۱۱۴۰ میلیارد تومان تسهیلات کرونا به استان کرمان اختصاص داده شد
مدیرکل کار و رفاه اجتماعی استان کرمان از اختصاص هزار و ۱۴۰ میلیارد تومان تسهیلات حمایت از بنگاههای اقتصادی آسیبدیده از ویروس کرونا به استان کرمان خبر داد.
رضا اسماعیلی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمان، با اشاره به شیوهنامه حمایت از بنگاههای اقتصادی آسیبدیده از شیوع ویروس کرونا در استان کرمان اظهار داشت: کلیه واحدهای آسیبدیده از شیوع ویروس کرونا در سطح استان کرمان میتوانند برای دریافت تسهیلات کرونا به نشانی الکترونیکی http://kara.mcls.gov.ir مراجعه و ثبتنام کنند.
وی با عنوان اینکه دریافت این تسهیلات در دو دسته شغلی انجام میشود ادامه داد: دسته اول بنگاههایی هستند که به دستور دولت تعطیل شدند و دسته دوم بنگاهها و واحدهای تولیدی هستند که به دلیل ماهیت خدمات و حفظ سلامت کارکنان، فعالیت خود را متوقف کردند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان با تاکید بر اینکه واحد های آسیب دیده واجد شرایط برای بهرهمندی از این تسهیلات حمایتی باید حتما در این سایت ثبتنام کنند افزود: با توجه به شناور بودن جذب این تسهیلات برای تمامی استانها متقاضیان هرچه سریعتر برای دریافت تسهیلات به سامانه کارا مراجعه کنند.
وی با بیان اینکه 14 رسته شغلی آسیبدیده از شیوع ویروس کرونا مشمول دریافت تسهیلات حمایتی دولت هستند که توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام شده است گفت: متقاضیان دریافت این تسهیلات از امروز میتوانند به نشانی به درگاه اینترنتی کارا مراجعه و ثبتنام کنند.
اسماعیلی با اشاره به اینکه 40 هزار میلیارد تومان در کشور در مجموع به این امر اختصاص داده شده که سهم استان کرمان هزار و 140 میلیارد تومان است افزود: این عدد شناور است و در صورت نیاز امکان جذب بیشتری هم وجود دارد.
وی در ارتباط با جزئیات دریافت تسهیلات کرونا توسط کارفرمایان بیان کرد: متقاضیان پس از ثبتنام در سامانه کارا و پس از بررسی مدارک ارائه شده توسط سامانه و تایید دستگاه اجرایی صادر کننده مجوز به بانکهای پرداخت کننده این تسهیلات ارجاع میشوند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمان در ارتباط با 14 رسته شامل دریافت تسهیلات کرونا گفت: این مشاغل شامل مجوزهای صادر شده توسط سازمانهای میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و حج و زیارت با رستههای مراکز گردشگری چون هتلها، مهمانپذیرها و ...، دفاتر خدمات مسافرتی، گردشگری و زیارتی، تولید، توزیع و فروش صنایع دستی، مجوزهای صادر شده توسط وزارت راه و شهرسازی با رستههای حمل و نقل عمومی، مسافر برونشهری، هوایی، جادهای، ریلی و دریایی، مجوزهای صادر شده از وزارت کشور با رستههای حمل و نقل عمومی مسافر درون شهری، مجوزهای صادر شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت با رستههای تولید و توزیع غذاهای آماده، تولید و توزیع کفش، مراکز توزیع آجیل، خشکبار، قنادیها، بستنی و آبمیوه فروشی، آموزشگاههای رانندگی، آرایشگاهها، سالنهای زیبایی و گرمابه است.
وی ادامه داد« همچنین مجوزهای صادر شده توسط وزارت ورزش و جوانان با رستههای باشگاهها و مجتمعهای ورزشی و تفریحی، مجوزهای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، وزارت آموزش و پرورش و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با رستههای مراکز فرهنگی، آموزشی، هنری و رسانهای، کتابفروشان، ناشران، موزعان (کتاب، کتابهای هنری، پوستر) و کارتپستال فروشان، مجوزهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با رستههای موسسات خصوصی درمانی، آزمایشگاهی و پاراکلینیکی، مجوزهای وزارت جهاد کشاورزی شامل واحدهای پرورش مرغ گوشتی و مرغ مادر گوشتی، مراکز تولید محصولات گلخانهای سبزی و صیفیجات صادراتی و مراکز تولید و عرضه گل و گیاهان زینتی و ماهیان زینتی و همچنین مراکز سازمان بهزیستی شامل مهدهای کودکها است.
انتهای پیام/511/ j