اظهارات رفعِ تکلیفی، تنها راه‌حل مسئولان برای بودجه قرآنی کشور

اظهارات رفعِ تکلیفی، تنها راه‌حل مسئولان برای بودجه قرآنی کشور

در شرایطی که مدیریت امور قرآنی کشور از تصمیمات قاطع به سمت توصیه‌ای شدن در حال تغییر است، امیدی برای بهبود بودجه قرآنی کشور وجود نخواهد داشت.

گزارش تسنیم، میلاد مرجانی: نزدیک به 6 ماه از ارایه لایحه بودجه سال 1399 دولت به مجلس شورای اسلامی می‌گذرد. آنچه در لایحه بودجه 99 تقدیم مجلس شد، از بودجه 20 میلیارد تومانی حوزه قرآن حکایت داشت که نسبت به سال گذشته خود، 80 درصد کاهش یافته است.

این تقلیل بودجه در شرایطی است که جدا از احتساب افزایش هزینه‌ها و تورم، بسیاری از فعالیت‌های قرآنی کشور را دچار چالش کرده است. یقیناً یکی از اقشار آسیب‌پذیر در این بخش، مؤسسات قرآنی‌اند که فعالیت‌هایشان ارتباط مستقیمی با بودجه و اعتبار قرآنی دولت دارد؛ البته موضوع کاهش اعتبارات قرآنی در سال‌های گذشته دائماً در حال نوسان بوده تا جایی که در سال 1399 رکورد سال‌های پیش خود را جا‌به‌جا کرد.

هر چند که مسئولان امور قرآنی درباره کاهش میزان اعتبار قرآنی در این سال‌ها، نظرات متعدد و هشدارهایی می‌دهند اما اغلب‌ آنها در بیشتر مواقع، سعی می‌کنند نگرانی‌های ایجاد شده را با توصیه‌های رفعِ تکلیفی بیان کنند و به جای اینکه به فکر راه‌حل برای برون‌رفت از مشکلات باشند، از مسئولان سازمان برنامه و بودجه، مجلس و غیره انتقاد کنند.

واقعاً چه اتفاقی افتاده که همان مسئولانی که خود در قضایای کاهش بودجه قرآنی مقصرند، امروز نسبت به کاهش بودجه قرآنی کشور و غیره هشدار می‌دهند؟ به ‌نظر باید علت را در تغییر روش مدیریت امور قرآنی دانست که در مواجهه با اتفاقات گوناگون، توصیه‌های رفعِ تکلیفی را جایگزین پیگیری‌های قانونی و مطالبه‌گرانه می‌کنند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
triboon
گوشتیران