چرا خراسان رضوی از وضعیت مطلوب مقابله با کرونا خارج شد؟

چرا خراسان رضوی از وضعیت مطلوب مقابله با کرونا خارج شد؟

اخبار امیدوارکننده‌ای از استان خراسان رضوی در زمینه مقابله با کرونا به ویژه در اواخر اردیبهشت‌ماه مخابره شده بود که جای امیدواری داشت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، اخبار امیدوارکننده‌ای از استان خراسان رضوی در زمینه مقابله با کرونا به ویژه در اواخر اردیبهشت‌ماه مخابره شده بود که جای امیدواری داشت.

اینک اما بنظر می‌رسد به ویژه با عدم توجه از سوی مردم و کاهش میزان حساسیت‌ها، بار دیگر آمارها در حال افزایش است.

محمدحسین بحرینی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه اظهار داشته بود: مهمترین مسئله در مقابله با کرونا این است که باید اصول بهداشتی به خوبی از سوی مردم رعایت شود اما در حال حاضر شاهد هستیم که بعضا شهروندان این مهم را رعایت نمی‌کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: باید تمامی پروتکل‌ها و اصول بهداشتی مورد تاکید از سوی سازمان جهانی بهداشت و ستاد ملی مقابله با کرونا رعایت شود تا در این زمینه با مشکل کمتری مواجه شویم.

بحرینی خاطرنشان کرد: در زمینه حرم منور رضوی، مسئولان آستان قدس رضوی با دانشگاه علوم پزشکی مشهد همکاری بسیار مناسبی داشته‌اند و این روند ادامه دارد.

وی گفت: نگرانی ما منحصر به رفتار بهداشتی مردم در حرم منور رضوی نیست زیرا این رفتارها به نسبت رفتار بهداشتی در جامعه به مراتب بهتر است اما انتظار بیش از این است.

وضعیت شهرستان‌ها چگونه است؟

از تایباد خبر می‌رسد که اوضاع این شهرستان همچنان قرمز است و ترددهای خودرویی نیز محدود شده است و هشدارهای لازم در این زمینه به شهروندان ارائه شده تا بیشتر رعایت کنند.

جواد باذلی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد هم اظهار داشت: رسانه‌ها در ایجاد شرایطی که مردم پروتکل‌های بهداشتی را رعایت کنند و آگاه‌سازی صورت بگیرد نقش بسزایی داشتند و از زمانی که محدودیت‌ها برداشته شده میزان اهمیت مردم به رعایت پروتکل های بهداشتی نیز کاهش پیدا کرده است.

وی افزود: در اردیبهشت ماه به پیک کرونا رسیدیم و در حال کاهش این بیماری بودیم که با برداشتن محدودیت‌ها مجدد شاهد افزایش تعداد مبتلایان به این بیماری هستیم، البته بخش زیادی از آمار افزایش مبتلایان به دلیل کشف بیمارها یا همان افزایش تعداد آزمایشات بخصوص در خانواده بیماران کرونایی است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد خاطرنشان کرد: با توجه به این که تعداد مبتلایان افزایش یافته ولی در چند روز اخیر فقط دو مورد داشته‌ایم که نیاز به بستری داشته‌اند اما اگر روند مواجه مردم به همین شکل باشد و مراسمات برگزار شود تعداد مبتلایان افزایش خواهد یافت.

باذلی تصریح کرد: اگر این روندی که داریم به اول مهر و همزمانی آن با آنفلانزا  همراه شود با توجه به جمعیت مسن گناباد شاهد افزایش فوتی ها نیز خواهیم بود و در حال حاضر حدود 10 درصد مردم از پروتکل های بهداشتی رعایت می‌کنند.

وی ادامه داد: از ابتدا به دنبال جدا کردن بیماران کرونایی از بیماران بستری در بیمارستان علامه بهلول بوده ایم که متاسفانه این کار انجام نشد ولی سعی داریم تا قبل از رسیدن به شرایط بدتر اگر اتفاق بیفتد خدای نکرده در زمستان این مهم را انجام دهیم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد عنوان کرد: از 10 روز گذشته تمامی فعالیت‌های بیمارستان علامه بهلول گناباد به حالت عادی برگشته و عمل‌های غیرضرور نیز انجام و در این مدت تلاش داریم تخت‌های بخش مراقبت‌های ویژه را به 18 تخت افزایش دهیم.

باذلی اعلام کرد: گناباد همچنان در وضعیت قرمز قرار دارد و برخی فعالیت‌ها در سطح شهرستان ممنوع است و برای بازگشایی تالارها نیز مذاکراتی را با فرمانداری و دیگر نهادها داشته‌ایم و دستورالعمل آن نیز تا چند روز دیگر ابلاغ می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به این که نقاهتگاه در گناباد آماده شده ولی به دلیل فرهنگ بالای مردم گناباد تاکنون از آن استفاده نشده و بیماران در خانه‌ها نگهداری شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد در خصوص عدم اعلام تعداد بیماران کرونایی در شهرستان طی چند روز گذشته بیان داشت: اعتقاد داریم باید آمار شفاف به مردم داده شود و در شهری کوچکی مانند گناباد اگر آمار اعلام نشود شایعات سریع گسترش می‌یابد ولی این دستور وزارتی است و مکاتباتی را انجام داده‌ایم که حداقل آمار بیماران بستری و فوتی ها را اعلام کنیم.

انتهای پیام/282/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon