عزم دستگاه قضایی برای رفع موانع «اقتصاد مقاومتی» در گیلان؛ فقر و بیکاری ریشه بسیاری از جرایم است
گروه استانها- معاون دادگستری کل استان گیلان از جدیت دستگاه قضایی برای رفع موانع تحقق اقتصاد مقاومتی در خبر داد و گفت: مشکلات این بخش به دقت آسیبشناسی میشوند.
احمد آقایی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در رشت، تشکیل ستاد استانی پیگیری تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در استان گیلان در سال 92 را مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه این ستاد در راستای اهداف تعیین شدهاش بسیار فعال است اظهار داشت: مشکلات تحقق اقتصاد مقاومتی در گیلان به دقت آسیبشناسی میشوند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گیلان تلاش قوای سهگانه برای عملیاتی شدن سیاستهای اقتصاد مقاومتی در کشور را مورد اشاره قرار داد و عنوان کرد: در ذیل ستاد استانی پیگیری تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی دو کمیته نیز قرار دارد که کمیته حقوقی و پژوهشی یکی از کمیتهها محسوب میشود.
آقایی آسیبشناسی دلایل عدم تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی را از جمله وظایف و کارکردهای کمیته حقوقی و پژوهشی خواند و تصریح کرد: در این کمیته که نقشی مهم بر عهده دارد در حقیقت پتانسیلها و ظرفیتها مورد شناسایی قرار میگیرند و موانعی را که در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی به نوعی اختلال ایجاد میکنند برطرف میشود.
وی پیگیری مشکلاتی که برای کارآفرینان، تجار، بازرگانان و تولیدکنندگان به وجود میآید را از جمله اقداماتی که در کمیته حقوقی و پژوهشی اقتصاد مقاومتی انجام میشود ذکر کرد و گفت: اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی، اتاق اصناف و معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری در این کمیته با هم همکاری میکنند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل گیلان تشکیل ستاد استانی پیگیری تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی در گیلان را مورد توجه قرار داد و ابراز داشت: قوای مجریه، مقننه و قضائیه با جدیت تمام درصدند تا فرمان مقام معظم رهبری را برای عقیمسازی تحریمهای ظالمانه و جنگ اقتصادی دشمن اجرایی کنند.
آقایی یکی از عوامل بسیار مهم در جرایم و آسیبها را طبق عقیده پژوهشگران موضوع فقر و بیکاری اعلام کرد و با بیان اینکه این دو مشکل غمبارترین مصیبت اجتماعی محسوب میشوند افزود: در آموزههای دین اسلام نیز به شکل فراوان به این موضوعات و ضرورت به کاربردن راههایی برای رفع آنها تأکید شده است.
وی با تأکید بر اینکه دشمنان انقلاب اسلامی در جنگ و نبرد بر علیه کشورمان شکست خوردند تغییر یافتن تاکتیک آنان برای ادامه خصومت با ملت ایران اسلامی را مورد اشاره قرار داد و گفت: مطرح کردن جنگ اقتصادی تمام عیار و سپس اعمال فشارها و تحریمهای ظالمانه تاکتیکی بود که دشمن علیه ملت و کشورمان به کار گرفت.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گیلان ارائه یک مدل و راهبرد مقابلهای برای عقیمسازی تحریمهای ظالمانه دشمن تحت عنوان سیاستهای اقتصاد مقاومتی توسط مقام معظم رهبری را متذکر شد و گفت: این مدل و راهبرد در حقیقت الگو گرفته از مشی حکومت امیرالمؤمنین امام علی(ع) است.
آقایی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در سال 92 سیاستهای اقتصاد مقاومتی را مطرح و سه قوه مجریه، مقننه و قضائیه را در جهت تحقق آن مکلف کردند اظهار داشت: در چرخه این ابلاغیه مجلس نیز به عنوان یکی از دستگاههای ذیربط مکلف شد تا قانون نحوه پیگیری و تحقق سیاستهای کلی اقتصاد مقاومتی را مصوب کند.
وی از ابلاغ دستورالعملی در سال 96 توسط ریاست قوه قضائیه به تمام استانها و شکل گرفتن ستادی تحت عنوان ستاد استانی نحوه پیگیری و تحقق اقتصاد مقاومتی در سراسر کشور سخن گفت و ابراز داشت: پس از این موضوع قوای حاکمیتی مکلف شدند تمام ظرفیتهای کشور را در جهت تولید داخلی، اشتغال و کارآفرینی به کار بگیرند.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان گیلان با بیان اینکه دستگاه قضایی نیز در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری و رفع موانع اقتصاد مقاومتی و شعار جهش تولید نقشآفرینی فعالی دارد گفت: در گیلان نیز اقدامات خوبی در این زمینه انجام شده است و امیدواریم اهداف اقتصاد مقاومتی به صورت کامل عملیاتی شود.
انتهای پیام/614/ ز