراهیمی با اشاره به اینکه چند سال است که در شهرستان همدان مشغول به کار جهادی هستیم، ابراز کرد: در این چند سال اقدامات جهادی نسبت به این موضوع اشراف داشته و نیازمندان را شناسایی کرده‌ایم. 

وی با تأکید بر اینکه در توزیع بسته‌ها اولویت اول ما خانواده‌های دارای دانش آموز است، اظهار داشت: چرا‌ که رسالت ما حوزه فرهنگیان هست به همین جهت از طریق مدارس و آموزش و پرورش نیازمندان و آسیب دیدگان را شناسایی می‌کنیم. 

عضو گروه جهادی شهدای فرهنگی با بیان‌ اینکه 70 درصد این بسته‌ها به‌دست آسیب دیدگان جدید کرونا رسیده است، تصریح کرد: یعنی این بسته‌ها به دست کسانی رسیده است که به همین یک یا دو بسته غذایی نیاز داشتند و بعد از این اگر شرایط به حالت عادی برگردند مشکلات آن‌ها برطرف می‌شود. 

ابراهیمی در خصوص شبکه‌سازی بیان کرد: با توجه به اینکه دانشجویان نمی‌توانند در مرکز استان به دور هم جمع شده و فعالیت‌ها رو انجام دهند در 6 شهرستان از 9 شهرستان استان فعالیت دانشجویان در قالب شبکه آغاز شده است. 

وی با تأکید بر اینکه فعالیت در شهرستان‌های اسدآباد، تویسرکان، ملایر، رزن، درگزین و حاشیه شهر همدان آغاز شده است، عنوان کرد: در هر شهرستان یک نماینده با حدود 15 نفر از دانشجویان مشغول به کار است و برای اقدامات برنامه ریزی می‌کنند. 

مسئول سابق بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان با اشاره به اینکه 3 برنامه در گروه جهادی بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان اولویت قرار دارد، تصریح کرد: اولین برنامه در فضای شهرستان‌ها جمع‌آوری کمک‌های نقدی توسط دانشجویان است که پس از جمع‌آوری کمک‌ها، بسته‌های غذایی به صورت سازماندهی شده در مرکز استان تهیه و توزیع می‌شود. 

ابراهیمی با بیان اینکه دومین برنامه گندزدایی و ضدعفونی معابر بود، تأکید کرد: دانشجویان با هزینه شخصی خودشان وسیله‌های مرتبط با گندزدایی را آماده و در شهرستان‌ها مناطق پر تردد و شلوغ را گندزدایی می‌کردند که این اقدام نیز در اوایل انتشار ویروس کرونا موثر بود. 

وی ابراز کرد: گندزدایی معابر از ابتدای اسفند تا پایان تعطیلات نوروز انجام می‌شد و مواد شوینده از طریق نیروگاه شهید مفتح و دانشگاه بوعلی که گروه جهادی آنجا فعال بود به دست ما می‌رسید و تعدادی از دانشجویان نیز خودشان مواد ضدعفونی کننده خریداری می‌کردند که تقریبا در هر شهرستان 12 دانشجو و در مجموع 65 نفر در بحث گندزدایی فعالیت می‌کردند. 

ابراهیمی با تأکید بر اینکه در یکی از شهرستان‌ها نزدیک به 100 هزار دستکش یکبار مصرف توسط دانشجو معلمان تولید شد، افزود: این اقدام در ایامی کمبود مواد بهداشتی، دستکش یکبار مصرف و ماسک همت مضاعفی بود که دانشجو معلمان این کار جهادی را انجام دادند تا در حد توان مشکلات آن مقطع را حل کنند. 

وی با اشاره به اینکه از این شبکه‌سازی به دنبال این هستیم که تهدید به وجود آمده کرونا را به فرصت تبدیل کنیم، گفت: به امید خدا در برنامه‌های آینده از این شبکه‌ها استفاده و روز به روز آن‌ها را تقویت می‌کنیم تا دانشجویان در حوزه شهرستان‌ها خودشان برنامه‌ها را پیش ببرند. 

ابراهیمی با بیان‌ اینکه حدود 350 بسته غذایی باقی مانده نیز تا قبل از عید فطر به دست نیازمندان می‌رسد، بیان کرد: این بسته‌ها به دست کسانی می‌رسد که جدیدا به جرگه نیازمندان و آسیب دیدگان پیوسته‌اند.

وی با تأکید بر اینکه بسته‌های حمایتی سنگین تا عید فطر در بین نیازمندان توزیع می‌شود، گفت: بعد از عید فطر هم جلسه‌ای برگزار می‌شود تا آن‌هایی که هنوز نتوانسته‌اند به شغل خود بازگشته و فعالیت عادیشان را ادامه دهند و نیاز به استمرار کمک دادند، سعی می‌کنیم ماهیانه بسته‌های سبک بین این افراد توزیع کنیم. 

به گزارش تسنیم، این روزها بسیاری از گروه‌های جهادی، هیأت‌های محلات، مردم، بسیج و غیره پای کار آمده‌اند تا در روستاها و شهرها و حاشیه شهرها یاری گر نیازمندان و مستضعفان باشند و گره از کار آن‌ها بگشایند. 

گزارش از مرضیه کیهانی فرد

انتهای پیام/745/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon