امام جمعه زنجان: کشاورزی سنتی در جا زدن است؛ باید به سمت کشاورزی اقتصادی برویم


امام جمعه زنجان: کشاورزی سنتی در جا زدن است؛ باید به سمت کشاورزی اقتصادی برویم

امام جمعه زنجان با بیان اینکه کشاورزی باید به سمت اقتصادی و تجاری پیش برود، گفت:‌ کشاورزی سنتی چیزی جز در جا زدن نیست.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، آیت‌الله علی خاتمی ظهر امروز در جلسه‌ای به‌مناسبت پانزدهمین سالگرد تاسیس صندوق بیمه اجتماعی روستاییان، کشاورزان و عشایر استان زنجان، اظهار کرد: برای فراگیرشدن عضویت افرادی که شرایط استفاده از این بیمه را دارند باید اطلاع‌رسانی‌ها گسترده‌تر شود.

وی با بیان این‌که استفاده از ظرفیت دهیاران و اعضای شورا در روستاها می‌تواند به افزایش آگاهی مردم کمک کند، افزود: مزایای این بیمه باید بازگو شود و گاهی اوقات چند نمونه از اقداماتی که این بیمه در حمایت از افراد زیرپوشش کرده ‌ذکر شود چراکه این عمل تاثیرگذار بوده و مردم آثار و برکات بیمه را به وضوح مشاهده می‌کنند و به بیمه گرایش می‌یابند.

نماینده ولی فقیه در استان زنجان با اشاره به این که برنامه‌ریزی‌ها برای آموزش بیمه‌شدگان باید مستمر باشد، خاطر‌نشان کرد: کارگزاران اگر با اطلاعات کافی عمل کنند می‌توانند به صورت یک مربی در جذب افراد موثر باشند و از سویی دیگر دهیاران نیز می‌توانند با فراخواندن مردم در مساجد و آموزش انفرادی گام‌های موثری برای جذب افراد برای بیمه پردازی و عضویت در صندوق بیمه روستایی داشته باشند.

امام جمعه زنجان با تاکید بر این‌که سیستم صندوق بیمه روستایی باید از حالت اداری خارج شده و به سیستم میدانی تبدیل شود، گفت: کارگزاران مربوطه براساس هماهنگی‌ با دهیاران باید به‌صورت میدانی وارد روستاها شوند و مزایای استفاده از این بیمه را شرح دهند.

وی با بیان این‌که دهیاران می‌توانند چند نفر از افراد معتمد و جوانان باسواد را توجیه کنند و در پیشرفت این موضوع مثمر واقع شوند، ادامه داد: اقدامات صندوق بیمه روستاییان کشاورزان و عشایر در استان بسیار مفید بوده است اما این اقدامات با برنامه‌ریزی موجب پیشرفت بیشتری خواهد شد.

امام جمعه زنجان با تاکید بر این که باید بتوان در خرداد سال 1400 ضریب نفوذ این بیمه را در استان از 33 درصد به 45 درصد و بالاتر رساند، ابراز کرد: نباید فقط در دفتر کارگزاری‌ها منتظر روستاییان بود چرا که آنان وقت کافی برای حضور در دفاتر را ندارند و باید با هماهنگی دهیاران به روستاها مراجعه کرد.

وی افزود: در جذب بودجه سعی شود با ظرفیت بالاتر از حد موجود اقدام انجام شود تا مناطق جا مانده استان نیز زیرپوشش این بیمه قرار گیرد.

خاتمی با اشاره به این‌که حادثه از هیچ جامعه‌ای به دور نیست، عنوان کرد: سیل، زلزله، طوفان، سن گندم، حمله ملخ، برف، باران و سرما همواره رخ می‌دهد و خساراتی را برای تولیدکنندگان محصول ایجاد می‌کند و بهتر است با همکاری مراکز خدمات کشاورزی بیمه کشاورزی نیز فراگیر شود.

وی در ادامه تاکید کرد: کشاورزی باید به سمت اقتصادی و تجاری پیش رود و کشاورزی سنتی چیزی جز در جا زدن نیست.

خاتمی همچنین در ادامه به ظرفیت حضور سرمایه‌گذاران در استان زنجان اشاره کرد و افزود:  در استان برای نگهداری محصولات کشاورزی همچون سیب زمینی و پیاز نیازمند ایجاد سردخانه‌های زیادی هستیم و باید بتوانیم از ظرفیت سرمایه‌گذاران استفاده کنیم.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon