از گوشه و کنار کردستان| از تدوین سند توسعه و مهارتی به تفکیک شهرستانها تا اتصال ۲۷ روستا به شبکه گاز طبیعی
گروه استانها-در بسته خبری دفتر خبرگزاری تسنیم آخرین اخبار مهم استان کردستان گردآوری و در اختیار مخاطبان این رسانه قرار گرفته است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، در بسته خبری پیشرو، بخشی از اخبار مهم گوشه و کنار استان کردستان جمعآوری و در اختیار مخاطبان خبرگزاری تسنیم قرار گرفته است.
سیدجمیل احمدی، مدیرکل آموزش فنیوحرفهای استان کردستان در دومین جلسه شورای اداری-آموزشی با تاکید بر تعامل موثر کلیه رؤسا و سرپرستان ستادی و مراکز آموزش فنیوحرفهای با مردم، همکاران و گروههای مرجع تأثیرگذار و بازار کار اظهار داشت: ایجاد زمینه لازم برای ارتباط مؤثر و پایدار درون و برون سازمانی میتواند علاوهبر ظهور تعامل و همدلی در بین کارکنان ادارهکل و شناسایی نقاط ضعف و قوت، زمینه رشد و تعالی و تبیین اهمیت مهارتآموزی در جامعه امروز را برای آحاد جامعه فراهم میکند.
وی با اشاره به شیوع ویروس منحوس کرونا در سطح کشور و لزوم تداوم خدمترسانی مراکز آموزش فنیوحرفهای سطح استان با رعایت کامل موازین بهداشتی و پروتکلهای بهداشتی افزود: کرونا بهعنوان یکی از چالشهای امروز امری انکارناپذیر بوده و باید فعالیتها با رعایت موازین بهداشتی و پروتکلهای بهداشتی با هدف خدمترسانی به مردم کردستان ادامه و تدوام داشته باشد.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای استان کردستان حرکت به سمت مشارکت بخش خصوصی در ارائه آموزشهای مهارتی را بهعنوان یکی از راهبردهای اصلی این سازمان در سالجاری برشمرد و خواستار توجه ویژه مسئولان به این امر مهم شد.
وی برنامهریزی در راستای تدوام ارائه آموزشهای مهارتی به سربازان با همکاری قرارگاه مهارتآموزی، آموزش در محیط کار واقعی، پیگیری برگزاری مسابقات آزاد مهارت در سه سطح شهرستانی، استانی و منطقهای، اقدام در خصوص طرحهای پژوهشی با موضوع مهارت را از دیگر اهداف پیشرو در سالجاری ذکر کرد و گفت: امیدواریم با تعامل، همکاری و همدلی کلیه کارکنان شاهد تحقق اهداف سازمان در سطح استان باشیم.
احمدی ارزشبخشی به محصولات تولید شده در استان در راستای بحث صادرات از طریق آموزشهای مهارتی را یکی دیگر از برنامههای کاری در سالجاری عنوان و تاکید کرد: باید رؤسا و سرپرستان مراکز آموزش فنی و حرفهای در سطح استان با بهرهگیری از مزیتهای نسبی و منطقهای در هر شهرستان و رایزنی با فرماندار و مسئولان دستگاههای اجرایی ذیربط شهرستانی، زمینه لازم را برای تحقق این مهم فراهم کنند.
مدیرکل آموزش فنیوحرفهای استان کردستان با اشاره به تدوین سند توسعه و ارتقاء بهرهوری منابع توسط سازمان و لزوم اجرایی شدن این سند در سطح استان، خواستار مطالعه دقیق این سند توسعه و تدوین برنامه عملیاتی برای اجرا در سالجاری شد.
27 روستای بیجار به شبکه گاز طبیعی متصل میشوند
احمد فعلهگری، مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان ظهر امروز در بازدید از روند اجرای پروژههای گازرسانی در بیجار اظهار داشت: در حال حاضر گازرسانی به 3 مجتمع روستایی این شهرستان فعال است.
وی افزود: پروژه گازرسانی به مجتمع روستایی گاوبازه شامل 22 روستا، گازرسانی به مجتمع روستایی آلکبود شامل 2 روستا و مجتمع روستای شیرین بلاغ شامل 3 روستا در شهرستان بیجار در حال اجراست.
مدیرعامل شرکت گاز استان کردستان خاطرنشان کرد: برای گازرسانی به این 3 مجتمع روستایی که عملیات گازرسانی در آن فعال بوده باید 159 کیلومتر شبکهگذاری صورت بگیرد که تاکنون 70 کیلومتر از آن اجراء شده است.
وی با بیان اینکه پیشبینی ما نصب یکهزار و 221 انشعاب در قالب اجرای این 3 پروژه است، گفت: 201 روستای شهرستان بیجار قابلیت گازرسانی را داشته که تاکنون 154 روستا به شبکه سراسری گاز وصل و عملیات گازرسانی در 27 روستای در حال انجام است.
فعلهگری با اشاره به اینکه ضریب نفوذ گاز طبیعی در جمعیت شهری بیجار 100 درصد است، اعلام کرد: با گازدار شدن این تعداد روستا، ضریب نفوذ گاز در جمعیت روستایی این شهرستان نیز از 83 درصد به 93 درصد ارتقاء مییابد.
وی با اشاره به گازرسانی واحدهای صنعتی بیجار اظهار کرد: عملیات گازرسانی به 5 واحد صنعتی این شهرستان فعال بوده که تا هفته دولت سالجاری این تعداد واحد صنعتی به بهرهبرداری خواهد رسید کمااینکه سال گذشته نیز 15 واحد صنعتی این منطقه طبق مصوبه شورای اقتصاد به شبکه سراسری گاز وصل شدند.
شهرستان بیجار دارای 31 هزار مشترک در بخشهای مسکونی، تجاری و صنعتی است.
اتمام آسفالت محور سقز-مریوان نیازمند 3 میلیارد تومان اعتبار است
محمد صدیق ثابتی، مدیرکل راه و شهرسازی کردستان در گفتوگو با خبرنگاران به آخرین وضعیت پروژههای عمرانی در استان پرداخت و اظهار داشت: بهسازی و آسفالت محور سقز-مریوان هماکنون مراحل نهایی خود را میگذراند و با اجرای روکش آسفالت در دو و نیم کیلومتر از مسیر، بهزودی به پایان خواهد رسید.
وی با بیان اینکه پروژه بهسازی و آسفالت محور سقز به مریوان از پروژههای مهم و حساس و اتمام آن جزو مطالبات مردمی است، افزود: این پروژه در دو قطعه هفت و نیم و چهار و نیم کیلومتری تعریف شده که عملیات اجرایی هر دو قطعه به اتمام رسیده و در مجموع دو قطعه، تنها دو ونیم کیلومتر روکش آسفالت مانده و بهزودی روکش آسفالت مانده نیز اجرا خواهد شد.
مدیرکل راه و شهرسازی کردستان با اشاره به صرف حدود 21 میلیارد تومان برای بهسازی این دو قطعه، از نیاز به 3 میلیارد تومان دیگر برای روکش آسفالت مانده خبر داد.
ثابتی خاطرنشان کرد: عملیات ایمنسازی 12 کیلومتر بهسازیشده نیز بهطور کامل انجام شده است.
حمام پاشاخان سنندج مرمت میشود
محمد رشیدی معاون میراث فرهنگی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان از آغاز مرمت حمام پاشاخان یکی از بناهای تاریخی واقع در محله قطارچیان سنندج خبر داد.
وی گفت: در قالب طرح مشارکتی مرمت آثار تاریخی با همکاری مالکین آثار و میراث فرهنگی، 500 میلیون ریال به مرمت این بنای تاریخی اختصاص و عملیات آواربرداری و خاکبرداری این اثر آغاز شده است.
معاون میراث فرهنگی ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان با اشاره به اینکه قسمتهای عمدهای از گنبد و تاق های پوشش سقف تخریب شده است، افزود با پایان خاکبرداری و میانسازی دیوارها براساس شواهد معماری موجود، کار اجرای پوشش تاق و گنبد آن انجام میشود.
وی با اشاره به تزیئنات هویدا شده بنای تاریخی و تزیئنات آهکبری در یک دوره تاریخی در قسمت گرمخانه این بنا عنوان کرد: در ادامه کار، احتمال وجود شواهد معماری و تزیئنات وابسته به آن دور از تصور نیست.
به گفته یکی از کارشناسان ارشد مرمت بناهای تاریخی، با توجه به سبک و سیاق ساخت این بنای تاریخی و دوران متروکه بودن آن، قدمت آن به پیش از دوران قاجاریه و احتمالاً دوران زندیه برگشته و بهنوعی از محدود بناهای تاریخی بهجا مانده از دوران قبل از قاجار در شهر سنندج است.
در حال حاضر حمام پاشاخان توسط غالب پلاکهای همجوار مورد تعرض قرار گرفته که با پیگیریهای مالک آن، روند حقوقی جهت اعاده به حالت اولیه عرصه خود در حال جریان است.
انتهای پیام/486/ ت