۲۵۰۰ میلیارد ریال اعتبار به طرح احداث راهآهن مبارکه ـ سفیددشت ـ شهرکرد اختصاص یافت
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال وبختیاری با اشاره به اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد ریال برای طرح احداث راهآهن مبارکه-سفیددشت-شهرکرد، گفت: اعتباراتی نیز برای اجرای پروژههای اقتصاد مقاومتی استان پیشبینی شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، علی شهریارپور صبح امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به دیدار مسئولان ارشد استان با معاون اقتصادی و هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه کشور اظهارداشت: این دیدار به منظور پیگیری مصوبات سفر آقای دکتر نوبخت به استان، طرحهای اقتصاد مقاومتی و برنامه جهش تولید استان، انجام و وضعیت اعتبارات مصوب و تخصیص اعتبار طرحهای سفر مورد بررسی قرار گرفت، همچنین راهکارهای اجرایی به منظور تامین اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و بهرهبرداری از طرحهای فوق براساس زمانبندی پیشبینی شده اتخاذ شد.
وی افزود: برای طرحهای مصوب سفر از محل قانون بودجه سال 1399 در مرحله اول 3906 میلیارد ریال اعتبار تخصیص یافت که 84 درصد از اعتبار ابلاغی طرحهای فوق را تشکیل میدهد و از وضعیت مطلوبی در سال جاری برخوردار است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال وبختیاری بیان کرد: اختصاص 2500 میلیارد ریال برای طرح احداث راهآهن مبارکه-سفیددشت-شهرکرد، 1092 میلیارد ریال برای تکمیل باند دوم محور ارتباطی شهرکرد-بروجن-لردگان و 212 میلیارد ریال برای احداث راه اصلی شهرکرد- بازفت و شلمزار – ناغان، شرایط مطلوبی را در ادامه کار طرحهای فوق ایجاد کرده و ضروری است دستگاههای اجرایی ذیربط نسبت به سرعتبخشی عملیات اجرایی این طرحها در سال جاری اقدام نمایند تا با جذب اعتبارات مابهالتفاوت، اعتبار مورد نیاز نیز در مراحل بعد تامین و اختصاص یابد.
شهریارپور ادامه داد: نکته مهم در خصوص طرحهای مصوب سفر مربوط به طرح آبرسانی به شهرها و روستاهای محور بن - بروجن است که روند تصویب و تخصیص اعتبار آن جوابگوی نیاز شدید اعتباری طرح نبوده و همین مسئله باعث تاخیر در تکمیل و بهره برداری از طرح شده است.
وی گفت: طرح بن ـ بروجن به عنوان مصوبه سفر رئیس جمهور به استان و تاکید بر بهرهبرداری از آن تا پایان سال 1396، قرار گرفتن طرح در لیست طرحهای اقتصاد مقاومتی و طرحهای سفر رئیس سازمان برنامه و بودجه کشور به استان، برخورداری از حدود 65 درصد پیشرفت فیزیکی، تامین آب آشامیدنی برای بیش از نیمی از جمعیت استان و نیاز و مطالبه جدی مردم استان برای بهرهبرداری از آن به عنوان مهمترین و با اولویتترین طرح برای مسئولان استان مطرح است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال وبختیاری خاطرنشان کرد: اما علیرغم این اهمیت در سال 1398 معادل 560 میلیارد ریال و در سال 1399 نیز مبلغ 470 میلیارد ریال برای طرح تصویب شد که به هیچ وجه جوابگوی نیاز اعتباری طرح در حد 4000 میلیارد ریال نمیباشد.
شهریارپور ادامه داد: این مسئله مورد اعتراض شدید استاندار، نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و مدیران استان قرار گرفت و لذا با توجه به ضرورتهای عنوان شده توسط اعضای جلسه و تاکید آقای دکتر پورمحمدی بر سرعت بخشی عملیات اجرایی، قرار شد نسبت به تخصیص 100 درصدی اعتبار مصوب سالهای 1398 و 1399 طرح توسط امور آب، کشاورزی و محیط زیست سازمان برنامه و بودجه با هماهنگی وزارت نیرو اقدام شود.
وی تصریح کرد: افزایش 2000 واحد مسکونی به طرح مسکن محرومان استان نیز مطرح و مقرر شد با اعلام آمادگی مکتوب بنیاد مسکن انقلاب اسلامی کشور، اقدامات مربوط به انعقاد تفاهمنامه اجرایی آن انجام گیرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی چهارمحال وبختیاری ادامه داد: طرحهای اقتصاد مقاومتی و طرحهای جهش تولید استان به لحاظ نقش و تاثیرگذاری آنها در روند پیشرفت و توسعه استان مجددا توسط امور اقتصاد مقاومتی و شورای اقتصاد سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان مدیریت و برنامهریزی استان بر اساس ضرورتها و اولویتهای استان مورد بررسی قرار میگیرد و نتیجه جهت جمعبندی نهایی و تامین اعتبار مورد نیاز به آقای دکتر پورمحمدی ارائه میشود.
شهریارپور افزود: تامین اعتبار پروژههای با پیشرفت فیزیکی بالای 70 درصد استان، تامین اعتبار لازم برای اجرای آزاد راه ایذه- لردگان، تامین اعتبار برای خرید تجهیزات مورد نیاز بیمارستانها و همچنین خرید بالگرد اورژانس استان، تامین منابع مالی برای تکمیل و بهرهبرداری از پارک علم و فناوری استان، تامین اعتبار برای مرمت و بازسازی گلزار شهدای استان و تامین اعتبار برای ساخت سریال علیمردانخان از دیگر مواردی بود که در جلسه مطرح و در خصوص آنها تصمیمات لازم اتخاذ شد.
انتهای پیام/7540/ش