اعتبار قطره‌چکانی جاده‌های حادثه‌خیز استان کرمانشاه؛ اعتبار بهسازی راه‌های استان یک پنجم اعتبار مورد نیاز است

اعتبار قطره‌چکانی جاده‌های حادثه‌خیز استان کرمانشاه؛ اعتبار بهسازی راه‌های استان یک پنجم اعتبار مورد نیاز است

اعتبار تخصیص یافته برای بهسازی ۱۰۰۰ کیلومتر از جاده‌های استان کرمانشاه و رفع نقاط حادثه‌خیز یک یک پنجم اعتبار مورد نیاز است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، آمار مربوط به تلفات تصادفات جاده‌ای در چند سال اخیر بسیار نگران‌کننده و در واقع سبب از بین رفتن سرمایه‌های جانی و مالی بسیار زیادی شده که ناشی از سه عامل راه، راننده و وسایل نقلیه است.

در این میان عامل انسانی رتبه نخست را در مقایسه با سایر عوامل کسب کرده و بعد از آن وضعیت نامناسب راه‌ها به دلیل بی‌کیفیت بودن روکش‌های آسفالتی رتبه دوم را از آن خود کرده است و در واقع 20 تا 30 درصد علل تصادفات مربوط به این عامل است.

بی‌کیفیت بودن راه‌ها به دلیل تخصیص نیافتن بودجه‌های کافی و همچنین شناسایی نشدن نقاط حادثه‌خیز سبب شده که میزان تصادفات و ترافیک‌های چند کیلومتری افزایش یابد و استان کرمانشاه نیز همچون بسیاری از مناطق کشور با این مشکل مواجه است.

برخی محورهای اصلی و فرعی در استان کرمانشاه همچون محور کرمانشاه کامیاران و جاده سرفیروزآباد از جمله محورهایی هستند که در چند سال گذشته تلفات بسیاری داشته‌اند و با وجود تذکرها و انتقادات بسیار در این زمینه همچنان مشکلات بسیاری دارند.

کاهش 5 و 14 درصدی تلفات و مجروحان رانندگی در کرمانشاه 

سرهنگ محمد حیدری رئیس پلیس راه استان گفت: طی سال گذشته 352 نفر بر اثر سوانح جاده‌ای در محورهای مواصلاتی استان کرمانشاه جان خود را از دست داده که نسبت به سال قبل از آن که 371 نفر قربانی حوادث جاده ای شده بودند 5.2 درصد کاهش نشان می‌دهد.

وی عنوان کرد: همچنین در سال گذشته 4 هزار و 508 نفر نیز در تصادفات جاده ای کرمانشاه مصدوم شدند که در مقایسه با 5 هزار و 218 مصدوم حوادث رانندگی سال 97 حدود 14 درصد کاهش داشته است.

حیدری محور کرمانشاه کامیاران را با 38 کشته به عنوان خطرناک‌ترین نقطه استان در حوادث رانندگی معرفی کرد و گفت: علاوه بر آن 235 نفر نیز در این مسیر آسیب دیدند.

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه افزود: محور روانسر - کرمانشاه با 31 کشته، کرمانشاه - صحنه با 27 کشته و اسلام آبادغرب - کرمانشاه نیز با 20 کشته دیگر محورهای خطرناک و پرحادثه کرمانشاه در سال گذشته بودند.

وی از جاده سرفیروزآباد به عنوان خطرناک ترین محور فرعی استان در سال گذشته یاد کرد و گفت: در سال گذشته تعداد افراد کشته شده به 13 نفر و تعداد افراد مجروح به 122 نفر رسید.

حیدری عنوان کرد: محور برف آباد به چشمه سنگی در اسلام آبادغرب با 6 کشته و 32 زخمی خطرناک‌ترین محور روستایی استان در سال 98 بود.

امسال 16 نقطه حادثه‌خیز جاده‌های کرمانشاه ایمن می‌شود

فریبرز کرمی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه بیان اینکه در سطح جاده‌های استان کرمانشاه 66 نقطه پرحادثه شناسایی شده است اظهار داشت: سال گذشته یازده نقطه حادثه‌خیز را در جاده‌های استان اصلاح کردیم و امسال برای اصلاح 16 نقطه دیگر برنامه داریم.

وی عنوان کرد: اصلاح این 16 نقطه اکنون با پیشرفت فیزیکی بیش از 20 درصد در حال انجام است و کار با روند مناسبی پیش می‌رود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه دوربرگردان‌ها را نیز از دیگر نقاطی دانست که می‌تواند باعث حادثه‌خیزی در جاده‌ها باشد و افزود: سال گذشته ایمن سازی و آشکارسازی 46 دوربرگردان را انجام دادیم و امسال برنامه داریم 65 دوربرگردان دیگر را ایمن کنیم.

کرمی با بیان اینکه نصب علائم جاده‌ای هم می‌تواند به ایمن‌سازی راه‌ها کمک کند، از برنامه‌ریزی برای نصب 9500 تابلو در جاده‌های کرمانشاه برای سال جاری خبر داد و افزود: برای نصب 1050 تابلو اطلاعاتی در جاده‌های استان نیز برنامه داریم.

وی گفت: برای نزدیک به 2200 کیلومتر از راه‌های استان نیز برنامه‌های ارتقا ایمنی در زمینه خط کشی سرد، احداث روشنایی نقطه‌ای، نصب نیوجرسی و گاردریل در برنامه است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه با اشاره به اینکه ایمن سازی راه‌ها مربوط به همه جاده‌ها می‌شود و محدود به جاده‌های خاصی نیست عنوان کرد: با توجه به محدودیت‌های اعتباری که وجود دارد، محورهای پرتردد و پرحادثه در اولویت هستند.

جاده‌های کرمانشاه در پیچ بی‌اعتباری

کرمی گفت: 1000 کیلومتر از جاده‌های برون شهری کرمانشاه برای ترمیم به 500 میلیارد تومان بودجه نیاز دارد، در حالی که کل اعتبار متولی بهسازی راه‌های استان یک پنجم این میزان است.

وی افزود: بیش از هشت هزار و 100 کیلومتر راه اصلی و فرعی در استان کرمانشاه وجود دارد که بخشی از آنها برای بهبود تردد و افزایش ایمنی راه‌ها به ترمیم و اقدام برای رفع نقاط حادثه خیر احتیاج دارد.

کرمی گفت: چند قرارداد به منظور بهسازی راه‌های برون شهری استان امسال با پیمانکاران منعقد کرده‌ایم که در صورت تأمین اعتبار عملیات اجرایی آنها آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه اعتبار این اداره کل برای ترمیم راه‌های استان کافی نیست، اظهار کرد: هزار کیلومتر بااعتباری بیش از 500 میلیارد تومان نیاز به روکش و بهسازی آسفالت دارد، در حالی که اعتبار استان حدود 100 میلیارد تومان است.

با اشاره به این که تلاش می‌کنیم تا با همین اعتبار و بااستفاده از امکانات موجود کار را با کمترین هزینه پیش ببریم عنوان کرد: اختصاص 100 میلیارد تومان به اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه در حالی است که سال گذشته فقط 200 میلیارد تومان برای آسفالت راه‌ها هزینه شد.

شناسایی 102 نقطه حادثه‌خیز در کرمانشاه

وی گفت: کمبود اعتبار برای اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای کرمانشاه در حالی است که 102 نقطه از جاده‌های استان جزء نقاط حادثه خیر محسوب می‌شوند و نیاز به اصلاح دارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کرمانشاه در این رابطه اظهار کرد: از 102 نقطه حادثه خیر جاده‌ای کرمانشاه تعدادی از این نقاط پرتصادف هستند که آشکارسازی و اصلاح آنها ضروری است.

کرمی با بیان اینکه اینکه اصلاح نقاط حادثه‌خیز تأثیر بسزایی در کاهش سوانح و حوادث جاده‌ای دارد، عنوان کرد: برای امسال اصلاح 16 نقاط حادثه را تعریف کرده‌ایم که برای این کار حداقل به بیش از 25 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.​​

انتهای پیام/832/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon