ضربه کاری کرونا به صنف عکاس و فیلمبردار/ بسیاری عکاسان تغییر شغل داده‌اند

ضربه کاری کرونا به صنف عکاس و فیلمبردار/ بسیاری عکاسان تغییر شغل داده‌اند

می‌گوید پس از ۳۸ سال فعالیت در صنف عکاسی و فیلمبرداری به دلیل شرایط ناشی از کرونا و عدم حمایت مجبور به تغییر شغل شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گناباد، بخشی از جامعه رزق و روزی خود را از طریق برگزاری مجالس دریافت می‌کنند و البته شیوع کرونا تا حدی در این مسئله اختلال ایجاد کرده است.

با شیوع ویروس کرونا به ایران و به تبع آن گناباد مجالس عروسی و جشن و دورهمی کلا تعطیل شد و حدود چندین ماه است فیلمبرداران و عکاسان مجلسی بیکار شده‌اند که هنوز این بیکاری کماکان ادامه دارد.

یکی از شهروندان گنابادی که در این صنف فعالیت می‌کند در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: حدود سه ماه است که در منزل بیکار نشسته‌ام و برای تامین احتیاجات اولیه زندگی‌ام درمانده شده‌ام و‌ معلوم هم نیست که این وضعیت تا چه زمانی ادامه خواهد داشت.

وی ادامه داد:در حال حاضر گرفتن عکس اداری موضوعیت ندارد بیشتر اداره‌ها با اسکن کردن عکس نیاز ارباب رجوع را به گرفتن عکس در عکاسی‌ها را از بین برده‌اند و تنها مسیر درآمد عکاسان عکس‌برداری از مجالس عروسی و جشن و دورهمی است که آن هم تعطیل شده است. 

این عکاس گنابادی عنوان کرد: با کمال تأسف صنف عکاسان و فیلمبردان مشمول آسیب‌دیدگان اقتصادی از کرونا نشده‌اند تا به آنها حداقل تسهیلاتی پرداخت شود. قشری که درآمدش و چرخیدن چرخ زندگی‌اش وابسته به برگزاری اجتماعات است و کرونا اولین و کاری‌ترین ضربه‌ها را به اجتماعات وارد کرده مشمول آسیب‌دیدگان از ماجرای تلخ کرونا نشده است.

وی افزود : گوش شنوایی برای درد دل ما وجود ندارد و کسی فکر نمی‌کند ما هزینه‌های زندگی خودمان را باید از چه راهی تامین کنیم.

عکاس و فیلمبرداران ناتوان در پرداخت اجاره

مجید نمکی مقدم رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران گناباد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در گناباد اظهار داشت: از حدود 15 اسفند سال گذشته که تالارها بسته شد عکاسان و فیلمبرداران نیز درآمدی نداشته‌اند و این در صورتی بوده که اواخر اسفند تا ابتدای اردیبهشت پیک درآمدی است.

وی ادامه داد: در حدود 35 عکاس و فیلمبردار در گناباد مشغول به کارهستند که با توجه به شرایط موجود حتی در پرداخت اجاره مغازه خود ناتوان هستند و وضعیت معیشتی آنها نیز مناسب نیست.

رئیس اتحادیه عکاسان و فیلمبرداران گناباد خاطرنشان کرد: تقریبا با توجه به نامعلوم بودن زمان باز شدن تالارها 99 درصد قراردادهای که کنسل شده دیگر تمدید نشده است.

نمکی مقدم با انتقاد از عدم قرار گرفتن شغل عکاسی و فیلمبرداری در لیست دریافت کمک‌های دولتی گفت: شرایط به صورتی شده که عکاسان و فیلمبرداران به سمت تغییر شغل رفته‌اند که به عنوان مثال خودم به عنوان رئیس اتحادیه بعد از 38 سال کار عکاسی و فیلمبرداری مغازه را واگذار کرده‌ام.

وی در پایان بیان داشت: دولت باید نگاهی هم به قشر عکاس و فیلمبردار اشته باشد و با پرداخت تسهیلات و کمک های مختلفی از ورشکستگی و بیکار شدن این قشر جلوگیری کند.

انتهای پیام/281/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon