از گوشه ‌و کنار کردستان| یارانه به ناوگان اتوبوسرانی سنندج اختصاص یافت


از گوشه ‌و کنار کردستان| یارانه به ناوگان اتوبوسرانی سنندج اختصاص یافت

گروه استان‌ها- خبرگزاری تسنیم آخرین اخبار استان کردستان را در قالب یک بسته خبری در اختیار مخاطبان قرار می‌دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، در بسته خبری پیش‌ِرو بخشی از اخبار گوشه و کنار استان کردستان گردآوری شده و در اختیار خوانندگان و مخاطبان خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری سنندج از پرداخت سه میلیارد و 300 میلیون ریال یارانه سال 98 به ناوگان بخش خصوصی اتوبوسرانی خبر داد و گفت: این مبلغ با توجه به نوع فعالیت اتوبوس به حساب  مالکان اتوبوس بخش خصوصی واریز شد.

امیر جمشیدنژاد، رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری سنندج در گفت‌وگو با خبرنگاران از پرداخت سه میلیارد و 300 میلیون ریال یارانه سال 98 به ناوگان بخش خصوصی اتوبوسرانی این شهرستان خبر داد و اظهار داشت: این مبلغ با توجه به نوع فعالیت اتوبوس به حساب مالکان اتوبوس بخش خصوصی واریز شد.

وی با اشاره به اینکه ناوگان اتوبوسرانی سنندج دارای 116 اتوبوس بوده که در قالب 18 خط فعالیت می‌کنند، افزود: از این تعداد، 68 دستگاه مربوط به بخش خصوصی و 48 دستگاه اتوبوس مختص به بخش دولتی است.

رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری سنندج با بیان اینکه هرساله مبلغی تحت عنوان یارانه جهت حمایت از بخش خصوصی و در راستای کمک هزینه سوخت، روغن و لاستیک به مالکان بخش خصوصی ناوگان اتوبوسرانی پرداخت می‌شود، خاطرنشان کرد: امسال با توجه به شیوع ویروس منحوس کرونا این ناوگان به‌دلیل عدم استفاده شهروندان از ناوگان حمل و نقل عمومی و به تبع آن حفظ سلامت آنان، از لحاظ مالی با بحران و مشکل جدی روبه‌رو شدند.

وی بیان کرد: این یارانه پرداختی مختص به بخش خصوصی و دولتی بوده که به‌دلیل شیوع ویروس کرونا و نداشتن درآمد مکفی بخش خصوصی و عنایت شهردار، کل مبلغ در نظر گرفته شده به بخش خصوصی اختصاص داده شد.

جمشید‌نژاد تصریح کرد: امیدواریم با پرداخت این یارانه، بخشی از مشکلات مالی مالکان ناوگان خصوصی اتوبوسرانی سنندج حل شود.

29.7 درصد روستاییان و عشایر استان کردستان عضو صندوق بیمه اجتماعی شدند

جبار احمدپور، مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان کردستان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم به نقش مهم این صندوق در خدمات‌رسانی به جامعه هدف پرداخت و اظهار داشت: بیمه روستاییان و عشایر به نوعی بیمه اجتماعی را به همه آحاد جامعه ارائه و همه مشاغل بخش کشاورزی و روستایی را تحت پوشش قرار می‌دهد.

وی با بیان اینکه 29.7 درصد روستاییان و عشایر استان کردستان عضو صندوق بیمه اجتماعی شدند، افزود: تاکنون 69 هزار و 624 سرپرست خانوار کردستانی تحت پوشش و از مزایای این صندوق برخوردارند.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان کردستان با اشاره به اینکه دو هزار و 339 خانوار کردستانی از مستمری فوت، از کارافتادگی و بازنشستگی استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته جمعیت تحت پوشش این صندوق تا پایان سال‌جاری در استان به 33 درصد افزایش می‌یابد.

وی با تاکید بر استفاده مردم از خدمات صندوق بیمه اجتماعی روستایی و عشایری، مبنای پرداخت حق این بیمه را 15 درصد خواند و گفت: فرد بیمه‌شده سالانه با پرداخت 5 درصد حق بیمه، می‌تواند از مزایا و خدمات صندوق بهرمند شود و 10 درصد دیگر حق بیمه را دولت به صورت یارانه‌ای پرداخت می‌کند.

احمدپور از فعالیت 74 کارگزار صندوق بیمه روستایی و عشایری در استان خبر داد و بیان کرد: موفقیت‌های این صندوق مدیون تلاش بی‌شائبه کارگزاران است.

وی با تاکید بر ضرورت همکاری بیشتر دهیاران در معرفی خدمات صندوق به جامعه روستائیان تصریح کرد: همگانی شدن بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر خدمت بزرگی به جامعه هدف است و این صندوق فعالیت خوبی در جذب مستمری‌بگیران داشته است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان کردستان تاکید کرد: باید با همکاری اصحاب رسانه و تعامل با فرمانداران، بخشداران و دهیاران، زمینه جذب بیشتر افراد جامعه روستایی و عشایری در صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر فراهم و سهمیه تکلیفی استان به‌طور کامل محقق شود.

وی از بازنشستگی نخستین گروه از اعضا با 15 سال سابقه با لحاظ 20 روز حقوق ماهایانه خبر داد و افزود: پس از 15 سال از تأسیس صندوق، نخستین گروه از بیمه‌شدگان صندوق با 15 سال سابقه به بازنشستگی نائل می‌گردند.

احمدپور «رفاه، آرامش و آسایش» اقشار روستایی و عشایری و جلوگیری از مهاجرت به شهرها و رعایت عدالت اجتماعی را از اهداف تاسیس این صندوق بیمه‌ای خواند و اظهار کرد: نبود اطلاع و آگاهی جامعه هدف از خدمات قابل ارائه در این صندوق از مهمترین مشکلات برای جذب افراد بیمه شده جدید است.

مدیر صندوق بیمه اجتماعی روستائیان و عشایر استان کردستان یادآور شد: فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در مورد مزایا وشرایط جذب بیمه روستاییان و عشایر برای تمام افراد به‌ویژه جوانان، زنان سرپرست خانوار، بی‌سرپرست و بدسرپرست، بافندگان فرش، شاغلان صنایع دستی، رانندگان حمل و نقل برون شهری ساکن روستاها، عشایر و روستاییان از راه‌های افزایش جذب بیمه‌شدگان است که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.

خدمات روبنایی واحدهای مسکن مهر استان کردستان انجام می‌شود

عرفان مرادی، سرپرست معاونت بازآفرینی شهری و مسکن اداره‌کل راه و شهرسازی استان کردستان در گفت‌و با خبرنگاران از انجام خدمات روبنایی با اجرای پروژه‌های احداث واحدهای تجاری، ساخت مدرسه و مسجد در سایت‌های مسکن مهر استان خبر داد.

وی با بیان اینکه ساخت واحدهای تجاری در سایت‌های مسکن مهر از الزامات بوده و در همین راستا پروژه‌های متعددی در دستور کار قرار قرار گرفته است، گفت: خدمات روبنایی پروژه‌های واحدهای تجاری مسکن مهر دگایران (6 واحد)، واحدهای تجاری مسکن مهر میدان امام حسین قروه (9 واحد) در دوفاز 6 و 3 واحدی در حال انجام است.

سرپرست معاونت بازآفرینی شهری و مسکن اداره‌کل راه و شهرسازی استان کردستان خاطرنشان کرد: دو پروژه احداث واحد تجاری در مسکن مهر بهاران سنندج نیز به صورت مشارکتی ساخته شده که مقرر است در قالب مزایده عمومی واگذار شود.

وی از پروژه‌های تجاری در مساکن مهر شهرستان‌های قروه، کامیاران، سقز و بیجار در قالب پنج پروژه و 45 واحد خبر داد و افزود: در سال‌های گذشته نیز 20 باب مغازه تجاری در سایت‌های مسکن مهر سنندج و دیواندره به بهره‌برداری رسیده است.

مرادی اظهار کرد: ساخت دو باب مدرسه 12 کلاسه در سایت مسکن مهر بهاران سنندج و شهرک آفتاب بیجار با اعتبار 50 میلیارد ریال، ساخت مسجد در سایت مسکن مهر بهاران سنندج با اعتبار 7 میلیارد ریال و کمک به ساخت مسجد در سایت‌های همجوار مسکن مهر بهاران به مبلغ 15 میلیارد ریال از جمله اقداماتی بوده در راستای انجام خدمات روبنایی در استان انجام شده است.

انتهای پیام/484/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
گوشتیران
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
triboon