کرونا در اروپا| از تبلیغ برای استفاده از اپلیکیشن ردیابی کرونا در آلمان تا نابودی ۶۰۰هزار شغل در انگلیس
جدیدترین اخبار کرونایی از اروپا حاکی از آن است که بحران کرونا به نابودی بیش از نیم میلیون شغل در انگلیس انجامیده و در پی کاهش تدریجی محدودیتها مقامات آلمانی برای استفاده از اپلیکیشن ردیابی کرونا از طرف شهروندان تبلیغ میکنند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم با وجود کاهش تدریجی محدودیت های ضد کرونایی در بسیاری کشورهای اروپایی و گشایش مرزها اما کرونا همچنان چالشی حل نشده در این اتحادیه باقی مانده است.
نابودی بیش از نیم میلیون شغل در انگلیس
جدیدترین اخبار کرونایی از اتحادیه اروپا حاکی از آن است که بحران کرونا در ماه آوریل و می به قیمت از دست رفتن بیش از نیم میلیون شغل در انگلیس منجر شده است. بر اساس آمارهای اداره آمار انگلیس کرونا باعث از دست رفتن حدود 612 هزار شغل در انگلیس در این دوره زمانی شده است. البته نرخ بیکاری در فاصله زمانی فوریه تا آوریل سال جاری میلادی همچنان 3.9 درصد باقی مانده است.
نتایج یک بررسی هم نشان می دهد که از هر 5 مصرف کننده آلمانی یک نفر از عواقب مالی بالای بحران کرونا رنج می برد.
واکسن کرونا در انگلیس آزمایش بالینی میشود
دانشمندان دانشکده معروف امپریال لندن هم این هفته اولین آزمایش های بالینی برای یک واکسن کرونا را آغاز می کنند. به گفته تیم تحقیقاتی این بررسی در آزمایش این واکسن روی حیوانات نتایج موفقیت آمیزی به دست آمده و پاسخ ایمنی موثر دریافت شده است.
نخست وزیر ایالت زارلند آلمان هم اعلام کرده که می خواهد مرزها با لوکزامبورگ و فرانسه را در صورت وقوع موج دوم کرونا باز نگه دارد. این مقام آلمانی اعلام کرده که همه اقدامات لازم برای جلوگیری از بسته شدن مجدد مرزها را به کار خواهد گرفت.
کشور آلمان از روز دوشنبه هشدارهای سفر کرونایی برای 27 کشور اروپایی را لغو کرده است. همچنین کنترل های مرزی آلمان با کشورهای همسایه هم لغو شده است.
اعتراضات کادر بهداشتی فرانسه علیه شرایط اضطرار مالی بیمارستانها
در فرانسه هم برای امروز( سه شنبه) اعتراضات گسترده ای علیه شرایط مالی اضطراری در بیمارستان های عمومی برنامه ریزی شده است. پزشکان، پرستاران و کارکنان خانه های سالمندان و آسایشگاه ها در فرانسه می خواهند بعد از بحران کرونا دستمزدهای بهتری دریافت کنند و بودجه بیشتری برای مراقبت ازبیماران به آن ها اختصاص داده شود. بزرگترین تجمع اعتراضی در برابر وزارت بهداشت فرانسه در پاریس برگزار می شود.
در بحران کرونا سیستم بهداشت و درمان فرانسه سریعا دچار کمبودهای فراوان شد. بخصوص در پاریس و مناطق مرزی با آلمان بیمارستان ها تحت فشار بالایی قرار گرفتند و ظرفیت کافی نداشتند. نخست وزیر فرانسه در واکنش به این مسئله در اواخر ماه می وعده سرمایه گذاری گسترده در بیمارستان های عمومی را داد.
بعد از مشاهده مواردی از ابتلا به کرونا در یک اقامتگاه پناهندگان در شمال هسن آلمان تمام این اقامتگاه تحت قرنطینه قرار گرفت.
پایین ترین میزان مرگ کرونایی در 24 ساعت از ماه مارس در ایتالیا
ایتالیا هم پایین ترین میزان مرگ کرونایی در 24 ساعت از ماه مارس را خبر داده است. بر اساس آمارهای رسمی که روز دوشنبه اعلام شد این کشور در عرض 24 ساعت تنها 26 مورد مرگ کرونایی را ثبت کرده است.
لغو وضعیت اضطراری کرونایی در فنلاند
فنلاند هم وضعیت اضطراری کرونایی را لغو می کند. نخست وزیر این کشور با توجه به بهبود شرایط فنلاند از لغو وضعیت اضطراری کرونایی در این کشور از امروز ( سه شنبه) خبر داده است. وی در عین حال اعلام کرد که این به مفهوم برطرف شدن خطر کرونا نیست.
دو مدرسه در شهر ماگدبورگ آلمان هم به دلیل شیوع کرونا تعطیل شد.
وضعیت استثنائی در مجارستان هم خاتمه پیدا کرد. پارلمان مجارستان در این باره تصمیم گیری کرده است.
تبلیغ مقامات آلمانی برای استفاده از اپلیکیشن ردیابی کرونا
رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان هم بر اهمیت بالای استفاده از اپلیکیشن ردیابی کرونا تاکید کرده و گفته است: ما می خواهیم با این اپلیکیشن همه زنجیره های سرایت کرونا را قطع کنیم.
«کریستین لامبرشت» وزیر دادگستری آلمان روز سهشنبه اعلام کرد که ردیابی اپلیکیشنها باهدف کمک به مقابله با کرونا، تنها درصورت داوطلبانه بودن بهاجرا گذاشته میشود.
وی به رادیو دویچلندفونک گفت: دستیابی به چنین اطلاعاتی، قانون شکنی است، از اینرو تنها درصورتی با این راهکار برای قطع زنجیره انتقال بیماری موافقت می کنم که افراد به طور داوطلبانه این سیستم را روی تلفن های همراه خود نصب کنند.
مردم آلمان به رصدها و نظارت های دیجیتالی در این کشور به شدت مشکوک هستند.
آلمان امیدوار است ظرف چند هفته آینده اپلیکیشنی برای تلفن های هوشمند طراحی کند تا بتواند با استفاده از آن افراد مبتلا به کرونا را ردیابی کرد.
این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که مقام های سیاسی آلمان به این اتفاق نظر رسیدند که رویکردی که سنگاپور پیشگام آن است، می تواند بدون نقض حریم خصوصی افراد، موثر واقع شود.
این اپلیکیشن با تبادل سیگنال ها، از راه دور بین تلفن ها کار می کند تا سایر کاربران در مجاورت دو متری را تشخیص و به مقامات امکان دهد افرادی را که نزدیک مبتلایان به ویروس کرونا هستند، شناسایی کنند.
وزیر بهداشت آلمان هم استفاده از اپلیکیشن رد یابی کرونا را داوطلبانه و وسیله ای کاربردی و خوب دانست. وی استفاده از آن را به همگان توصیه کرده و تاکید کرد که هر کس که از این اپلیکیشن استفاده کند برنده است.
رئیس دفتر صدر اعظم آلمان هم چنین اپلیکیشنی را یک گام بزرگ در مبارزه با بحران کرونا ارزیابی کرده است.
حدود دو هفته بعد از کاهش تدریجی محدودیت های ضد کرونایی در ترکیه شمار موارد ابتلای روزانه در این کشور در حال افزایش است. از این رو وزیر بهداشت ترکیه در 42 شهر این کشور استفاده اجباری از ماسک در اماکن عمومی را مقرر کرده است.
کرونا در اروپا همچنان قربانی میگیرد
بر اساس جدیدترین آمارها تعداد مبتلایان به کرونا در اروپا همچنان در حال افزایش است و تا به حال در انگلیس 296857 نفر به کرونا مبتلا شده و 41736 نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
در اسپانیا هم تا به حال 291189 نفر به کرونا مبتلا شده و 27136 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان دادهاند.
آلمان هم به شدت تحت تاثیر شیوع این ویروس قرار داشته و بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 188044 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و 8885 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان دادهاند.
در فرانسه هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 157372 نفر به کرونا مبتلا شده و 29436 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باختهاند.
انتهای پیام/