اقتصاد جهان به رونق بازمی‌گردد

اقتصاد جهان به رونق بازمی‌گردد

اقتصاددان های بانک سرمایه‌گذاری مورگان استنلی اطمینان دادند با توجه به اطلاعات شگفت انگیز رشد اقتصادی و سیاست های اتخاذ شده، اقتصاد جهان به رونق بازمی گردد.

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، اقتصاددان های بانک آمریکایی مورگان استنلی عقیده دارند اقتصاد جهان در یک دور جدید توسعه قرار گرفته و تولید تا سه ماهه چهارم سال جاری میلادی به سطح قبل از بحران کرونا باز میگردد.

 اقتصاددان های این بانک سرمایه‌گذاری در یادداشت تحقیقاتی دورنمای شش ماهه اقتصاد جهان در چهاردهم ژوئن نوشتند:« ما مطمئنیم با توجه به اطلاعات شگفت انگیز رشد اقتصادی و سیاست های اتخاذ شده، اقتصاد جهان یک رونق V شکل خواهد داشت».

 این اقتصاددان ها با پیش بینی یک رکود سریع و کوتاه مدت انتظار دارند رشد تولید ناخالص داخلی جهان در سه ماهه دوم سال جاری میلادی در پایین ترین حد و برابر با منفی 8.6 درصد باشد ولی در سه ماهه اول 2021 سه درصد رشد کند.

 مورگان استنلی سه دلیل را برای کوتاه بودن این رکود ذکر کرد:

  •  این یک شوک درونی نیست که به خاطر بی ثباتی های بزرگ به وجود آمده باشد.
  •  فشارهای ناشی از رکود ملایم تر هستند.
  •  سیاستهای حمایتی نقشی تعیین کننده و موثر در رونق اقتصادی داشته اند.

 در این یادداشت آمده است حمایت های رسمی احتمالاً به این زودی ها متوقف نمی شوند. بانک های مرکزی و وزارت دارایی در اکثر کشورها به اقتصاد هایشان پول تزریق کردهاند.

این اقتصاددان ها با اشاره به این سناریو که واکسن کرونا تا تابستان 2021 در دسترس همه قرار خواهد گرفت نوشتند:« ما تصور میکنیم موج دوم ابتلا به ویروس کرونا در پاییز باشد ولی این بار، این موج قابل مدیریت خواهد بود و تعطیلی های اعمال شده گزینشی هستند».

« در بدترین حالت در نظر گرفتهایم دوباره قرنطینه های شدیدی مانند اوایل سال جاری داشته باشیم».

 این اظهار نظر های مورگان استنلی در تضاد با دورنمای محتاطانه تری است که برخی نهادهای دیگر مثل صندوق بین‌المللی پول در نظر گرفته اند. این صندوق هفته گذشته هشدار داد روند بهبود اقتصاد جهان آهسته تر از حد انتظار است و بی ثباتی های عمیقی در مورد دورنمای آن وجود دارد.

 افزایش اخیر موارد ابتلا به کرونا در پکن ترس از اوج دوباره همه گیری در چین را افزایش داده است که احتمالاً روند بهبود دومین اقتصاد بزرگ جهان را کند میکند.

 اقتصاددان ها بر خطر افزایش بدهی و کسری بودجه تأکید کرده‌اند که باعث می‌شود دولتها محرک های مالی خود را کاهش دهند.

 انتهای پیام/70

دهۀ «رکود، عبرت، تجربه»
پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
خودرو سازی ایلیا
بانک ایران زمین
گوشتیران
triboon