جایگاه فراموش‌شده فرش گیلان احیاء می‌شود


جایگاه فراموش‌شده فرش گیلان احیاء می‌شود

نایب رئیس اتاق اصناف کشور با بیان اینکه در شرایط بحران کرونا باید برای رفع قوانین بازدارنده چاره‌اندیشی شود، گفت: جایگاه فراموش شده فرش گیلان احیاء می‌شود.

جلال‌الدین محمد شکریه در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با اشاره به اینکه در شرایط بحران کرونا قوانین بازدارنده به مشکلی مضاعف برای تولیدکنندگان و اصناف تبدیل شده بر ضرورت حذف آن تأکید کرد و اظهار داشت: احیاء جایگاه فراموش شده فرش گیلان از جمله اموری است که در صورت مشارکت همه قابل تحقق است.

نایب رئیس اتاق اصناف کشور بازگرداندن جایگاه فراموش شدن فرش دستباف گیلان و احیاء مجدد آن را هدفی دست‌یافتنی خواند و عنوان کرد: همکاری صنعت و مراکز علمی بسیار تعیین کننده است و برای عملیاتی شدن این هدف مهم به هم‌اندیشی مؤثر و مستمر اهالی دانشگاه و فعالان حوزه فرش دستباف نیازمندیم.

شکریه نقش بسیار ویژه بازاریابی و مارکتینگ در توسعه و پیشرفت روزافزون صنعت فرش دستباف را متذکر شد و تصریح کرد: در دنیای امروز با سازوکارهای جدید اقتصاد، تجارت و بازرگانی به غیر از حوزه تولید و صنعت عامل بازاریابی می‌تواند در موفقیت و توسعه یک صنعت و حرفه نقش مهم و به سزایی را ایفا کند.

رئیس اتاق اصناف استان گیلان از برگزاری همایش و نمایشگاه فرش دستباف گیلان در آذر و دی ماه امسال در رشت سخن گفت و ابراز داشت: برگزاری نمایشگاه‌ها یکی از شاخصه‌های بازاریابی محسوب می‌شود به طوری‌که به موجب آن ارتباط هماهنگ و مستمری بین تولیدکننده تا مصرف‌کننده ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه در سه ماه اخیر پس از شیوع ویروس کرونا در کشور از جمله استان گیلان واحدهای صنفی تحت فشارهای زیادی قرار گرفته‌اند خاطرنشان کرد: فشارهای اقتصادی وجود داشت و اکنون فشار کرونایی نیز اصناف را آزار می‌دهد بنابراین باید برای حمایت از واحدهای صنفی تدبیری اندیشیده شود.

نایب رئیس اتاق اصناف کشور بحران کرونا را فرصتی برای تدوین راهکارهای اقتصادی جدید در سال مزین به جهش تولید تلقی کرد و اظهار داشت: در این شرایط بسیار سخت بیشتر از هر زمان دیگری نیازمند همکاری بانک مرکزی به ویژه در بازه زمانی یکساله هستیم تا رونق اقتصادی لازم در کشور اتفاق بیفتد.

شکریه خواستار اجرای معافیت های مالیاتی برای اصناف شد و با بیان اینکه این کار در شرایط فعلی لازم و ضروری است عنوان کرد: دولت باید اعتبار تسهیلات بانکی را به طرف یارانه تأمین اجتماعی و معافیت های مالیاتی سوق دهد زیرا در حال حاضر واحدهای صنفی در یک ماه 25 هزار میلیارد تومان هزینه دارند.

رئیس اتاق اصناف استان گیلان اقدام جدی و فوری دولت جهت تصویب قوانین حمایتی و حذف قوانین بازدارنده و دست و پاگیر آن هم در این شرایط سخت را مورد تأکید قرار داد و گفت: اصناف و بازاریان همیشه در بحران‌ها و مشکلات با اهدای کمک‌ها نقش ارزنده‌ای داشته است و لازم است دولت نیز از آنان حمایت کند.

انتهای پیام/614/ ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران