وحدت؛ میراثی ماندگار‌ از امام خمینی (ره) برای شیعه و سنی / چگونه ‌امام در مبارزه با طاغوت پیروز شد؟ + فیلم


وحدت؛ میراثی ماندگار‌ از امام خمینی (ره) برای شیعه و سنی / چگونه ‌امام در مبارزه با طاغوت پیروز شد؟ + فیلم

امام خمینی (ره) انقلاب اسلامی را با نگاه تقریبی به پیروزی رساند و شیعه و سنی را زیر این پرچم گردهم آورد تا در جهان دو قطبی آن زمان، حکومت اسلامی را به عنوان مدل جدیدی از حکومت‌داری معرفی کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از گرگان، شیعه و سنی بر اندیشه و گفتمان تقریبی حضرت امام خمینی (ره) اتفاق نظر دارند و علمای اسلام، امام را ممتازترین چهره تقریبی می شناسند. زمانی که تمام دنیا اصل حاکمیت دین را نفی می کردند این امام خمینی (ره) بود که پرچم اسلام را برافراشت، امام هیچ‌گاه انقلاب اسلامی را منحصر به مذهب خاصی ندانست برای همین بود که مردم ایران از هر قوم و مذهب زیر پرچم انقلاب اسلامی گرد هم آمدند و آن را به پیروزی رساندند.

امام خمینی (ره) حرف و هدفش اتحاد و انسجام جهان اسلام بود و معتقد بود مسلمان، شیعه و سنی اگر وحدت داشته باشند هیچ نیرو و قدرتی نمی تواند به آنها ظلم و ستم کند. حضرت امام به خوبی به نقشه های دشمنان را برای ایجاد تفرق و تشتت بین مسلمانان آگاه بود برای همین هفته ای به نام وحدت پایه ریزی کرد تا قلوب مسلمانان جهان را به هم نزدیک‌تر کند.

امروز هم در گام دوم انقلاب اسلامی و تحولاتی که در جهان اسلام ایجاد شده بیش از گذشته به مقوله وحدت بین مذاهب اسلامی نیاز داریم تا مانند چهل سال گذشته که انقلاب اسلامی الهام بخش برای سایر ملت ها، مسلمان و غیر مسلمان بوده؛ بازهم بتواند ام القرای جهان اسلام باشد.

آزادی‌خواهان جهان امروز به این الگو بیش از سایر زمان ها نیاز دارند  همانطور که بیداری اسلامی و شکل گیری هسته‌های مقاومت در امتداد انقلاب اسلامی ایران شکل گرفت، امروز سایر ملت ها از شرق تا غرب عالم به دنبال این الگو هستند که امام (ره) با نگاه تقریبی آنرا بنا نهاد.

حجت‌الاسلام علی خیرخواه رئیس مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور در جلسه گفتمان تقریبی و هم اندیشی پیرامون اندیشه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در تحولات انقلاب اسلامی و بیداری اسلامی که در کانون طه برگزار شد، اظهار کرد: در دو قرن اخیر نهضت های زیادی در جهان رخ داد و رهبران زیادی وارد عرصه شدند اما نتوانستند به موفقیت برسند.

وی، افزود: یکی از دلایل موفقیت امام در مبارزه با طاغوت آشنایی عمیق امام با مفاهیم دین و علوم دیگر بود که این موضوع سبب شد امام راحل اندیشه خود را در جامعه ترویج کند.

حجت‌الاسلام نورالله ولی نژاد مدیرکل سازمان تبلیغات گلستان هم در ادامه این نشست هم‌اندیشی در خصوص ویژگی‌های فکری امام خمینی(ره)، تصریح کرد:یکی از ویژگی‌های اصلی ایشان قرار دادن امت در محور فعالیت‌ها بود.

وی با بیان اینکه در بین بزرگان گذشته خیلی برای امت محوری وقت گذاشتند اما گفتمان وحدت در رفتار امام(ره) نمود بهتری داشت، اظهار کرد: روز 21 بهمن بختیار حکومت نظامی اعلام کرد وقتی به امام خبر رسید با تاملی فرمود مردم به خیابان بیایند اینکه امت محور هستند شاهدش این است ایشان در جریان تظاهرات و پیروزی انقلاب اسلامی حضور مردم را مهم می‌دانستند.

مدیرکل سازمان تبلیغات گلستان افزود: بیشتر انبیاء از مردم خود گلایه داشتند اما امام راحل(ره) در طول مبارزه و بعد از پیروزی انقلاب حتی یک بار از مردم گلایه نکردند و در وصیت نیز این موضوع را نشان دادند.

یاسر مقسم معاون فرهنگی و امور اجتماعی دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت شمال کشور هم در این جلسه اظهارکرد: امروزه مطالعه مبانی اندیشه ای، عملکرد و رفتار نخبگان و رهبران سیاسی و زندگی آنان اهمیت پیدا کرده است، به ویژه رهبرانی که اندیشه و عملکرد آنان در حال ایجاد تحول و تغییر بنیادین در عرصه نظام و روابط بین الملل است.

وی افزود: حضرت امام خمینی (ره) متعلق به باورها و اخلاق اسلامی بود و قبل از آنکه به پیروزی انقلاب اسلامی بیندیشد، به ادای تکلیف الهی توجه و تاکید داشتند.

معاون فرهنگی و امور اجتماعی دفتر نمایندگی ولی فقیه در امور اهل سنت شمال کشور گفت: امروز مطالعه و بررسی خیزش و بیداری اسلامی علیه نظام سلطه، بدون بررسی و در نظر گرفتن اندیشه رهبران انقلاب اسلامی، به ویژه امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری (مدظله العالی) بی فایده خواهد بود، زیرا که منادی بیداری و تحول فردی و اجتماعی در قرن اخیر، امام راحل (ره) و رهنمود های حکیمانه رهبر فرزانه انقلاب اسلامی بوده است.

در ویدئوی زیر سخنان برخی از علمای شیعه و سنی را پیرامون اندیشه تقریبی امام خمینی (ره) می‌بینید:

انتهای پیام/582/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon