هدف «پامپئو» از اظهارات ضد چینی در پرونده «جورج فلوید» چیست؟

هدف «پامپئو» از اظهارات ضد چینی در پرونده «جورج فلوید» چیست؟

پامپئو اخیرا مدعی شده که چین درصدد است با سوء استفاده از مرگ «جورج فلوید» سیاه پوست آفریقایی تبار در آمریکا، علیه واشنگتن تبلیغات کذب و جعلی به راه بیندازد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رادیو بین المللی چین، «مایک پامپئو» وزیر امور خارجه آمریکا که همواره به دروغگویی هایش افتخار کرده، اخیرا مدعی شده که چین درصدد است با سوء استفاده از مرگ «جورج فلوید» سیاه پوست آفریقایی تبار در آمریکا، علیه واشنگتن تبلیغات کذب و جعلی به راه بیندازد.

پامپئو که شیفته دروغگویی است با خیال پردازی قوی خود، به دنبال مرتبط کردن چین با مرگ جورج فلوید در آمریکا است.

مرگ «جورج فلوید»، که نشان دهنده وجود یک تبعیض نژادی عمیق و سیستماتیک در آمریکا است، خشم و انزجار جهانیان را در پی داشته است؛ مقامات سازمان های بین المللی و از جمله مقامات ارشد سازمان ملل و 4 رئیس جمهور سابق در آمریکا نیز با صدور بیانیه هایی، تژادی تبعیض نژادی و مرگ فلوید را محکوم کرده اند.

مردم سراسر جهان نیز با برگزاری تظاهرات، قاطعانه خشم خود از تراژدی تبعیض نژادی در آمریکا را به تصویر کشیده اند.

درک حقیقت در این بین کار ساده ای است و با نگاه به شعارهایی که در خیابان های آمریکا سر داده می شوند، می توان به خوبی فهمید که علت وضعیت حاکم فعلی در آمریکا چیست و این وضعیت نیازی به تبلیغات (از سوی چین) ندارد.

وزیر امور خارجه آمریکا از زمان شیوع اپیدمی کرونا در این کشور، درصدد مهار این اپیدمی با تمام قوای خود نبوده بلکه در عوض، مانند یک فرد فلج مغزی رفتار کرده است که هیچ راه حلی برای وضعیت فعلی در آمریکا ندارد؛ پامپئو با مطرح کردن سخنان تبعیض آمیز نژادی، به نژادپرستی در آمریکا دامن زده است.

می توان گفت که مرگ فلوید از پیامدهای مستقیم سخنان تحریک آمیز سیاستمداران آمریکایی و از جمله وزیر خارجه این کشور است.

باور کردنی نیست که در شرایطی که آمار مبتلایان جدید به ویروس کرونا در آمریکا فراتر از 2 میلیون نفر رفته است و تظاهرات داخلی در این کشور در اعتراض به مرگ جورج فلوید نیز همچنان ادامه دارد و به هرج و مرج ختم شده است، اما وزیر خارجه این کشور این وضعیت را نادیده می گیرد و همچنان به بازی دروغگویی و فرافکنی خود ادامه می دهد.

پامپئو در تلاش است تا از مرگ فلوید برای حمله به چین و بی اعتبار کردن پکن استفاده کند و متعاقب آن، انتقادات جمعی مردم آمریکا از سیاستمداران این کشور را به سمت مقامات چینی منحرف سازد.

این در حالیست که چین همواره از اصول دیپلماتیک در زمینه عدم مداخله در امور داخلی سایر کشورها تبعیت کرده و هیچ علاقه ای برای مداخله در امور داخلی آمریکا از خود نشان نداده است.

جامعه چین در اقدامی که منعکس کننده وجدان کامل انسانی آنهاست، انتقاد و خشم خود از تراژدی اخیر نژادپرستی در آمریکا را به تصویر کشیده اند.

بنابراین، بدیهی است که این چین نیست که از تراژدی مرگ فلوید سوء استفاده می کند بلکه دقیقا شخص پامپئو است که ذاتا فردی دروغگوست.

واقعیات زیادی وجود دارد که ثابت می کند که ارائه اطلاعات دروغین، فریبکاری و باج خواهی از جهان از ویژگی های «دیپلماسی فریبکارانه» ای است که پامپئو اجرای آن را در پیش گرفته است؛ این سیاستمداران آمریکایی هیچ راهی برای مدیریت مسائل داخلی کشورشان ندارند و در دنیای بیرون و در میان کشورهای جهان نیز «فقیر» و ناتوان عمل می کنند و مجبورند با تکیه بر دروغ و فریب و تضاد و بحران سازی پیش بروند.

به گزارش پایگاه خبری – سیاسی «پولیتیکو» در آمریکا، محققان استرالیایی بعد از تحلیل 2 میلیون و 600 هزار پست منتشر شده با محور ویروس کرونا در شبکه اجتماعی «توئیتر» در اواخر ماه مارس سال جاری میلادی و همچنین بررسی 25 میلیون و 500 هزار بازنشر این پست ها در طول 10 روز، به این نتیجه رسیده اند که یک حساب کاربری ویژه در توئیتر بیش از 5 هزار پست حاوی اطلاعات مربوط به ویروس کرونا را به شیوه ای هماهنگ و تقریبا 7 هزار بار منتشر و فوروارد کرده تا به این تئوری توطئه که ویروس کرونای جدید یک سلاح بیولوژیکی ساخته شده توسط چین است، دامن بزند.

نتیجه این تحقیقات نشان می دهد که بسیاری از کاربران شبکه توئیتر که اقدام به بازنشر و انتشار این پست ها کرده اند در حقیقت حساب های رباتیک و غیر واقعی بوده و بسیاری از آنها نیز با حزب جمهوریخواه و حامیان راست گرایان آمریکایی در ارتباط بوده اند.

پامپئو در پایان ماه مارس سال جاری میلادی تلاش کرد تا واژه نژادپرستانه «ویروس ووهان» را در متن بیانیه مشترک صادر شده توسط وزرای خارجه گروه 7 بگنجاند؛ بدیهی است که چنین رویکردی اتفاقی نیست و هیچ دلیلی برای تردید درباره اینکه پامپئو عامل پشت پرده شایعه پراکنی ها درباره ویروس مرتبط با چین است، وجود ندارد.

همانطور که برخی از رسانه های غربی گزار می دهند، به نظر می رسد چین برای وزیر خارجه آمریکا به یک عقده روحی تبدیل شده است و این مقام آمریکایی دیگر به هیچ وجه، عادی رفتار نمی کند؛ پامپئو به عنوان طراح «دیپلماسی دروغ» به دنبال این است تا با ایجاد یک شبکه، چین را از عرصه جامعه بین المللی خارج کند.

چندی پیش بود که آمریکا از دعوت سران کشورهای هند، استرالیا، کره و روسیه برای شرکت در نشست گروه 7 که برگزاری آن به ماه سپتامبر موکول شده است، خبر داد؛ کاخ سفید بیان کرده است که موضوع «آینده چین»، یکی از موضوعات مورد بحث در این نشست خواهد بود.

«ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در این باره گفته است که بدون مشارکت چین در این نشست، اجرای هر گونه ابتکار جهانی دشوار خواهد بود؛ «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز در این باره گفته است که دولت آمریکا نمی تواند به صورت دائمی و دلخواه، ساختار و یا اعضای شرکت کننده در نشست گروه 7 را تغییر دهد.

روزنامه آمریکایی «نیویورک تایمز» اخیرا در مقاله ای به تحلیل ممانعت «آنگلا مرکل» صدر اعظم آلمان از شرکت در نشست سران گروه 7 پرداخته و به نقل از مقامات عالیرتبه آلمانی نوشته که عدم تمایل آلمان برای ورود به عرصه ضد چین، یکی از علل مهم ممانعت مرکل برای حضور در این نشست بوده است؛ بر اساس این مقاله، مقامات عالیرتبه آمریکایی در حالی در داخل کشورشان به حالت آماده باش هستند که در خارج از کشورشان گوشه نشینند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon