خوش بینی جانسون درباره دستیابی قریب الوقوع به توافقی در مذاکرات پسا برگزیت با بروکسل


خوش بینی جانسون درباره دستیابی قریب الوقوع به توافقی در مذاکرات پسا برگزیت با بروکسل

در حالی که به گفته مقامات اروپایی چهار دور مذاکرات پسا برگزیت بین لندن و بروکسل هیچ پیشرفتی نداشته است، نخست وزیر انگلیس درباره دستیابی به توافقی در ماه آینده میلادی ابراز خوش بینی کرده است.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه اتریشی "دی پرسه"، "بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس در این باره که لندن بتواند در ماه آینده به توافقی در مناسبات تجاری آینده با اتحادیه اروپا در مذاکرات پسا برگزیت دست پیدا کند ابراز خوش بینی کرد.

وی که روز گذشته بعد از کنفرانسی در بروکسل با مقامات اروپایی از جمله "اورزولا فون در لاین"، رئیس کمیسیون اروپایی سخن می گفت در این باره گفت: من فکر نمی کنم که ما خیلی از هم فاصله داریم.

وی افزود: آنچه که حالا به آن نیاز داریم کمی شور و نشاط در مذاکرات است. هر چه سریع تر به نتیجه برسیم بهتر است.

جانسون همچنین تاکید کرد که وی هیچ دلیلی نمی بیند که چرا طرفین نتوانند تا ماه جولای به توافقی دست یابند. وی با این مسئله مخالفت کرد که مذاکرت تا پاییز و زمستان به طول انجامد.

جانسون روز گذشته در یک ویدئو کنفرانس با "فون در لاین"، رئیس کمیسیون اروپایی، "چارلز میشل"، رئیس شورای اروپایی و "دیوید ساسولی"، رئیس پارلمان اتحادیه اروپا درباره برگزیت به بحث و تبادل نظر پرداخت. هر دو طرف در یک بیانیه پایانی تأکید کردند که می خواهند در مذاکرات درباره یک توافق تجاری برای دوران پسا برگزیت جهش و شور و نشاط ایجاد کنند. هر دو طرف از دستیابی به توافقی قبل از پایان سال 2020 حمایت کردند.

جانسون در حالی درباره دستیابی به توافقی با بروکسل ابراز خوش بینی کرده است که به گفته مقامات اروپایی تا به حال چهار دور مذاکرات طرفین در دوران پسا برگزیت هیچ پیشرفتی نداشته است.

"میشل بارنیر"، مذاکره کننده ارشد اتحادیه اروپا پس از پایان دور چهارم مذاکرات پسا برگزیت تأکید کرد: مسئولیت من این است که حقیقت را بگویم. این هفته هیچ پیشرفت چشمگیری در مذاکرات وجود نداشته و بلکه برعکس لندن دوباره تعهدات انجام شده را زیر سوال برده است.

رسانه‌های انگلیسی هم اخیرا گزارش دادند که بانک انگلیس در حال حاضر به مؤسسات مالی بومی توصیه می کند تا آمادگی خود برای شکست مذاکرات را تقویت کنند.

انگلیس در اواخر ژانویه سال جاری میلادی رسماً از اتحادیه اروپا خارج شد و فعلاً در دوران گذار قرار دارد و در این دوران همچنان در بازار داخلی اروپا و اتحادیه گمرکی باقی خواهد ماند.

اگر در دوران گذار که تا پایان سال جاری میلادی مقرر شده است توافقی درباره مناسبات تجاری آینده بین لندن و بروکسل صورت نگیرد خطر وقوع برگزیت سخت افزایش می یابد.

لندن به شدت با تمدید دوران گذار مخالف است. "دیوید فراست"، مذاکره کننده ارشد انگلیس هم اخیراً یک بار دیگر بر این موضع لندن تأکید کرده است.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
رایتل
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon