دلایل افزایش تخلف گران‌فروشی در بازار کرمان باید بررسی شود


دلایل افزایش تخلف گران‌فروشی در بازار کرمان باید بررسی شود

در شرایطی که گران‌فروشی در صدر تخلفات اصناف استان کرمان است افزایش نظارت، بازرسی‌ها و تشکیل پرونده‌های تخلفات اصناف جنبه پیشگیرانه نداشته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، ارسلان میری ظهر امروز در جلسه ستاد تنظیم بازار استان کرمان که با حضور محمدجواد فدائی استاندار کرمان برگزار شد با اشاره به اینکه تعزیرات حکومتی مرجع رسیدگی و صدور رای تخلفات صنفی است اظهار داشت: پرونده‌هایی که در اداره کل صنعت، معدن و تجارت، اداره اطلاعات و نیروی انتظامی برای واحدهای صنفی تشکیل می‌شود در تعزیرات حکومتی بررسی می‌شود.

وی با عنوان اینکه در دو ماهه ابتدای سال جاری در بخش کالا و خدمات هزار و 287 پرونده وارده به تعزیرات حکومتی استان کرمان داشتیم افزود: هزار و 348 پرونده در سال جاری در تعزیرات حکومتی استان مختومه شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمان با اشاره به اینکه در سال 98 بیش از 30 هزار پرونده وارده به تعزیرات حکومتی استان داشتیم گفت: در بخش بهداشت و دارو تعداد 85 پرونده به تعزیرات استان کرمان وارد شده که بیش از 391 میلیون ریال وصولی تخلفات بوده است.

وی با بیان اینکه بیشترین تخلفات در دو ماهه گذشته در زمینه گرانفروشی در ماسک و دستکش، احتکار، اخفا و امتناع از عرضه کالا بوده است ادامه داد: احتکار و گرانفروشی را در اولویت رسیدگی پرونده‌ها قرار داده‌ایم و بیش از دو میلیارد ریال از جریمه این پرونده‌ها وصول شده است.

میری با اشاره به اینکه در بخش قاچاق 20 میلیارد ریال معادل بیش از 36 درصد وصولی داشتیم که به خزانه دولت واریز شده است افزود: در پرونده‌های بهداشت و درمان نیز 69 میلیون ریال وصولی داشتیم.

مسلم مروجی‌فرد مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان در این جلسه با بیان اینکه در 98 تعداد 28 هزار و 852 مورد بازرسی از واحدهای صنفی جنوب استان انجام شده است اظهار داشت: هزار و 714 مورد پرونده تخلف در سال گذشته در جنوب استان کرمان تشکیل شده است.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت جنوب استان کرمان عنوان کرد: ارزش ریالی پرونده‌های تشکیل شده در سال 98 مبلغ دو میلیارد و 784 میلیون تومان بوده است.

محمدجواد فدائی استاندار کرمان در این جلسه با بیان اینکه بازرسی‌ها و تشکیل پرونده‌های تخلفات اصناف باید جنبه پیشگیرانه داشته باشد اظهار داشت: متاسفانه آمارها افزایش پیدا کرده اما اثری در بازار نداشته و تخلفات بیشتر شده است که باید دلایل آن تحلیل و بررسی شود.

رضا محمدحسنی مدیرکل تعاون روستائی استان کرمان در این جلسه اظهار داشت: مراکز عرضه مستقیم محصولات کشاورزی و کالاهای اساسی در شهرستان‌های استان کرمان راه‌اندازی شده که 27 مرکز در شمال استان ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه 302 تن محصول کشاورزی تا یک هفته گذشته در سطح شهرستان‌های مختلف به‌صورت مستقیم از مزرعه توزیع شده است گفت: هزار و 153 تن کالای اساسی و مایحتاج عمومی نیز در این غرفه‌ها بین مردم توزیع شده است.

مدیرکل تعاون روستائی استان کرمان با عنوان اینکه بیش از 30 تن خرما نیز در طول یک ماه گذشته توسط تعاون روستایی در سراسر کشور توزیع شده است افزود: این محصولات بین 30 تا 50 درصد ارزان‌تر به دست مردم رسیده است.

انتهای پیام/511/ی

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon