توسعه فعالیت‌های نوظهور فناوری و آی‌سی‌تی در یزد


توسعه فعالیت‌های نوظهور فناوری و آی‌سی‌تی در یزد

رئیس پارک علم و فناوری یزد از برنامه‌ریزی برای توسعه فعالیت‌های نوظهور فناوری و آی‌سی‌تی در قالب پردیس‌های فناوری اطلاعات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، محمدمهدی لطفی عصر امروز در نشست انعقاد تفاهم نامه راه‌اندازی پارک اقتصاد دیجیتال در یزد که با حضور مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعت برگزار شد، با اشاره به اینکه یکی از پردیس‌های چندگانه پارک علم و فناوری، پردیس ارتباطات و فناوری اطلاعات است اظهار داشت: علاوه بر پردیس‌های سه‌گانه‌ای که در مجموعه پارک هستند تعدادی مراکز رشد و پردیس‌های دانشگاهی از جمله دانشگاه یزد، دانشگاه علوم پزشکی، دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام‌نور و دفاتر و مراکز شهرستانی وجود دارند که پارک سعی کرده با بهره‌گیری از آن‌ها شبکه ارتباطی را گسترده کند.

لطفی ادامه داد: در حدود 30 درصد شرکت‌های پارک علم و فناوری مربوط به پردیس‌های دانشگاهی و مراکز شهرستانی بوده و یک سوم از شرکت‌ها به صورت مستقیم در حوزه فناوری اطلاعات فعالیت می‌کنند، این‌ها نشان‌دهنده وجود زیربنای مناسب برای اقتصاد دیجیتال در استان است.

رئیس پارک علم و فناوری یزد با بیان اینکه در حال حاضر 309 شرکت فناور در 10 نهاد فناوری وابسته به پارک مشغول فعالیت هستند ادامه داد: بیش از 1500 نفر در شرکت‌های فناور مشغول فعالیت هستند که از این تعداد 149 شخص با مدرک دکترا، 478 نفر کارشناسی ارشد مشغول به فعالیت هستند و 50 درصد نیروی انسانی شرکت‌ها در حوزه فناوری اطلاعات کار می‌کنند.

لطفی خاطر‌نشان ‌کرد: صندوق پژوهش و فناوری استان یزد یکی از نهادهای مهم تامین مالی است که در سال 96صندوق برتر کشوری شد، این صندوق در قالب 3434 طرح فناوری مبلغ 1318 میلیارد ریال تسهیلات ارائه‌ کرده است‌.

رئیس پارک علم و فناوری یزد افزود: پردیس فناوری اطلاعات و شرکت‌های حوزه فناوری اطلاعت و تیم‌های پیشرفته صنعتی 40 درصد تسهیلات را به خود اختصاص داده‌اند.

وی با اشاره به اینکه اولین مرکز نوآوری کشور در پارک علم و فناوری یزد تاسیس شد گفت: توسعه این مرکز سال 94و 95 در دانشگاه یزد انجام شد و در این مرکز بیش از 400 ایده خاتمه یافته و به محصول تبدیل و 39 طرح تجاری‌سازی شده است.

لطفی گفت: از دیگر زیرساخت‌های پارک، وجود پارک علم و فناوری کودکان و نوجوانان است که در حوزه مهارتی و تقویت مهارت‌های سخت و نرم در دانش‌آموزان پرداخته‌است و فعالیت‌های ترویجی و آموزشی دارد.

وی ادامه ‌داد: دفتر مالکیت فکری یکی دیگر از عناصر پارک علم و فناوری است که پس از دستیابی شرکت‌ها به محصول، آن را حفظ و بهره‌برداری می‌کند و تاکنون 671 پرونده تشکیل و 250 محصول تایید ثبت اختراع شده‌ است.

لطفی با اشاره به اینکه تعدادی مراکز توسعه فناوری، فناوری‌های پویا نمایی، مالتی مدیا، شتاب‌دهنده‌های گوناگون هم در پارک علم و فناوری شکل گرفته گفت: از برنامه‌های پارک این است که بر پرورش نیروی انسانی در حوزه‌های اولویت‌دار بپردازد.

رئیس پارک علم و فناوری یزد خاطرنشان کرد: برنامه‌هایی داریم که در قالب پردیس‌های فناوری اطلاعات، یکسری از حوزه‌های نو ظهور از جمله هوش مصنوعی از نظر شرکت و محصول را توسعه دهیم.

وی اظهار داشت: با توانمندسازی فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به ویژه حوزه‌های مرتبط با اقتصاد دیجیتال، کمک به توسعه محصولات جدید در حوزه فناوری اطلاعات، تاسیس شرکت‌های جدید و اتصال شرکت‌های بزرگ آی‌سی‌تی به شبکه بازار و شبکه ملی در سطح کشور می‌توانیم بیشترین ارزش افزوده را برای استان داشته باشیم.

انتهای پیام/781/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
میهن
گوشتیران
triboon
مدیران