از گوشه ‌و کنار کردستان| ۵۷۹ نقطه روستایی به شبکه فیبر نوری متصل شدند


از گوشه ‌و کنار کردستان| 579 نقطه روستایی به شبکه فیبر نوری متصل شدند

گروه استان‌ها-خبرگزاری تسنیم آخرین اخبار استان کردستان را در قالب یک بسته خبری در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، در بسته خبری پیش‌ِرو بخشی از اخبار گوشه و کنار استان کردستان گردآوری شده و در اختیار خوانندگان و مخاطبان خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است.

آزاد حکمت، مدیر مخابرات منطقه استان کردستان گفت: بر اساس اعلام نتایج شاخص‌های عملکردی از سوی شرکت مخابرات ایران، این منطقه در حوزه کابلکشی فیبرنوری به روستاها، رتبه اول را کسب کرد.

وی با اعلام اینکه حدود 4 هزار کیلومتر فیبرنوری در روستاهای استان اجرا شده است، افزود: هم‌اکنون 579 نقطه روستایی با کابل‌کشی فیبرنوری به این بستر مجهز شده‌اند.

مدیر مخابرات منطقه استان کردستان با اشاره به اینکه از ابتدای سال‌جاری تاکنون با فراهم ساختن زیرساخت‌های لازم، 116 کیلومتر فیبرنوری در روستاهای استان کابل‌کشی شده است، گفت: این مهم کسب رتبه اول را برای منطقه به دنبال داشته است.

وی با بیان اینکه این عملیات بر روی سایت‌های همراه و مراکز روستایی صورت گرفته است، عنوان کرد: این اقدام موجب ارتقا و بهبود کیفیت خدمات مخابراتی قابل ارائه در روستاها شده است.

حکمت اظهار کرد: توسعه و افزایش بستر فیبرنوری موجب ارتقاء امنیت ارتباطات مخابراتی و بهره‌مندی مشتریان از جدیدترین تکنولوژی‌های مخابراتی خواهد شد.

وی ادامه داد: توسعه و گسترش این بستر در روستاها موجب برقراری عدالت اجتماعی در ارائه خدمات به جامعه شده به طوری‌که مشتریان در دورترین روستاهای استان می‌توانند از همان خدماتی که شهروندان مرکز کردستان استفاده کرده، بهره‌مند شوند که این مهم گامی در تحقق عدالت اجتماعی محسوب می‌شود.

مدیر مخابرات منطقه استان کردستان یادآور شد: توسعه زیرساخت‌ها و ارتقا کیفیت محصولات مخابراتی در روستاها از جمله اهداف و استراتژی‌های این منطقه است که برای اجرای دقیق آن برنامه‌ریزی‌های کارشناسی شده تدوین شده است.

حکمت ضمن قدردانی از حمایت‌ها و نگاه ویژه مسئولان ارشد شرکت مخابرات ایران و مسئولان استانی نسبت به مخابرات و همراهی‌های لازم از سوی همکاران منطقه با در نظر گرفتن حس تعلق سازمانی ابراز داشت: مطمئناً در راستای رسیدن به اهداف و برنامه‌های مخابراتی در سطح استان، از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کنیم.

کردستانی‌ها 19 میلیارد تومان فطریه پرداخت کردند

محمدرسول شیخی‌زاده، مدیرکل کمیته امداد استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگاران با بیان اینکه مردم نیکوکار استان امسال از طریق کمیته امداد 19 میلیارد تومان فطریه به نیازمندان پرداخت کردند.

وی با اشاره به اینکه 17 میلیارد و 900 میلیون از این مبلغ فطریه و  یک میلیارد و 100 میلیون تومان نیز کفارات بوده است، افزود: سنندج با پرداخت 4 میلیارد تومان، مریوان سه میلیارد و 200 میلیون تومان و سقز با پرداخت سه میلیارد و 100 میلیون تومان، به‌ترتیب بالاترین پرداخت فطریه رمضان از طریق این نهاد را داشته‌اند.

مدیرکل کمیته امداد استان کردستان گفت: این مبلغ فطریه از طریق مساجد در سطح شهرها و روستاها جمع‌آوری شده و با همکاری امامان جماعت، هیئت امنا مساجد، معتمدین و خیران در بین نیازمندان همان محل توزیع شده است.

وی گفت: مبالغی نیز که از طریق حساب‌های کمیته امداد واریز شده قبل از عید در بین خانواده‌های نیازمند با اولویت ایتام و بیماران زمین‌گیر و صعب العلاج توزیع شد.

شیخی‌زاده با یادآوری اینکه مبلغ فطریه کردستانی‌ها در سال گذشته 11 میلیارد تومان بود، اظهار کرد: امسال شاهد رشد 60 درصدی فطریه پرداختی کردستانی‌ها بوده‌ایم.

770 هزار کیلوگرم گوجه فرنگی قاچاق در کردستان کشف شد

محکومیت 7 میلیارد ریالی عاملان گوجه‌فرنگی قاچاق در کردستان

سیدنجیم حسینی، مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان از کشف و محکومیت 7 میلیارد ریالی عاملان قاچاق گوجه فرنگی خبر داد.

وی افزود: مامورین نیروی انتظامی مریوان با هماهنگی دادستان شهرستان، همراهی نمایندگان گمرک باشماق و نماینده جهاد کشاورزی با حضور در پارکینگ شهدای باشماق از 11 کامیون کشنده مجموعاً 770 هزار و 273 کیلوگرم گوجه فرنگی بوته‌ای را به ظن قاچاق کشف و ضبط کردند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کردستان با اشاره به ممنوعیت صادرات گوجه فرنگی بوته‌ای در تاریخ وقوع تخلف گفت: شعبه ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز شهرستان مریوان پس از احراز تخلف، حکم ضبط کالاها و پرداخت 7 میلیارد و 356 میلیون ریال جزای نقدی صادر کرد.

حسینی اظهار کرد: با توجه به اعتراض متهم نسبت به رأی شعبه بدوی، پس از رسیدگی مجدد پرونده در شعبه تجدید نظر ویژه رسیدگی به امور قاچاق کالا و ارز استان کردستان، حکم بدوی تائید و قطعی شد.

خیرین کردستانی 50 قلم تجهیزات پزشکی به بیمارستان اهدا کردند

عطاالله حیدری، معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کردستان ظهر امروز در جمع خبرنگاران از خرید 50 قلم تجهیزات پزشکی به ارزش یک میلیارد و 700 میلیون تومان توسط خیرین سلامت و تحویل به معاونت درمان خبر داد و اظهار داشت: این تجهیزات شامل 10 دستگاه ونتیلاتور پرتابل، 19 دستگاه تب سنج لیزری، 112 دستگاه پالس اکسی متر و 50 عدد تخت تاشو بیمارستان صحرایی است.

وی از انجام 150 مورد بازرسی از سطح داروخانه‌های استان از ابتدای شیوع ویروس کووید 19 تا اوایل خردادماه‌جاری خبر داد و گفت: همچنین در طول این مدت 105  مورد بازرسی از کارخانجات مواد غذایی و بهداشتی، 59 مورد بازرسی از شرکت‌های توزیع و پخش تجهیزات پزشکی و 77 مورد سهمیه‌های اقلام تجهیزات پزشکی از سازمان غذا و دارو پیگیری شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان خاطرنشان کرد: تاکنون بیش از 120 هزار لیتر الکل برای شرکت تولیدکننده مواد ضدعفونی‌کننده استان خریداری و 20 هزار عدد مواد ضدعفونی‌کننده دست در ادارات و شهرستان‌های کردستان توزیع شده است.

وی با بیان اینکه از اوایل شیوع کرونا در استان، تاکنون چهار کارخانه جهت تولید مواد ضدعفونی تغییر کاربری داده ‌است، افزود: در این کارخانه‌ها 240 هزار عدد مواد ضدعفونیکننده نیم لیتری در سطح استان تولید و توزیع شده است.

حیدری بیان کرد: در طول این مدت 2 هزار و 600 لیتر مواد ضدعفونی کننده بیمارستانی، 300 عدد محافظ صورت و  300 هزار عدد انواع ماسک (N95 و سه لایه )توسط خیرین تهیه و در مراکز درمانی سطح استان توزیع شده است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کردستان با بیان اینکه در این ایام 4 هزار و 500 لیتر مواد ضدعفونی کننده بیمارستانی و 4 هزار و 500 لیتر الکل در مراکز پزشکی توزیع شده است، اظهار کرد: در این مدت 50 هزار عدد انواع مواد ضدعفونی‌کننده دست و سطوح و 5 هزار عدد ماسک از طریق شرکت‌های پخش تهیه و در داروخانه‌های استان توزیع شده است.

کشف و امحای 221 لیتر شیر فاسد در سنندج

 ناصر مخدوم، معاون سلامت دامپزشکی استان کردستان از کشف و امحای 221 لیتر شیر خام غیر قابل مصرف و فاسد در طرح پایش سلامت شیر خام در سنندج خبر داد و اظهار داشت: طرح نظارت بر مراکز عرضه شیر خام از 15 اردیبهشت سال جاری آغاز و همچنان ادامه دارد.

وی افزود: در این طرح تست‌های آزمایشگاهی و تشخیصی در محل مراکز عرضه شیر خام، انجام و در صورت تشخیص انجام تقلبات و افزودنی‌های غیرمجاز در شیر، محموله شیر فاسد ضبط و از طریق واحد حقوقی اقدامات بازدارنده از قبیل معرفی به مراجع قضائی و تعزیراتی و یا ارائه راهکارهای بهداشتی به مراکز عرضه این فرآورده‌ها انجام می‌شود.

معاون سلامت اداره‌کل دامپزشکی استان کردستان خاطرنشان کرد: در این طرح از 72 مرکز عرضه شیر خام در سنندج بازدید و 716 مورد آزمایش انجام شده که در مجموع 221 لیتر شیر خام که با استانداردهای این فرآورده مغایرت داشته ضبط و معدوم‌سازی شده و 3 مرکز متخلف به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.

مخدوم با ادعای اینکه نظارت بر مراکز عرضه شیر خام، برای نخستین بار در کشور به‌صورت مستمر و روزانه در شهرستان سنندج انجام می‌شود، اظهار کرد: نظارت بهداشتی بر تمام مراکز عرضه شیر خام شهرستان سنندج اجرا شده و در گام بعدی مراکز دیگر شهرستان‌های کردستان نیز انجام می‌گیرد.

انتهای پیام/486/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
گوشتیران
triboon