مشارکت ۱۰۰ هیئت مذهبی همدان در پویش «علی یاوران»؛ توزیع ۴۰ هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان


مشارکت 100 هیئت مذهبی همدان در پویش «علی یاوران»؛ توزیع 40 هزار پرس غذای گرم بین نیازمندان

از ابتدای ماه مبارک رمضان تا امروز ۱۰۰ هیئت مذهبی از استان همدان در پویش سراسری "علی یاوران" شرکت کرده و اقدام به پخت و توزیع ۳۵ تا ۴۰ هزار پرس غذای گرم در بین نیازمندان همدانی کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، اگرچه کرونا سبب شد بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی مردم از جمله هیئت‌های مذهبی تعطیل شود اما جوانان مومن و انقلابی استان همدان مانند دیگر جوانان کشور آستین همت را بالا زده و با شرکت در پویش علی یاوران تلاش کردند جای خالی منبر و مناجات‌های شبانگاهی ماه مبارک رمضان در مساجد و هیئت‌های مذهبی را با کمک به مستمندان پر کنند.

جلال تلطفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در همدان با بیان اینکه کمک به همنوع توصیه و سیره عملی اهل بیت (ع) است، اظهارداشت: مطابق با آموزه های دینی ورود به این عرصه سبب رشد معنوی افراد و گره‌گشایی از خلق و توجه به همنوع سبب جلب رحمت الهی می‌شود.

وی با اشاره به توصیه اکید رهبر معظم انقلاب مبنی برای اجرای طرح همدلی مومنانه گفت: به نحو احسن این مهم در جامعه اتفاق افتاد و مردم جانانه پای کار آمدند و توانستند از ماه مبارک رمضان  برای رشد هرچه بیشتر خود استفاده کنند.

مسئول جامعه ایمانی مشعر استان همدان بیان کرد: ارائه کمک‌های مومنانه اتفاق مبارکی بود که در هیچ کجای دنیا چنین چیزی را نمی‌بینیم و این ویژگی جامعه‌ای است که تحت نظر ولی فقیه اداره می‌شود.

وی بالزوم تبعیت از ولایت مطلقه فقیه افزود: رهبر معظم انقلاب توانستند در چنین شرایطی با توصیه خود جامعه را به سمتی هدایت کنند که مشکلات حل شده و از طرف دیگر زمینه رشد دینی و معنوی افراد نیز فراهم شود.

تلطفی با اشاره به راه‌اندازی «پویش علی یاوران» توسط هیئات مذهبی سراسر کشور در بحث رزمایش کمک مومنانه، تصریح کرد: 110 آشپزخانه در سراسر کشور توسط بچه هیئتی‌ها به این منظور دایر شد.

وی با بیان اینکه در آشپزخانه‌های پیش‌بینی شده غذای گرم طبخ و برای وعده سحر ماه مبارک رمضان در بین خانواده‌های نیازمند توزیع شد، افزود: در استان همدان نیز به تبعیت از سراسر کشور این اتفاق افتاد.

مسئول جامعه ایمانی مشعر استان همدان ابراز کرد: در شهرستان‌های همدان، ملایر، نهاوند، فامنین، رزن و بهار نیز این آشپزخانه‌ها راه‌اندازی و طبخ و توزیع وعده سحر انجام شد.

وی با تأکید بر اینکه توزیع وعده سحر علاوه بر بحث توزیع بسته‌های معیشتی بوده است، عنوان کرد: در استان همدان بیش از 110 هزار پرس غذای گرم در وعده سحر تا پایان ماه مبارک رمضان طبخ و بین نیازمندان توزیع خواهد شد.

تلطفی با بیان اینکه غذاهای طبخ شده بین 35 تا 40 هزار خانواده در سطح استان توزیع می‌شود، اظهار داشت: علاوه بر اقدامات ذکر شده، فضایی برای برپایی منبر، روضه و ذکر توسل در همان مکان طبخ غذا پیش‌بینی شده و در شب‌های ماه مبارک رمضان به صورت زنده از فضای مجازی پخش می‌شود و غذاهای طبخ شده متبرک به روضه اهل بیت (ع) و مناجات با خداوند است.

وی با تأکید بر اینکه قریب به 100 هیئت استان در «پویش علی یاوران» درگیر هستند، گفت: این پویش در شهر همدان، ملایر و نهاوند از شب اول ماه مبارک رمضان آغاز شد و در برخی شهرستان‌ها از نیمه ماه رمضان شکل گرفت.

مسئول جامعه دینی مشعر استان همدان بیان کرد: در شهر همدان تیم اصلی آشپزی یکی و هر شب یک هیئت بانی طبخ غذا بوده و هزینه طبخ غذا توسط هیأت پرداخت می‌شد پس از طبخ، غذا برای توزیع تحویل هیئت می‌شود.

وی با بیان اینکه میانیگن در طبخ و توزیع غذا حداقل 50 نفر هر شب درگیر بودند، افزود: غذای طبخ شده بین افراد و خانوارهای شناسایی شده توسط هیئت‌ها توزیع می‌شود.

تلطفی با اشاره به برگزاری جلساتی قبل از آغاز ماه مبارک رمضان با هیئت‌های حاضر در این پویش، تصریح کرد: راه‌اندازی پویش به هیئت‌ها اطلاع‌رسانی شده و شناسایی‌ خانواده‌ها و افراد نیازند توسط هیئت ها انجام شد هرچند از مراکز نیکوکاری کمیته امداد نیز لیست‌هایی برای ارائه وعده غذایی اخذ شده است.

وی با تأکید بر اینکه این آشپزخانه‌ها با رعایت تمام پروتکل‌های بهداشتی راه‌اندازی شده است، ابراز کرد: تمام پروتکل‌های توصیه شده در این آشپزخانه‌ها رعایت شده و تلاش بر این بوده که کمترین مشکل را در این زمینه داشته باشیم.

مسئول جامعه ایمانی مشعر استان همدان با بیان اینکه پس از اتمام این پویش با پایان ماه مبارک رمضان، هیئت‌ها پویش‌های دیگری را در راستای کمک مومنانه خواهند داشت، گفت: پویش‌های بعدی در آینده انجام می‌شود که به فراخور زمان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی بیان کرد: با شیوع ویروس کرونا بچه هیئتی‌ها با ضدعفونی کردن معابر و اماکن عمومی، تهیه و توزیع محلول ضدعفونی، ماسک و گان، خدمات به بیمارستان‌ها، حمایت از کادر درمان و تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی قبل از سال نو پای کار آمدند.

تلطفی با بیان اینکه هیئتی‌ها در تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی با آغاز بحران کرونا پیشگام بودند، افزود: هیئت‌ها پیش از سایر مجموعه‌ها در استان همدان اقدام به تهیه و توزیع بیش از 10 هزار بسته معیشتی قبل از سال نو و در آستانه سال نو کردند.

وی  با تأکید بر اینکه به فراخور حال و هر چه زمان پیش رفته است در ایام مختلف هیئات حضور داشته‌اند، تصریح کرد: در ماه مبارک رمضان با «پویش علی یاوران» و بعد از این ماه نیز با اجرای طرح‌های دیگر کار را ادامه خواهند داد.

مسئول جامعه ایمانی مشعر با بیان اینکه مردم بدانند بچه هیئتی‌ها تا زمانی که نیاز باشد و این شرایط خاص ادامه داشته باشد برای حمایت از نیازمندان و کمک به آحاد جامعه پای کار هستند، ادامه داد: ما شعار «هیئت تعطیل نیست» را با این اقدامات محقق کردیم، مرام‌ها و برنامه‌ها تعطیل شد اما هییئتی‌ها تعطیل نشدند و با تبدیل فعالیت‌ها به اقدامات خداپسندانه و فعالیت‌های اجتماعی کار را پیش بردند.

وی ابراز کرد: پیش بینی ما این است اهل بیت (ع) در عرصه خدمات اجتماعی پیشتاز بودند و هیئتی‌ها نیز با تأسی به حضرات معصومین این اقدامات را پیش بردند.

تلطفی با بیان اینکه برنامه‌های دیگری برای ایام عید فطر در نظر است، اظهار داشت: برنامه «هیئت خودرو» با کمک شهرداری و مجموعه‌های جبهه انقلاب به مناسبت عید فطر با برگزاری برنامه جشنی در پایانه انقلاب و با حضور افراد در خودروها دنبال خواهد شد که از طریق نشر پوستر زمان و مکان دقیق آن در فضای مجازی اطلاع‌رسانی می‌شود.

انتهای پیام/742/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon