اصفهان|کمک و حمایت را متوقف نکنیم؛ بیش از ۴ هزار نفر در طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین مشارکت داشتند
کمک کردن زمان و مکان و شخص نمیشناسد، چه بسیار آدمهایی که از روی ظاهر قضاوتشان کردیم، اما یاریدهندگانی بودند که سنت زیبای کمک و بخشش را در هر شرایطی به ما آموزش دادند بدون اینکه آنها را بشناسیم.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، گمان میکردیم با وجود ویروس کرونا در کشور، برخی مراسمها، آداب و رسومها و عادات ما تحت تاثیر قرار گرفته و کمرنگ شود، سلامتی مردم از هرچیزی مهمتر است و این را در مدت بیماری خوب درک کردهایم.
با توجه به اینکه ما ایرانیها در بخشش و دستگیری در دنیا شناخته شده هستیم، نتوانستیم این اخلاق خود را حتی در دوران شیوع بیماری کرونا فراموش کنیم، شاهد کمکهای فراوانی از سوی تمام مردم بودیم، چه آنها که در تهیه و توزیع ماسک و دستکش و وسایلی از این دست کمک کردند، چه آنها که به ضد عفونی معابر و اماکن پرداختند و چه کسانی که مبادرت به تهیه و توزیع سبد کالا و غذای گرم میان نیازمندان کردند.
در ماه مبارک رمضان نیز با وجود نگرانیهایی که به دلیل بیماری بود، اما هیچ چیز تغییر نکرد و هرکس هرکاری که در توان داشت انجام داد تا به دست نیازمندان برسد. یکی از برنامههایی که همه ساله در ماه مبارک رمضان انجام میشود و نتیجه خوبی نیز دارد دعوت از مردم برای پیوستن به جمع حامیان ایتام و فرزندان محسنین است.
5 هزار فرزند بدون حامی در استان اصفهان
22 هزار و 885 فرزند یتیم و نیازمند تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان هستند که از این تعداد 5 هزار نفر بدون حامی بودند و در ماه مبارک رمضان تلاش برای جذب حامی صورت گرفت که در نهایت تلاشها به ثمر نشست و 4 هزار و 200 نیکوکار به جمع حامیان طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین پیوستند.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان در مورد افزایش حامیان ایتام و فرزندان نیازمند اظهار داشت: هر سال در ماه مبارک رمضان پایگاههایی برای جذب حامی در نقاط مختلف استان برپا میشد اما امسال به دلیل شیوع بیماری کرونا این امر میسر نشد و از حجم و تعداد فعالیتهای این زمینه کاسته شد.
کریم زارع افزود: بیش از 192 پایگاه در ایام شهادت امام علی (ع) در دفاتر و مراکز نیکوکاری کمیته امداد استان برپا شد و پایگاههای ویژهای نیز در شبهای قدر برای این منظور اختصاص یافت. از سوی دیگر پایگاه اینترنتی ekram.emdad.ir و سامانه پیام کوتاه 30003333 برای مشارکت غیرحضوری نیز در این طرح راه اندازی شد.
پیوستن 4 هزار و 200 حامی به جمع حامیان اکرام ایتام و فرزندان محسنین
وی با بیان اینکه 4 هزار و 200 نیکوکار اصفهانی در ماه مبارک رمضان به طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین پیوستند، اظهار داشت: مشکلات اقتصادی جامعه سبب افزایش خانوارهای تحت حمایت این نهاد و به تبع آن افزایش تعداد فرزندان تحت حمایت در طرح اکرام شد.
مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان با بیان اینکه مشارکت حامیان جدید چشمگیر بوده است، ادامه داد: بهترین راه مراجعه به دفاتر این نهاد در سراسر استان و مطالعه شرح مختصری از زندگی و مشکلات فرزندان حاضر در طرح و یا مراجعه به پایگاه اینترنتی ekram.emdad.ir و قبول حمایت آنها با پرداخت مبالغ دلخواه در دوره های زمانی منظم است.
یکی از خیران مشارکتکننده در طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین نیز در این زمینه گفت: شاید کمکهای ما گوشهای از نیاز این فرزندان را تامین کند اما باید بدانیم که با توجه به شرایط اقتصادی به ویژه در زمان بیماری کرونا نیاز آنها بسیار بیشتر شده است، به همین دلیل از تمام مردم میخواهم هر کاری از دستشان برمیآید حتی اگر کوچک باشد دریغ نکنند، آنها نیز به این جمع اضافه شوند و دست یکی از این کودکان را بگیرند.
حمایت از کودکان آینده بهتری برای جامعه رقم میزند
وی افزود: حمایت از این فرزندان سبب ساختن جامعهای بهتر برای خودمان خواهد شد، چراکه بدون شک این کودکان استعدادها و تواناییهایی دارند که اگر به آن رسیدگی شود به فرد مفیدی برای جامعه تبدیل میشوند.
به گزارش تسنیم، کمک و دستگیری از کودکان و نوجوانانی که خانوادههایشان به هر دلیل از عهده تامین مخارج و معیشت زندگی برنمیآیند میتواند زمینهای مناسب برای آینده آنها فراهم کند، از طرف دیگر احساس خوشایندی که پس از هر کمک به آدمی دست میدهد شاید قابل مقایسه با هیچ حس دیگری نباشد.
با وجود اینکه تعداد زیادی در طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین به حمایت از این کودکان پیوستند اما هنوز هم کودکانی هستند که نیازمند حامی هستند، از طرف دیگر با توجه به شرایط اقتصادی این خانوادهها این کمکها تنها گوشهای از نیاز آنها را برطرف میکند و اگر مستمر و ادامهدار نباشد و تعداد بیشتری به حمایت برنخیزند شاید در نیمههای راه متوقف شوند. دستگیری و حمایت را متوقف نکنیم و برای ساختن آینده زیبای کودکان این سرزمین مشارکت داشته باشیم.
انتهای پیام/164/ی