کرونا| تلاش اروپا برای مقابله با عمیق ترین رکود اقتصادی از زمان جنگ جهانی دوم


کرونا| تلاش اروپا برای مقابله با عمیق ترین رکود اقتصادی از زمان جنگ جهانی دوم

در حالی که کارشناسان برجسته اقتصادی، اروپا را به دلیل بحران کرونا در برابر عمیق ترین رکود اقتصادی از زمان جنگ جهانی دوم می‌بینند این اتحادیه تلاش می‌کند با برنامه‌های اقتصادی ویژه با این چالش بزرگ مبارزه کند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از "آر ان دی" آلمان، "اورزو لا فون در لاین"، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا می خواهد با یک برنامه بازسازی میلیاردی، اقتصاد اروپا بعد از بحران کرونا را مدرنیزه کرده و در مسیر بهبود قرار دهد.

بر اساس این طرح برای اولین بار قرار است صدها میلیارد یورو به عنوان بدهی های مشترک برای بودجه اتحادیه اروپا در نظر گرفته شود. به نوشته رسانه های اروپایی فون در لاین، جزئیات این طرح را بعد از ظهر امروز (چهارشنبه) در یک سخنرانی در پارلمان اروپا ارائه می دهد.

با توجه به توقف ایجاد شده در روندهای اقتصادی این اتحادیه حاصل از شیوع بحران کرونا اقتصاد این اتحادیه بر اساس یک پیش بینی رسمی در سال جاری میلادی حدود 7.4 درص کاهش پیدا خواهد کرد.

برخی کشورها مانند ایتالیا، اسپانیا و یونان به صورت ویژه از این بحران آسیب دیده‌اند.

کشورهای عضو اتحادیه اروپا پیش از این با یک کمک اعتباری تا 540 میلیارد یورویی یک شبکه مشترک ایمنی را راه اندازی کرده اند. برنامه بازسازی دوباره کمیسیون اروپایی گام بعدی است.

کارشناسان اقتصادی تلاش ها برای راه اندازی یک برنامه اقتصادی در مقیاس بزرگ را تمجید می کنند.

"گونترام وولف"، از اتاق فکر بروژل در بروکسل در گفتگو با خبرگزاری آلمان گفته است: اتحادیه اروپا در برابر عمیق ترین رکود اقتصادی از زمان جنگ جهانی دوم قرار دارد.

وی افزود: خطر بروز یک بحران طولانی مدت و خطر تضعیف بازار داخلی و موفقیت های اقتصادی اتحادیه اروپا وجود دارد.

وولف همچنین این مسئله را تمجید کرد که آلمان موضع خود را تغییر داده و می خواهد در یک برنامه بازسازی دوباره این اتحادیه سهیم شود. وی این را یک گام مهمم و یک موضع واقع بینانه و متناسب با بزرگی این چالش دانست.

هفته گذشته آلمان و فرانسه پیشنهاد دادند کمیسیون اروپایی با ضمانت کشورهای اروپایی 500 میلیارد یورو اعتبار را برای کمک هزینه برای کشورها و بخش های بحران زده مد نظر قرار دهد. موضع دولت آلمان در این بحران از آنجایی که این کشور قدرتمندترین اقتصاد ملی و بزرگترین پرداخت کننده بودجه به اتحادیه اروپا است بسیار مورد توجه قرار دارد.

علاوه بر این آلمان در نیمه دوم سال جاری میلادی ریاست دوره ای بر اتحادیه اروپا را برای مدت 6 ماه بر عهده می گیرد. به این ترتیب صدر اعظم آلمان نقش ویژه ای را در غلبه بر این بحران ایفا خواهد کرد.

مرکل قرار است دیدگاه های خود در این باره را امروز (چهارشنبه) در یک ویدئو کنفرانس با مقامات پارلمان اروپا و در یک سخنرانی در موسسه "کونراد آدنایر" مطرح کند.

رئیس کمیسیون اروپایی هم می خواهد طرح بازسازی اقتصادی دوباره این اتحادیه را با بودجه هفت ساله آینده این اتحادیه گره بزند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان