شکرالله شیرخانی در گفت وگو با خبرنگار تسنیم در ایلام؛ با اشاره به اینکه نظارت بر اعتبار طرحهای اشتغال روستایی برای تحقق اهداف طرح بویژه در زمینه ایجاد اشتغال، مهم و ضروری است، اظهار داشت : در این راستا نظارت مرحله ای بر این طرحها در استان انجام می شود.
وی افزود: نظارت مرحله به مرحله از طرحهای ایجادی، توسعهای و تکمیلی اشتغال روستایی با فعال نمودن تیم ارزیابی بر اساس برنامه زمانبندی، صورت گرفته و از نیمه دوم خردادماه سالجاری به مدت سه هفته تمام طرحهای اشتغال روستایی غیر از طرحهای نهادهای حمایتی با هدف بررسی اجرا در محل دقیق و ایجاد اشتغال و همچنین انجام تحلیل در جهت شناسایی و رفع مشکلات، مورد نظارت قرار می گیرند.
شیرخانی، یکی از مهم ترین اولویتهای دولت، را توسعه اشتغال پایدار در روستاها دانست و گفت: آئین نامه اجرایی قانون حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری با استفاده از منابع صندوق توسعه انجام میشود.
وی ادامه داد و گفت:از مجموع تسهیلات اختصاصی و نظارت بر این این تسهیلات، رونق در مناطق روستایی استان و ایجاد فرصتهای شغلی فراهم شده است و درسال پیش رو این روند ادامه دارد.
انتهای پیام/180/ی