تمرکز برنامههای دهه کرامت بر فضای مجازی
رئیس شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت از برگزاری برنامههای متعدد با تمرکز بر فضای مجازی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجتالاسلام حبیبرضا ارزانی رئیس شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت درباره برنامههای دهه کرامت گفت: امسال هم همانند سال گذشته شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت تشکیل شد اما به دلیل شیوع کرونا و به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی، کمیتهها به صورت مجازی تشکیل شدند. علاوه بر فعالیت کمیتههای محتوایی و هماهنگی، در اعتاب مقدسه هم کمیتههای ویژهای تشکیل شد مثل آستان قدس رضوی، آستان کریمه اهلبیت(ع)، آستان شاهچراغ و آستان حضرت عبدالعظیم حسنی(ع).
وی با اشاره به نامگذاری روزهای دهه کرامت اظهار کرد: شعار دهه «خدمت کریمانه؛ همدلی به رسم اهلبیت(ع)» است اما این احتمال وجود دارد که بر اساس مصوبه جلسه آخر شورا که فردا (دوشنبه، 26 خرداد) برگزار میشود، زیرعنوانی هم به این شعار افزوده شود.
حجتالاسلام ارزانی درباره رویکرد شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت در شرایط کرونایی، بیان کرد: برنامههای متعددی را با تمرکز بر فضای مجازی تدارک دیدهایم، برای آغاز دهه در آستان مقدس کریمه اهلبیت(ع) برنامه داریم، همچنین برای شب و روز ولادت امام رضا(ع) نیز در آستان قدس رضوی ویژهبرنامههایی را تدارک دیدهایم.
رئیس ستاد هماهنگی کانونهای فرهنگی هنری مساجد با اشاره به تداوم طرحهایی همچون طرح ملّی «راهکار» و رزمایش کمک مؤمنانه گفت: علاوه بر اینها، رویداد بینالمللی «روح مقاومت» با تمرکز بر وصیتنامه شهداء نیز از 14 خرداد شروع شده و تا 31 شهریور در بازه زمانی 110 روزه ادامه دارد.
وی از برگزاری وبینارهای بینالمللی مرتبط با دهه کرامت خبر داد و گفت: این وبینارها برای نخستینبار با حضور شخصیتهای داخلی و خارجی و با همکاری کشورهای مختلف و شخصیتهای جهان اسلام، به زبانهای فارسی، انگلیسی و عربی برگزار خواهد شد. این وبینار با هدف ایجاد وحدت و همدلی در جهان اسلام حول محور وجود مقدس اهلبیت(ع)، در طول دهه کرامت به صورت روزانه و با موضوع عناوین روزهای این دهه برگزار میشود.
رئیس شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت افزود: در حال هماهنگی با صداوسیما برای تعیین ساعت برگزاری و پخش این وبینارها هستیم که تا هفته آینده و قبل از شروع دهه کرامت مشخص و از شبکههای مختلف تلویزیونی پخش شود.
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی درباره اتفاقات مبارک دهه کرامت در حوزه فعالیت کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: برای نخستینبار بعد از نزدیک به سه دهه فعالیت و در فاز نخست، همزمان با دهه کرامت مجوز فعالیت بیش از 2 هزار کانون فرهنگی هنری که از هر جهت کارشان تکمیل است و در رویداد فهما هم امتیازات درخوری کسب کردهاند و بهعنوان کانون فعال و قوی شناخته میشوند، تمدید میشود.
وی اضافه کرد: پیش از این، همه مراحل تمدید مجوز به صورت دستی و حضوری انجام میشد اما با بسترسازی در فضای مجازی، اکنون این مهم به صورت کاملاً الکترونیکی صورت میگیرد؛ البته بین این کانونهای مدنظر در فاز نخست، علاوه بر کانونهای فعال، کانونهای فرهنگی هنری جدید التأسیس هم وجود دارد.
حجتالاسلام ارزانی خاطرنشان کرد: بلافاصله بعد از دهه کرامت جلسهای با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار میشود و از برنامههای شاخص و دستگاههای برتر در گرامیداشت دهه کرامت تقدیر به عمل میآید.
انتهای پیام/