شهرکرد| همدلی و مواسات مردم در ایام کرونا در تاریخ ثبت خواهد شد
معاون بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: قطعا غیرت، همدلی و مواسات مردم از ایام کرونا باقی میماند که در تاریخ ثبت خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، پیش از ظهر امروز آیین سیزدهمین کنگره ملی تجلیل از فاتحان خرمشهر و فاتحان عرصه سلامت به مناسبت روز سوم خردادماه با حضور مسئولان استانی و ارتباط ویدیو کنفرانس با مسئولان کشوری برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمین محمدحسن کاویانی در این نشست اظهار داشت: امام راحل (ره) فرمودند که « فتح خرمشهر فتح خاک نیست فتح ارزشها است» یعنی آنچه که به عنوان حماسه میدانیم تنها بازیابی 60 هزار مترمربع از کشور نیست بلکه ارزشهای بیش از این را از دست استعمار پس گرفتهایم و پشت این حماسه، اصول ثابت ارزشی نهفته است که تا زمانی که این ارزشها ثابت بمانند، فتح پابرجا است و این ارزشها است که به کشور و وطن معنا میبخشد.
وی افزود: یکی از ارزشهای فتح، بازپسگیری غرور ملت از زیر چکمههای مستعمره وحشی بود که امروز نیز این ارزشها باید حفظ شود و تا زمانی که این ارزشها حفظ شود فتح بادوام و قابل دستیابی است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: پیروزی نخست این ملت حفظ ارزشهای اصیل و حفظ نظام مقدس است که به برکت این انقلاب ثبت شده و نباید بازیچه دست دشمنان قرار گیرد.
وی در پایان گفت: جنگ و اشغال خرمشهر پایان یافت و کرونا نیز پایان میپذیرد و آنچه که از اشغال خرمشهر باقی مانده است جنگ و درگیری نیست بلکه آنچه باقی مانده ارزشهای انسانی بادوام است لذا قطعا غیرت، همدلی و مواسات مردم نیز از کرونا باقی میماند که در تاریخ ثبت خواهد شد.
ایثارگران سلامت الگو گرفته از ایثارگران دفاع مقدس هستند
منصور میرمرادی در ادامه این نشست اظهار داشت: اتفاقی که در سوم خردادماه 61 رخ داد یک تحول عظیم و بینظیر در طول انقلاب اسلامی است چرا که ایثارگران سلامت الگو گرفته از ایثارگران دفاع مقدس هستند.
وی ادامه داد: فراموش نکنیم که سلامت، امنیت و آرامش جامعه در گرو تلاش بزرگ مردانی است که امروز در دنیا نیستند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: آزادسازی خرمشهر در تمامی ابعاد نظامی، حماسهای و فرهنگی، نقطه عطف مهمی در تاریخ نظام مقدس است که نباید این فداکاریها و گذشتها را فراموش کنیم.
وی گفت: در تاریخ جنگها جنگی وجود ندارد که بخشی از خاک این کشور از آن جدا نشده باشد و تنها جنگ دفاع مقدس بود که به دلیل رشادتهای رزمندگان، ذرهای از خاک ایران جدا نشد.
معاون توسعه و مدیریت بنیاد شهید گفت: امروز راویان زیادی وجود دارد که میتوانند آن روزها را به عنوان تاریخ مدون به تصویر بکشند تا برای نسلهای آینده اثرگذار باشد.
وی در پایان افزود: تمام این بلندیها را مدیون کسانی هستیم که از بهترینهای خود گذشتند تا امروز در سلامت باشیم و امیدواریم بتوانیم بخشی از این رشادتها را تجلیل کنیم.
حفظ جایگاه ایثار فرهنگی و اجتماعی در جامعه
فریبرز نجفی در پایان این جلسه بیان کرد: کنگره ملی تجلیل از ایثارگران و فاتحان خرمشهر همه ساله به صورت حضوری برگزار میشد که امسال به علت شیوع ویروس کرونا سیزدهمین کنگره تجلیل از ایثارگران فاتحان خرمشهر خاص خانواده شهیدان بهرام، بهمن و حسن ریاحی در استان چهارمحال و بختیاری و فاتحان عرصه سلامت به صورت ویدیو کنفرانس و با حضور محدودتری برگزار شد.
وی ادامه داد: ایستادگی، مقاومت، همدلی و همراهی که در هشت سال دفاع مقدس شاهد بودیم را در سال جاری نیز در عرصه درمان و سلامت مشاهده کردیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران چهارمحال بختیاری گفت: این رشادت ها بیانگر این است که ایثار فرهنگی و اجتماعی هنوز جایگاه خود را در جامعه از دست نداده است.
نجفی تصریح کرد: ایثار اجتماعی نشأت گرفته از ایثار دفاع مقدس در جامعه ما نهادینه شده و از این طریق به تمام دنیا ثابت شد که مردم ما بعد از گذشت چند سال از انقلاب اسلامی همچنان آرمانهای انقلاب اسلامی اعم از وحدت، همراهی و همدلی را در خود حفظ کردهاند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گفت: علیرغم کشورهایی که ادعا میکردند اما نتوانستند بر این بیماری فایق آیند، امروز مردم کشور ما با همه توان خود با بیماری مقابله میکنند و با تأسی از خون شهدا و فرهنگ شهادت، خودجوش در جامعه حضور پیدا کرده و مشکلات را حل کردند.
وی گفت: شهید حسن و بهمن ریاحی که هر دو فرمانده و جانشین فرمانده در عملیات آزادسازی خرمشهر بودند، در یک روز به شهادت رسیدند که این افتخار بزرگی برای امت اسلامی است زیرا که اگر مردم در صحنه هستند از همان افرادی که در دفاع مقدس از کیان نظام اسلامی دفاع کردند الگو گرفتهاند و سبب شد تا امروز بتوانیم در مقابل استکبار جهانی قد علم کنیم.
انتهای پیام/7540/ح