قم عقبماندگی تاریخی در توسعه صنعت دارد؛ مدیران استانی ریسکپذیر باشند
استاندار قم با بیان جایگاه ویژه قم نسبت به سایر استانها گفت: استان قم عقبافتادگی تاریخی به لحاظ توسعه صنعتی دارد، در این استان نیاز به رونق صنعت به دلیل مجاورت با تهران و وجود شهرکهای صنعتی ضرورت دارد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، بهرام سرمست عصر امروز در جلسه اقتصادی مقاومتی استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به اینکه حدود 60 درصد مسائل اقتصادی استان تابع بخش خدمات است، اظهار داشت: در شرایطی کشور دچار کرونا شد که بخشهای گردشگری استان بیشترین درآمد را در ماههای اسفند، فروردین و اردیبهشت کسب میکردند، اما با شیوع این بیماری تحت تأثیر قرار گرفته و آسیبهای فراوانی دیدهاند.
وی با بیان اینکه فعالان اقتصادی استان از برند نشان ملی و تندیس «پاداش ایثار» برای بازاریابی و بازارداری میتوانند استفاده کنند و باید این نشان برای خیرین حوزه سلامت و فعالان اقتصادی بهصورت مجزا در نظر گرفته شود، افزود: از 22 پیشنهاد مطرحشده برای حمایت از رستههای آسیبدیده از کرونا سهم استان قم سهم چشمگیر و قابلتوجهی است، از استان مشارکت خوبی در ارائه این پیشنهادات صورت گرفت و تا حد زیادی این پیشنهادات موردپذیرش قرار گرفته است.
استاندار قم خاطرنشان کرد: مسئولان استان بهاندازه توان و بهاندازه اهمیتی که برای شهرکهای صنعتی قائل بوده نهایت حمایت را در طی دو سال اخیر از شرکت شهرکها استان داشته است، علیرغم محدودیت بودجه، اولویتهایی برای تأمین زیرساختها در نظرگرفتیم اما برای تأمین منابع موردنیاز برای مشوقها نباید روی منابع استانی حساب کرد.
وی با تأکید بر لزوم حمایت از سرمایهگذاران بهویژه جذب سرمایهگذاری خارجی تصریح کرد: اخیراً پیگیریهایی در خصوص سرمایهگذاری اتباع خارجی داشته و به این نتیجه رسیدیم برای اینکه اتباع خارجی که در استان مقیم بوده امکان سرمایهگذاری برایشان فراهم شود نیاز بوده که سازمان شرکت شهرکها استان قم را متفاوت از سایر استانها ببیند.
سرمست با بیان جایگاه ویژه استان قم نسبت به سایر استانها گفت: استان قم عقبافتادگی تاریخی به لحاظ توسعه صنعتی دارد، در این استان نیاز به رونق صنعت به دلیل مجاورت با تهران و وجود شهرکهای صنعتی ضرورت دارد.
وی خاطرنشان کرد: توسعه صنایع میتواند قم را از حالت رکود تاریخی نجات دهد و در نتیجه علاوه بر اینکه باید سهم استان را در بخش توسعه صنعت ببینیم بلکه باید به دنبال جبران عقبافتادگی تاریخی نیز در این استان باشیم.
استاندار قم با تأکید بر اینکه استان قم قابلیت جذب سرمایهگذار داخلی و خارجی دارد، افزود: برنامههای طراحیشده نیازمند این بوده که استان قم را باید بهصورت ویژهتر در سیاستگذاریها در نظر گرفت.
وی با اشاره به اینکه باید مدیران استانی ریسکپذیر بوده و قدرت تصمیمگیری داشته باشند، ادامه داد: جایی که نیاز با ابتکار عمل و خلاقیت از سوی مدیران وجود داشته باید این کار انجام شود و اینکه مواردی که باید مدیران استان از طریق وزارت متبوع پیگیری میکردند اما روی زمینمانده باشد پذیرفتنی نیست.
انتهای پیام/451/ ز