نشست منتخبان مجلس یازدهم با "حاجی میرزایی" درباره رتبه بندی و همسان سازی حقوق فرهنگیان

نشست منتخبان مجلس یازدهم با "حاجی میرزایی" درباره رتبه بندی و همسان سازی حقوق فرهنگیان

منتخب مردم فریدون شهر در مجلس جزئیات نشست مشترک منتخبان مجلس یازدهم با وزیر آموزش و پرورش را تشریح کرد.

حسین محمد صالحی منتخب مردم فریدن و فریدون شهر در مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، در تشریح جزئیات جلسه منتخبین فرهنگی مجلس یازدهم با محسن حاجی میرزایی وزیر آموزش و پرورش، گفت: در جلسه مذکور نمایندگان به نبود اینترنت و شبکه دیجیتال صدا و سیما در مناطق و روستا های محروم اشاره کردند و خواستار این شدند که با رعایت پروتکلهای بهداشتی کلاسهای رفع اشکال ادامه یابد.

وی با اشاره به اینکه در این جلسه درباره رتبه بندی معلمان نیز بحث و تبادل نظر شد، افزود: منتخبان فرهنگی مجلس یازدهم معتقد بودند که رتبه بندی ناقص اجرا شده و معلمان از این رویه ناراحت هستند و با توجه به مصوبات مجلس باید سریعتر و به شکل کامل اجرایی شود که وزیر قول داد به زودی رتبه بندی اصلاح و تکمیل شود.

منتخب مردم فریدن در مجلس یازدهم، اظهار داشت: در این جلسه منتخبان مردم تاکید کردند که همسانسازی حقوق بازنشستگان فرهنگی نیز در دستور کار دولت قرار گیرد  تا این قشر از نظر معیشتی تحت فشار قرار نگیرند.

صالحی با اشاره به کمبود معلم در سیستم آموزش و پرورش، گفت:در جلسه مذکور تاکید شد که در سال جدید آموزش و پرورش مجوزهای لازم را اخذ و زمینه آموزش را فراهم کند تا مدارس در سال جدید کلاس بدون معلم نداشته باشند.

وی یادآور شد: بسیاری از معلمان خرید خدمت به امید استخدام با مدارک تحصیلی فوق دیپلم ،لیسانس و فوق لیسانس با حقوقی بسیار ناچیز تدریس می کنند و حدود 40 درصد از مبالغ پرداختی آموزش و پرورش به شکلهای مختلف  هدر می شود و این معلمان به سختی در مناطق روستایی کار می کنند  باید فکری برای حل مشکلات آنها کرد.

منتخب مردم فریدون شهر در مجلس، در همین راستا ادامه داد: در این نشست تاکید شد که نیروهای خدماتی با مدرک فوق دیپلم و لیسانس که در استخدام هستند به آموزشی تبدیل شوند و برای جایگزینی در بخش خدمات نیروهای خرید خدمت جدید به کار گرفته شوند.

صالحی با بیان اینکه در نشست مشترک منتخبان فرهنگی مجلس یازدهم با وزیر آموزش و پرورش بر تعیین تکلیف معلمان اعزام به خارج تاکید شد، بیان داشت: مطالبات معلمان اعزام به خارج که مطالبات آنها از سال 84 بلاتکلیف مانده و از دیوان عدالت اداری حکم ورود گرفته اند لازم است وزارت آموزش و پرورش مطابق قانون با ساز و کار مناسب حقوق معوق این معلمان را که نزدیک به 2000 نفر میباشند هرچه زودتر بپردازد.

وی با بیان اینکه در جلسه مذکور درباره ضرورت گسترش دانشگاه فرهنگیان نیز بحث و گفتوگو شد، تصریح کرد: معلمان با مدرک فوقلیسانس و دکترا بسیار هستند و دانشگاه فرهنگیان در جذب هیات علمی ضعیف عمل کرده است لذا لازم است تا آموزش و پرورش این نیروهای زبده را بکار بگیرد و با گسترش دانشگاه فرهنگیان در چند نقطه هر استان به جذب و تربیت دانشجو معلم بپردازد.

به گفته صالحی در این نشست درباره تعیین تکلیف مدارس تخریبی که چند سال است استفاده از آنها تمدید شده، پیش از آنکه خطراتی شاگردان و معلمان این مدارس را تهدید کند تجدید بنا شوند، بحث و تبادل نظر شد.

منتخب مردم فریدن در مجلس با اشاره  به این سیاست که هر دانش آموز باید یک مهارت بیاموزد، گفت: متاسفانه در برخی هنرستانها در مناطق کم برخوردار تجهیزات لازم وجود ندارد و آموزش تئوری منجر به مهارت نمی شود لذا لازم است دولت با کمک خیران عزیز در تجهیز این هنرستان ها با عزم جدی بکوشد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon