کرونا در اروپا| از نفوذ کرونا به اقامتگاه‌های پناهندگان آلمان تا افزایش چشمگیر بدهی‌های دولتی اسپانیا


کرونا در اروپا| از نفوذ کرونا به اقامتگاه‌های پناهندگان آلمان تا افزایش چشمگیر بدهی‌های دولتی اسپانیا

خبرهای کرونایی از اروپا از نفوذ روزافزون کرونا به اقامتگاه‌های پناهندگان در آلمان و عواقب اقتصادی گسترده این بحران از جمله افزایش گسترده بدهی‌های دولتی اسپانیا حکایت دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم کرونا در اروپا همچنان تیتر اول بسیاری از رسانه های غربی بوده و همچنان سران اتحادیه اروپا به دنبال راهکارهایی برای غلبه بر این اپیدمی و عواقب گسترده آن هستند.

مهد کودک‌ها در ایالت نوردراین- وست فالن باز می‌شود

جدیدترین اخبار کرونایی در این اتحادیه حاکی از آن است که ایالت "نوردراین -وست فالن" از 8 ژوئن مهد کودک ها را باز می کند.

کمیسیون اروپایی: کرونا حفره اقتصادی بزرگی در اتحادیه اروپا ایجاد کرده است

کمیسیون اتحادیه اروپا هم در توصیه های سیاست اقتصادی خود به 27 کشور عضو اتحادیه اروپا برای مقابله با کرونا خواستار اقدامات سختگیرانه ای در جلوگیری از پولشویی شده است.

معاون اقتصادی رئیس کمیسیون اروپایی در این باره گفته است که ویروس کرونا مانند مانند یک سیارک به ما برخورد کرده و یک سوراخ به شکل دهانه در اقتصاد اروپا ایجاد کرده است. توصیه های سیاست اقتصادی باید به کشورهای اتحادیه اروپا کمک کنند تا این طوفان را پشت سر بگذارند.

انتقاد از عدم توجه برلین به حمایت از سالمندان در دوران کرونا

"فرانک اولریش مونتگومری"، رئیس انجمن پزشکی آلمان و معاون رئیس انجمن جهانی پزشکی هم دولت آلمان را به عدم توجه به مسئله حمایت از سالمندان در بحران کرونا متهم کرده است.

وی در گفتگویی با یک رسانه آلمانی گفته است: طرح های مراقبت از سالمندان در آلمان کاملا شکست خورده است. عرصه سیاسی آلمان مدت زمان طولانی تنها به این مسئله می اندیشید که برای بیمارستان ها ماسک و کیت تشخیص کرونا تامین کند. در این دوران به هیچ کس در بخش مراقبت از سالمندان توجه نمی شد.

وی همچنین انتقاد شدیدی به رفتار با سالمندان در دوران بحران کرونا و بی توجهی به شرایط انزوای آن ها وارد کرد.

این مقام بهداشتی همچنین خواستار واکسیناسیون عمومی برای حفاظت از همه در برابر ویروس کرونا شده و گفت: اگر در آینده سرم ضد ویروس در دسترس قرار گیرد و برخی شهروندان از واکسیناسیون امتناع ورزند این برای آن ها که از دلایل جسمی نمی توانند واکسینه شوند خطراتی ایجاد می کند. پس باید تعداد زیادی از انسان ها واکسینه شوند.

رئیس دفتر صدر اعظم آلمان چندی پیش اعلام کرده بود که هیچ اجباری برای واکسیناسیون کرونا برای شهروندان وجود نداشته و این مسئله اختیاری است.

نتایج یک نظر سنجی هم نشان می دهد که اکثر قریب به اتفاق شهروندان آلمانی بر این عقیده اند که به دلیل بحران کرونا مالیات ها افزایش خواهد داشت.

این نظر سنجی که از طرف موسسه اینسا و به سفارش نشریه بیلد آلمان انجام شده است همچنین نشان می دهد که 62 درصد شهروندان آلمانی به خاطر عواقب اقتصادی بحران کرونا به این مسئله اعتقاد دارند. 18 درصد هم انتظار افزایش مالیات را ندارند.

مخالفت اتریش با طرح کرونایی مرکل- ماکرون

اتریش و برخی کشورهای اروپایی هم می خواهند طرحی جایگزین را برای طرح ارائه شده از طرف فرانسه و آلمان برای مقابله با عواقب اقتصادی بحران کرونا ارائه دهند.

سباستین کورس، صدر اعظم اتریش روز سه شنبه در گفتگو با یک رسانه غربی گفته است که ما درباره این طرح ( آلمان-فرانسه) تردید داریم. وی همچنین گفته است: البته ما خواهان همبستگی با کشورهایی هستیم که به صورت ویژه و سخت از بحران کرونا آسیب دیده اند.

وی افزود: ما اعتقاد داریم که دادن وام و نه کمک های بلاعوض راه درست برای حل این مسئله است. وی از توافق خود با کشورهای هلند، دانمارک و سوئد خبر داده و گفت: در روزهای آینده ما پیشنهادی را با ایده های شخصی ارائه خواهیم داد.

ارزیابی ها نشان می دهد که به دلیل بحران کرونا در سال جاری میلادی درآمد مالیاتی دولت آلمان حدود 10 درصد کاهش خواهد داشت. حزب سوسیال دموکرات هم افزایش مالیات ها را تنها راه برای غلبه بر عواقب اقتصادی این بحران دانسته است. البته صدر اعظم آلمان مخالف افزایش مالیات ها در دوران بحران کرونا است.

نفوذ روز افزون کرونا به اقامتگاه‌های پناهندگان آلمان

کرونا همچنان در اقامتگاه های پناهندگان در شهرهای آلمان گسترش می یابد. به دلیل موارد زیاد ابتلا به این ویروس یک خانه پناهندگان در شهر ماینتس آلمان با حدود 113 سکنه قرنطینه شد.

همچنین شمار موارد ابتلا به کرونا در یک اقامتگاه پناهندگان در نزدیکی بن آلمان هم به 165 افزایش پیدا کرده است. 152 سکنه و 13 نفر از کارکنان این اقامتگاه به کرونا مبتلا شده اند. در این اقامتگاه پناهندگان حدود 312 پناهنده سکونت دارند.

اجباری شدن استفاده از ماسک در فضاهای عمومی در اسپانیا

در اسپانیا هم استفاده از ماسک در همه فضاهای عمومی و حتی در سفرها و تعطیلات اجباری می شود.

بحران کرونا همچنین منجر به کمبود ذخایر خونی در کلینیک های آلمان شده است.

شرکت هواپیمایی ایر فرانس فرانسه هم می خواهد به صورت تدریجی تا اواخر ژوئن دوباره پروازهای بیشتری را ارائه دهد. این تصمیم به دلیل لغو تدریجی محدودیت های سفر در کشورهای اروپای اتخاذ شده است.

افزایش بدهای‌های دولتی اسپانیا

بدهی های دولتی در اسپانیا هم در ماه مارس و پیامد بحران کرونا رکورد بالای 1.224 تریلون یورو را به دست آورد. این خبر را بانک مرکزی اسپانیا اعلام کرده است.

اسپانیا برای سال 2020 یک کسری بودجه حدود 10.3 درصدی را پیش بینی می کند. به دلیل رکود اقتصادی حاصل از کرونا دولت اسپانیا از کاهش 9.2 درصدی تولید ناخالص داخلی در سال 2020 نگران است.

ایتالیا: هنوز در مقابله با کرونا پیروز نشده‌ایم

نخست وزیر ایتالیا هم محتاطانه و البته خوش بین درباره مرحله بعدی این بحران سخن گفته و در سخنرانی ویدئویی در مجمع عمومی سازمان بهداشت جهانی گفته است: ما می دانیم که مبارزه ما با این اپیدمی هنوز به پیروزی نرسیده است.

قوانین کرونایی در فرودگاه‌های آلمان اعمال می‌شود

مسافران در آلمان هم باید خود را برای تغییرات قوانین در فرودگاه های این کشور آماده کنند. بر اساس قوانین جدید اتحاذ شده در فرودگاه های آلمان هم زمان با کاهش تدریجی محدودیت های سفر مسافران ملزم به استفاده از ماسک و حفظ فاصله لازم هستند.

صادرات صنعت الکترونیک آلمان زیر تیغ بحران کرونا

بحران کرونا همچنین فشار بالایی به صادرات صنعت الکترونیک آلمان وارد می کند. بر اساس اطلاعات انجمن ZVEI آلمان در ماه مارس صادرات در این بخش نسبت به همین ماه در سال گذشته حدود 4.4 درصد کاهش داشته است.

بر این اساس در سه ماهه ابتدایی سال جاری میلادی صادرات این بخش با 1.8 درصد کاهش به 52.8 میلیارد یورو رسید و به گفته یک اقتصاد دادن ارشد انجمن ZVEI آلمان در سه ماهه دوم سال جاری میلادی ضررهای بیشتر تجاری ظاهر می شوند.

تعدیل نیروی کار گسترده در شرکت رولز رویس انگلیس

شرکت موتورسازی رولز رویس انگلیس هم می خواهد حداقل 9 هزار شغل را به دلیل کاهش حمل و نقل هوایی در دوران بحران کرونا کاهش دهد.

رئیس این شرکت انگلیسی با بیان اینکه این بحران را ما ایجاد نکرده ایم گفت اما باید با آن مواجه شویم. به گفته وی در چنین دوران بی سابقه ای باید تصمیمات سختی اتخاذ شود. این شرکت موتورسازی در دنیا حدود 52 هزار کارمند دارد. این شرکت عمدتا موتورهای هواپیماهای غول پیکر برای مسیرهای طولانی را می سازد.

کرونا در اروپا همچنان جولان داده و قربانیان بیشتری می‌گیرد

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در اسپانیا 278803 نفر به کرونا مبتلا شده و 27778 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.

در انگلیس هم تا به حال 248818 نفر به کرونا مبتلا شده و 35341نفر هم در اثرابتلا به این بیماری جان خو را از دست داده اند.

ایتالیا هم به شدت تحت تاثیر ویروس کرونا قرار داشته و تا به حال 226699 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 32169 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان باخته اند.

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه هم تا به حال 180809 نفر به کرونا مبتلا شده و 28022 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

آلمان هم به شدت تحت تاثیر این بیماری قرار داشته و تا به حال 177842 نفر در این کشور به این بیماری مبتلا شده و 8193 نفر هم در اثر آن جان باخته اند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان