کرونا در اروپا| از اعتراضات در اسپانیا تا کاهش چشمگیر تولیدات صنعتی در انگلیس


کرونا در اروپا| از اعتراضات در اسپانیا تا کاهش چشمگیر تولیدات صنعتی در انگلیس

تمدید حالت فوق العاده کرونایی در اسپانیا منجر به اعتراضات گسترده در شهرهای مختلف اسپانیا شده و صنعت انگلیس هم در بحران کرونا با ضررهای چشمگیری مواجه شده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، کرونا همچنان تیتر اول بسیاری رسانه های اروپایی بوده و در این اتحادیه جولان داده و عواقب اقتصادی و سیاسی بیشتری به بار می آورد.

اسپانیا گشایش سریع مرزها را غیرمسئولانه دانسته است

جدیدترین اخبار کرونا از اتحادیه اروپا حاکی از آن است که اسپانیا موضع بسیار محتاطانه‌ای را در بازگشایی مرزها برای توریست های خارجی اتخاذ کرده و به گفته مقامات این اتحادیه در سریع ترین زمان ممکن تازه  در ماه جولای دوباره مرزهای خود را می تواند بر روی توریست ها باز کند. وزیر انرژی و محیط زیست اسپانیا گشایش زودتر و گسترده مرزها را غیر مسئولانه دانسته است. صنعت توریسم حدود 12 درصد تولید ناخالص ملی اسپانیا را تشکیل می دهد.

اتحادیه های آلمان- فرانسه در یک بیانیه مشترک طرح پیشنهادی مرکل-ماکرون برای غلبه بر عواقب اقتصادی بحران کرونا را ناکافی دانستند.

دانمارک هم اعلام کرده که تصمیمات درباره بازگشایی مرزها را تا 29 ماه می اعلام خواهد کرد.

اعتراضات گسترده ضد محدودیت‌های کرونایی در اسپانیا

در اسپانیا هم اعتراضات گسترده‌ای علیه تمدید حالت اضطراری کرونایی برگزار شده است. کمی بعد از تصمیم دولت برای تمدید حالت فوق العاده کرونایی در این کشور در بسیاری شهرهای اسپانیا از جمله در مادرید  و بارسلونا شهروندان زیادی به نشانه اعتراض به خیابان ها آمدند.

پایان توقف سفرها به آمریکا از اروپا قابل پیش بینی نیست

کاخ سفید هم اعلام کرده است که پایان توقف سفرها به آمریکا از اروپا قابل پیش بینی نیست. سخنگوی کاخ سفید در این باره اعلام کرده است که هنوز هیچ تصمیم زمانی در این باره اتخاذ نشده است. وی با تاکید بر اینکه این محدودیت های سفر زندگی انسان ها را نجات داده است همچنین اعلام کرد که نگرانی اصلی رئیس جمهور امنیت شهروندان آمریکایی است.

آنگلا مرکل، صدر اعظم آلمان هم درخواست کرد که یک واکسن کرونا و دارویی برای درمان آن به عنوان یک کالای جهانی مشترک ارزیابی شود که باید در دسترس همگان قرار گیرد.

لیگ فوتبال زنان آلمان هم آغاز به کار می‌کند

لیگ فوتبال زنان آلمان هم می خواهد فصل بعدی بازی های خود را از 29  ماه می ( 9 خرداد) در پیش گیرد.

یونان مرزهای خود بر روی توریست‌ها را باز می‌کند

نخست وزیر یونان هم اعلام کرده است که پروازهای مستقیم به این کشور از اول جولای ( 11 تیرماه) از سر گرفته می شود. هتل های این کشور هم بر اساس تصمیمات اتخاذ شده از 15 ژوئن ( 26 خرداد ماه) باز می شود.

بازگشایی فرودگاه‌ها در ایتالیا

ایتالیا هم می خواهد در جریان بحران کرونا فرودگاه های خود را از 3 ژوئن (14 خرداد ماه) دوباره باز کند. به این ترتیب سفرهای بین‌المللی و داخلی دوباره مقدور خواهد  بود. این خبر را وزیر حمل و نقل ایتالیا روز چهارشنبه در رم اعلام کرد. ایتالیا اعلام کرده است که از 3 ژوئن سفرهای اروپایی به ایتالیا دوباره امکان پذیر خواهد بود و دیگر هیچ قرنطینه ای برای مسافران وجود نخواهد داشت.

هایکو ماس، وزیر امور خارجه آلمان هم انتظار دارد که کشورهای اروپایی در هفته های آینده درباره مقررات مربوط به تعطیلات تابستانی توافق کنند. وی بر لزوم یک اقدام شفاف و هماهنگ اروپایی برای این منظور تاکید کرد.

نخست وزیر ایالت زاکسن آلمان هم در این باره ابراز امیدواری کرده که اروپا از این بحران درس گرفته  و منسجم تر شود.

اکثر شهروندان آلمانی تعطیلات تابستان را به سفر نخواهند رفت

نتایج یک نظرسنجی هم نشان می دهد که اکثریت شهروندان آلمانی در دوران بحران کرونا می خواهند از سفرهای تابستانی صرف نظر کنند و در خانه بمانند.

این نظرسنجی که از طرف موسسه اینفراتست دیامپ انجام شده است نشان می دهد که 15 درصد همچنان تردید دارند که باید چکار کنند و 84 درصد هم موضع آشکاری دارند.

بر این اساس 50 درصد شهروندان آلمانی می خواهند تعطیلات تابستانی امسال را در خانه بمانند، 31 درصد می خواهند در آلمان مسافرت کنند و 19 درصد هم قصد سفر به خارج از کشور را دارند.

کاهش چشمگیر درآمد هتل‌ها و رستوران‌ها در آلمان

هتل ها و رستوران ها در آلمان در ماه مارس به دلیل محدودیت های کرونایی تقریبا نیمی از درآمد خود را از دست داده اند. این خبر را اداره آمار فدرال آلمان اعلام کرده است. کاهش درآمد بخش مهمان داری آلمان در ماه مارس بر اساس آمارها از سال 1994 بی سابقه بوده است.

کمیسر حقوق بشر شورای اروپایی هم به واکنش برخی کشورهای اروپایی در عرصه های مراقبت اجتماعی و خانه های سالمندان انتقاد شدیدی وارد کرده است.

وزیر کشور آلمان هم اعلام کرده که منتقدان محدودیت های کرونایی باید خود را از گروه های افراطی جدا کنند.

کاهش چشمگیر تولیدات صنعت انگلیس

صنعت انگلیس هم به دلیل بیماری کرونا تولیدات خود را در سه ماه تا ماه می به شدت کاهش داده که این کاهش تولید از سال 1975 بی سابقه بوده است.

ایتالیا بدترین بخش بحران را پشت سر گذاشته است

نخست وزیر ایتالیا هم اعلام کرده که کشورش بدترین بخش بحران کرونا را پشت سر گذاشته است. وی با توجه به کاهش محدودیت های کرونایی گفت که کشور باید با اعتماد و مسئولیت پذیری وارد مرحله جدید بحران شود.

کمیسیون اروپایی: همچنان باید تا مدت‌ها با کرونا زندگی کنیم

کیسر امور اقتصادی اتحادیه اروپا هم با اشاره به تصمیمات این اتحادیه برای کمک به بخش های آسیب دیده از بحران کرونا اعلام کرد که ما باید همچنان هفته ها و شاید ماه ها با این بیماری همه گیر زندگی کنیم.

کرونا در اروپا همچنان قربانی می‌گیرد

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال حدود 279524 نفر در اسپانیا به کرونا مبتلا شده و 27888 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم تا به حال 248293 نفر به کرونا مبتلا شده و 35704 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

ایتالیا هم به شدت تحت تاثیر بحران کرونا قرار گرفته و تا به حال 227364 نفر به این بیماری مبتلا شده و 32330 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه هم تا کنون 181575 نفر به کرونا مبتلا شده و 28132 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در آلمان هم تا به حال 178531 نفر به کرونا مبتلا شده و 8270 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.

آمارها هم نشان می دهد که با وجود بحران کرونا نرخ مرگ و میر در آلمان افزایش نداشته است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت