فرمانده سپاه کردستان: فریضه «امربه‌معروف و نهی از منکر» به‌فراموشی سپرده شده است


فرمانده سپاه کردستان: فریضه «امربه‌معروف و نهی از منکر» به‌فراموشی سپرده شده است

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان گفت: فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به فراموشی سپرده شده و کمتر کسی در اجتماع و خیابان‌ها به منکرات تذکر می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، سردار سیدصادق حسینی ظهر امروز در نخستین جلسه معاونت سازمان‌های نظامی و قضائی ستاد امربه‌معروف و نهی از منکر استان کردستان که در این شهر برگزار شد با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی اظهار داشت: موضوع «حجاب و عفاف» یک موضوع مهم اجتماعی‌ است که با اصل تار و پود نظام اسلامی و فرهنگ و جامعه اسلامی ارتباط دارد.

وی به ماده 16 قانون امربه‌معروف و نهی از منکر که در مجلس شورای اسلامی تصویب و ابلاغ شده اشاره کرد و گفت: این اصل قوانینی همچون «تعیین سیاست‌ها و خط مشی اساسی در زمینه ترویج حفظ حجاب، اجرای امربه‌معروف و نهی از منکر، تبادل نظر و اطلاعات برای شکل‌گیری سیاست‌های مربوطه، آسیب‌شناسی و ریشه‌یابی آسیب‌های اجتماعی، تعیین الگوی رفتاری و زمینه‌سازی جهت مشارکت همه جانبه آحاد مردم، دستگاه‌ها و رسانه‌ها در ترویج این فریضه الهی» را برای ستاد امر به معروف تعریف کرده است.

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با بیان اینکه همه دستگاه‌ها در بحث امر به معروف و نهی از منکر وظیفه دارند گفت: در سطح کشور قوانین و ظرفیت لازم برای ترویج و نهادینه‌کردن هر چه بیشتر فرهنگ امربه‌معروف و نهی از منکر وجود دارد اما باید سه رکن اصلی کار در کنار هم تشکیک مساعی داشته باشند.

وی بیان کرد: اگر چه متولیان ستاد امر به معروف کارهای زیادی را در سال‌های گذشته انجام داده و برنامه‌هایی هم برای سال‌جاری در سطح استان تعریف کرده اما باید «دستگاه‌های اداری، عموم مردم و خانواده» در کنار هم به‌صورت همزمان ورود و کار کرده و عملکرد دستگاه‌ها به صورت سالانه مورد ارزیابی قرار گیرد.

وضعیت حجاب در دانشگاه‌ها مطلوب نیست

حسینی «فرهنگ‌سازی عمومی و فرهنگ‌سازی اجتماعی» را دو اصل مهم در ترویج امر به معروف و نهی از منکر خواند و تصریح کرد: حقیقتاً هیچ علائمی مبنی بر «آموزش فرهنگ عمومی و ترویج فرهنگ اسلامی» در استان وجود ندارد و باید دستگاه‌های مربوطه ورود کنند.

وی اظهار کرد: باید یک فرهنگ اجتماعی عموی در فضای مجازی، حقیقی، صدا و سیما، رسانه‌ها و دانشگاه‌ها داشته و آموزش‌های لازم ارائه شود چرا که حقیقتاً در حال حاضر وضعیت دانشگاه‌ها در زمینه حجاب مطلوب نیست.

«قرارگاه اجتماعی و فرهنگی» در کردستان تشکیل شود

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان تاکید کرد: در مباحث عمومی و فرهنگی نباید از ظرفیت خانواده‌ها غافل شویم چرا که خانواده‌ها در ترویج و نهادینه کردن فرهنگ عفاف و حجاب بسیار اثرگذارند.

وی خطاب به معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: باید جلسات ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به‌صورت ماهانه و منظم برگزار و «قرارگاه اجتماعی و فرهنگی» در کردستان تشکیل شود چرا که این مشکلات یک‌روزه ایجاد نشده و با برخوردهای سلبی کاری پیش نخواهد رفت.

نظارت بیشتری بر مراکز تولید و عرضه پوشاک صورت گیرد

فرمانده سپاه بیت‌المقدس استان کردستان با بیان اینکه فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به فراموشی سپرده شده و کمتر کسی در اجتماع و خیابان‌ها به منکرات تذکر می‌دهد؛ ادامه داد: باید نظارت و توجه بیشتری بر روی فروشگاه‌ها و مراکز تولید و عرضه پوشاک صورت گیرد.

وی با تاکید بر اینکه باید برخورد با بدحجابی به‌صورت «ریشه‌ای» انجام شود چرا که با دادن تذکر به یک خانم و آقای بدحجاب این آسیب برطرف نمی‌شود ابراز کرد: باید خانواده‌ها بیشتر به مسئله رعایت حجاب و عفاف فرزندان خود توجه داشته باشند.

حسینی با انتقاد از اینکه روزه‌خواری در ملاعام، خیابان‌ها و مسیرهای کوهنوردی عادی شده و کسی هم کاری به کار روزه‌خواران ندارد تصریح کرد: باید مسئولان این امر مهم را در دستور کار قرار داده چرا که نتیجه‌ مثبت گرفتن از یک‌کار بهتر از برگزاری جلسات متعدد بی‌نتیجه است.

انتهای پیام/486/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon