۲.۶۷۷ میلیارد تومان از طریق شبکه تبلیغ چهارمحال و بختیاری در مبارزه با کرونا جمع‌آوری شده است

2.677 میلیارد تومان از طریق شبکه تبلیغ چهارمحال و بختیاری در مبارزه با کرونا جمع‌آوری شده است

مدیر کل تبلیغات اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: ۲ میلیارد و ۶۷۷ میلیون تومان از طریق  شبکه تبلیغ چهارمحال و بختیاری در مبارزه با کرونا جمع‌آوری شده است و سبب شد هویت مذهبی استان با اثرگذاری روحانیون پررنگ‌تر شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طاهری در آیین تجلیل از مبلغان و روحانیون فعال در قرارگاه مدافعان سلامت چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: چند سال گذشته مقام معظم رهبری جهاد اکبر را تبیین کردند که صنفی از جهاد است و به جهاد علمی و فرهنگی نیاز دارد که در این چند ماه گروه‌های جهادی توفیق فعالیت  در این عرصه داشتند.

وی گفت: اگر تحولات تاریخ را مشاهده کنیم خواهیم دید که همیشه پرچمدار توفیقاتی که جامعه شیعه کسب کرده، روحانیون بوده‌اند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان بیان کرد:عزت جامعه اسلامی را مدیون تربیت مکتب امام صادق(ع) هستیم که این امام، خوانش جدیدی از اسلام را برای ما تعریف کرد و ادبیات دیگری از اسلام را آموزش داده است.

وی با بیان اینکه اسلام،  اسلام اجتماعی است، ادامه داد: مدل سلبریتی‌ها مدل مقابل روحانیون است که باید نسبت روحانی با تحولات اجتماعی بازخوانی شده و اگر طلبه نتوانست خود را به جامعه نشان دهد طلبه مورد پسند نیست.

طاهری گفت: افتخار جریان روشنفکری این است که نتیجه مخالفتشان با اسلام اعدام شیخ فضل الله نوری و روی کار آمدن رضا شاه بود که وظیفه همگان است که بُعد اجتماعی را تقویت و به آن بپردازیم.

وی افزود: در مبارزه با کرونا قرارگاه جهادی طلاب در استان شکل گرفت و شبکه تبلیغ استان با چهار ضلع: روحانیون مستقر، ائمه جماعات، روحانیون طرح هجرت حوزه علمیه و ائمه جماعات محلات شهری بازسازی شد و کمک‌های هر یک از این نهادها به صورت تفکیکی مشخص است.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اظهار کرد: روحانیون طرح هجرت با 70 روحانی مبلغ 200 میلیون تومان، روحانیون مستقر  شهرستانی مبلغ نقدی 934 میلیون و 500 هزار تومان و 10 میلیون از طریق ائمه جماعات و غیره جمع‌آوری شد، که مبالغ به صورت جداگانه با جایگاه مصرف مشخص شده‌اند.

وی در پایان تصریح کرد: در مجموع دو میلیارد و 677 میلیون تومان از طریق  شبکه تبلیغ استان چهارمحال و بختیاری در مبارزه با کرونا جمع‌آوری شده است و سبب شد هویت مذهبی استان با اثرگذاری روحانیون پررنگ‌تر شود.

ناامید کردن مردم سناریو بعدی دشمن است

حجت‌الاسلام والمسلمین ابراهیم باغشنی در ادامه این جلسه بیان کرد: مهمترین مسئله در مورد بیماری کرونا از دیدگاه علوم پزشکی این است که این بیماری اثرات بسیار زیادی بر روی دین دارد و سوالات بسیاری در این زمینه وجود دارد که متخصصان هم نمی‌توانند پاسخ دهند.

وی ادامه داد: این بیماری با حوزه دین، سلامت و روانشناسی درگیر و بیشتر بر روی حوزه علوم انسانی و دینی اثرگذار بود لذا در اوایل شیوع بیماری سوالاتی به وجود آمد که پاسخی برای آن پیدا نشده است.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه روحانی باید دقت کند و از یقین‌ها برای پاسخ به سوالات استفاده کند، افزود: زمان پایان بیماری مشخص نیست و فرضیه‌هایی مانند اینکه 70 درصد از جمعیت یک کشور باید به بیماری مبتلا شوند، در تابستان بیماری کم و در  پاییز مجدد اوج بگیرد است و یا اینکه پیک جدیدی در این روزها در راه است که البته همه این احتمال‌ها فرضی و بدون دلیل علمی است.

وی ادامه داد: پزشکان از دید پزشکی به این ویروس نگاه می‌کنند و حکم قرنطینه عمومی داده می‌شود اما در بسیاری از کشورها انجام نمی‌شود زیرا که دولت‌ها زیر بار این قرنطینه نمی‌روندچرا که خودکشی، طلاق، فرار فرزندان از خانه و غیره  بعد از قرنطینه بیشتر شده و خطرات بیشتری را به دنبال دارد. 

باغشنی تصریح کرد: سه موضوع گره خوردن کرونا و دین، اصل شروع کرونا از قم و حرم اهل بیت و کارآمدی نظام در این مدت زمان مطرح شده بود که باید گفت تقابل به وجود آمده بین دین و علم تنها با تدابیر مقام معظم رهبری حل شد، همچنین شیوع ویروس کرونا از قم نبود بلکه اولین جایی که توانست این ویروس را تشخیص دهد استان قم بود،  همزمان با استان قم در استان ایلام نیز این ویروس شایع شده بود که البته منشا ویروس در این دو استان متفاوت است.

وی ادامه داد: ضد انقلابان مطمئن بودند که زیر ساخت‌های پزشکی در ایران محدود است لذا مشکل اجتماعی دیگری را نیز در کنار کرونا برنامه‌ریزی کرده بودند و در اوایل کار با کمبودهای ماسک و مواد بهداشتی نگرانی میان جامعه پزشکان و علوم پزشکی به وجود آمد.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه علوم پزشکی تصریح کرد: علوم پزشکی در روزهای اول نمی‌توانست از راه قانونی لوازم بهداشتی را تأمین کند لذا به خرید از بازار سیاه روی آورده بود که با ورود گروه‌های جهادی کار به جایی رسید که شرکت‌های ماسک‌سازی برای فروش محصولات خود با این دانشگاه تماس گرفتند.

وی در پایان به وظیفه روحانیون از این به بعد اشاره کرد و گفت: نا امید کردن مردم سناریو بعدی دشمن است که روحانیون باید بر مبنای منطق اسلام به مردم امید دهند و از این موقعیت استفاده کنند تا سرمایه اجتماعی که در چند سال پیش کاهش پیدا کرده بود را افزایش و بر چالش‌های مقابل نظام فایق آیند.

انتهای پیام/7540/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon