نماینده ولی فقیه در استان همدان: حقوق بشر واقعی آن چیزی است که در قرآن آمده نه آنچه غرب می‌گوید


نماینده ولی فقیه در استان همدان: حقوق بشر واقعی آن چیزی است که در قرآن آمده نه آنچه غرب می‌گوید

نماینده ولی فقیه در استان همدان با بیان اینکه حقوق بشر واقعی آن چیزی است که در قرآن آمده نه آنچه آمریکا می‌گوید، گفت: کسی که به معنای واقعی کلمه انسانی و قرآنی تربیت شده باشد کوچکترین حس برتری در او نسبت به دیگران ایجاد نمی‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، آیت‌الله حبیب الله شعبانی صبح امروز در جمع طلاب اتحادیه آفریقا (جامعه المصطفی (ص)) اظهار داشت: در فرهنگ قرآن کریم آنچه برای انسان مهم است حرکت در مسیر مستقیم است و لذا انسان خلیفه اللهی است که باید با تمسک به قرآن و عترت انسانیت خودش را حفظ کند.

وی با بیان اینکه انبیا هم برای تعلیم این دو موضوع آمده‌اند، گفت: خداوند در قرآن هم در مورد حضرت یوسف و هم در مورد لقمان عنایات خودش را مطرح می‌کند.

امام جمعه همدان با اشاره به اینکه لقمان اصالتی آفریقایی داشت، بیان کرد: خداوند به هر دو این بزرگواران حکمت داده بود و تفاوتی بین آن دو قائل نشده بود، چرا که در تعبیر پروردگار، باطن آدمی مهم است.

وی با بیان اینکه امروز نیازمند ترویج فرهنگ قرآنی در دنیا هستیم، ابراز کرد: اتفاقی که در آمریکا رخ داد و انسانی در زیر پای مستکبر توانایی نفس کشیدن را نداشت، علتش این است که در ارتباطات انسانی نیازمند اجرای رفتار درست هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان همدان حقوق بشر واقعی را آن چیزی عنوان کرد که در قرآن آمده نه آنچه آمریکا می‌گوید، اظهار داشت: کسی که به معنای واقعی کلمه انسانی و قرآنی تربیت شده باشد کوچکترین حس برتری در او نسبت به دیگران ایجاد نمی‌شود.

وی با تاکید بر لزوم تبلیغ فرهنگ قرانی در دنیا، گفت: پس از اغتشاشاتی که در کشور ما رخ می‌دهد تنها دولت‌های مستکبر اقدام به حمایت می‌کنند درحالی که پس از اتفاقی که در آمریکا رخ داد بسیاری از مردم دنیا اعلام حمایت کردند و این یعنی نقطه اشتراکی که در دنیا وجود دارد و آن انسانیت است.

آیت الله شعبانی با بیان اینکه انقلاب اسلامی حرف‌های تازه‌ای برای بشر امروز دارد، گفت: بشری که از دین و معنویت جدا شده و سرگردان در تاریکی‌ها است احساس نیاز فراوانی به مسائل معنوی و قرانی دارد و این وظیفه ما است که این تعالیم را به گوش جهانیان برسانیم.

وی با تقدیر از فعالیت‌های طلاب جامعه المصطفی(ص)، ابراز کرد: این روحیه که شما از کشور خود برای کسب علوم دینی و با تحمل تمام سختی‌ها به ایران آمده‌اید قابل تقدیر است.

امام جمعه همدان ادامه داد: در کنار تمام زحمات صورت گرفته شاید با ضعف‌هایی هم روبرو باشیم اما نباید فراموش کنیم که امام(ره) به همه ما خود اتکایی را یاد داد.

وی با بیان اینکه راه سعادت بسته نیست، ابراز کرد: شیخ زکزاکی و سید حسین نصرالله نیز با همین شرایط تربیت شده‌اند و توانستند با ایستادن روی پای خود ثابت کنند که راه بسته نیست و می‌توان ده‌ها شیخ زکزاکی و سید حسن نصرالله تربیت شود.

نماینده ولی فقیه در استان همدان با تشریح لزوم کادر سازی در جامعه المصطفی(ص)، گفت: در این جا باید نیروهای توانمند تربیت شود و به یاد داشت که بسیاری از بزرگان علیرغم محدویت‌ها اما با متاثر شدن از امام خمینی(ره) ثابت کردند که مشکلات و کمبودها دلیلی برای شکست نیست.

در ادامه یکی از طلاب اهل نیجریه حضور در جامعه المصطفی(ص) و کسب علم را از برکات امام خمینی(ره) عنوان کرد و گفت: امام دارای صفات بسیاری بودند که الگوی کاملی برای ما است و لذا باید گفت اگر امام نبود هیچ کدام از ما این جا نبودیم.

وی با بیان اینکه محبت حضرت امام در دل‌های بسیاری از مردم آزادی خواه عالم وجود دارد، ابراز کرد: ما قبل از آنکه به ایران بیاییم فکر می‌کردیم به جز امام آیت‌الله دیگری در ایران وجود ندارد و تنها عکس ایشان را با خود به همراه داشتیم و به دنبال پاسخ به این سوال که امام چه خصوصیاتی داشته که مردم اینگونه مجذوب ایشان شده‌اند به جامعه المصطفی(ص) آمده‌ایم.


این طلبه نیجریه‌ای با اشاره به اینکه شیخ زکزاکی از شاگردان امام بود و همچون امام دارای دو نشانه اصلی اخلاص و ایمان بود، گفت: ما در نیجریه مظلوم هستیم، اما ضعیف نیستم.

وی بیان کرد: در 20 سال گذشته ما نمی‌توانستیم با این لباس در خیابان‌های کشور خودمان راه برویم اما امروز به راحتی در پایتخت نیجریه زندگی می‌کنیم و این لباس تشیع را در نیجریه مستقر کرده است.

این طلبه جامعه المصطفی(ص)، امام خمینی را الگویی برای تمامی کشورهای افریقایی دانست و ابراز کرد: نه تنها در کشورهای مسلمان که در بسیاری از کشورهایی که در مبارزه با ظالمان هستند این تفکر و اندیشه رواج پیدا کرده است و لذا باید قدردان این نعمت باشیم.

یکی دیگر از طلاب نیجریه‌ای حاضر در جلسه ضمن خوشحالی از دیدار با آیت‌الله شعبانی به عنوان نماینده رهبر معظم انقلاب در استان همدان، بیان کرد: مکتب تشیع 12 امامی و ولایت فقیه در اکثر کشورهای آفریقایی حاکم است و آن هم به برکت مکتب امام خمینی است که توانسته شاگردان زیادی در این کشورها تربیت کند.

وی با بیان اینکه نیاز به کار بیشتر در حوزه فکری داریم، عنوان کرد: امروز باید بر روی استراتژی حضور تشیع در آفریقا به صورت جدی کار کنیم و به صورت عملیاتی این حضور را جدی بشماریم.

این طلبه خواستار توجه به مسئله بومی سازی شد و گفت: نهادهای زیادی در حال فعالیت در این زمینه هستند اما اگر می‌خواهیم به موفقیت دست پیدا کنیم باید به جای سنتی کار کردن به سمت بومی سازی واقعی در افریقا حرکت کنیم.

سپس طلبه دیگری که امام خمینی (ره) را به عنوان الگو خود انتخاب کرده بود، ابراز کرد: این فرمایشات امام(ره) که کشورهای اسلامی باید مستقل و خود اتکا باشند سبب شده است که بسیاری از مردم آفریقا مشتاق شنیدن حرف‌های امام (ره) بشنود.

وی افزود: حضور در ایران و جامعه المصطفی(ص) فرصت خوبی برای طلاب است که می‌توانند با فرهنگ و افکار امام خمینی آشنا شوند.

این طلبه نیجریه‌ای با بیان اینکه انقلاب اسلامی زمینه ساز ظهور امام زمان(عج) است،عنوان کرد: علاوه بر حضور طلاب در جامعه المصطفی(ص) نیازمند فعالیت‌های دیگر در ابعاد مختلف هستیم که به عنوان مثال می‌توان به استفاده از فضای مجازی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: ایران با وجود آنکه تحریم است اما به موفقیت‌های خوبی دست پیدا کرده است و بنابراین می‌توان الگوی رفتاری ایران را برای کسانی که علاقه‌مند به ارتباط با ایران هستند تبلیغ کرد و این بهترین زمان برای آن است که ثابت کنیم طلاب خارجی مقیم ایران مصرف کننده صرف نیستند.

یکی دیگر از طلاب نیجریه‌ای، با تاکید بر لزوم برنامه ریزی جامعه المصطفی برای آینده طلابی که مشغول تحصیل هستند، ابراز کرد: جامعه المصطفی باید نسبت به راهنمایی و هدایت طلاب برای ادامه راه برنامه ریزی ویژه‌ای داشته باشد.

وی با بیان اینکه اگر می‌خواهیم به نتیجه مطلوب برسیم باید به بین مردم برویم، عنوان کرد: با سخنرانی به تنهایی، نمی‌توان انتظار موفقیت داشت و این یک واقعیت است.

انتهای پیام/741/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon