نحوه برخورد کارشناسان مالیاتی با جامعه پزشکی استان مرکزی بررسی می‌شود


نحوه برخورد کارشناسان مالیاتی با جامعه پزشکی استان مرکزی بررسی می‌شود

گروه استان‌ها- معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی گفت: در رابطه با مالیات پزشکان باید نشستی تخصصی بین امور مالیاتی با جامعه پزشکی برگزار شود و نقدهای پزشکان نسبت به نحوه برخورد کارشناسان مالیاتی هم مورد بررسی قرار گیرد.

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، بهروز اکرمی ظهر امروز در دیدار با اعضای هیئت مدیره سازمان نظام پزشکی استان مرکزی با اشاره به ضرورت احترام و توجه به بزرگان و نخبگان در جامعه اظهار داشت: بی‌توجهی به شان و جایگاه بزرگان و نخبگان در هر جامعه‌ای متضرر شدن همه اعضای ان جامعه را به دنبال دارد، از این رو توجه به شان و منزلت بزرگان باید مورد توجه ویژه مسئولان قرار گیرد تا به گونه‌ای رفتار کنند که این شان حفظ شود و بتوانیم شاهد بازتولید نخبگان در جامعه باشیم که اگر جز این باشد جامعه در نقطه‌ای به بن بست می‌رسد.

وی افزود: بنابراین دوام هر جامعه‌ای به ارج نهادن به نخبگان و بزرگان آن بستگی دارد و هر یک از افراد جامعه باید برای دوام ایران اسلامی نسبت به تکریم و ارج نهادن به بزرگان اقدام کند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: جامعه با مشکلات گسترده و در هم تنیده‌ای رو به رو بوده که درنتیجه آن حال عمومی جامعه خوب نیست و علائم حیاتی مطلوبی ندارد.

اکرمی بیان کرد: این شرایط حاصل عوامل مختلفی است که باید شناسایی شده و برطرف شوند ضمن اینکه باید توجه داشت که پیچیدگی مشکلات ذره‌ای از عمل به وظیفه و مسئولیت‌های ما نمی‌کاهد.

وی با اشاره به پاره‌ای از مشکلات در حوزه بهداشت و درمان گفت: مشکل تعیین تعرفه پزشکان در حیطه اختیارات استان نبوده اما نظرات و پیشنهادات را می‌توان به دولت منتقل کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی با اشاره به مالیات پزشکان ادامه داد: در رابطه با مالیات پزشکان باید نشستی تخصصی بین امور مالیاتی با جامعه پزشکی برگزار شود و با توجه به تغییرات روزانه ضوابط و آیین‌نامه‌ها باید آگاهی‌بخشی به پزشکان انجام شود تا راه پرداخت مالیات برای آنها روشن شود

اکرمی عنوان کرد: همین طور لازم است که در این نشست نقدهای پزشکان نسبت به نحوه برخورد کارشناسان مالیاتی هم مورد بررسی قرار گیرد.

وی افزود:  از آنجایی که نقدهای نسبت به جامعه پزشکی وجود دارد باید گله‌مندی‌های مردم جمع‌بندی شود و جامعه پزشکی را در جریان این مباحث قرار داد تا با تعامل اثربخش بتوان به راهکار مشترک رسید.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار مرکزی تصریح کرد: در دوران شیوع ویروس کرونا جایگاه والای پزشکان برای مردم بیشتر آشکار شد و در بحث بازرسی هم سعی می‌شود وکه شان و جایگاه این قشر خدوم و ایثارگر حفظ شود.

بخش خصوصی در حوزه بهداشت و درمان با مشکل تعدیل نیرو و تعطیلی در اثر کاهش مراجعات رو به و شده است

رئیس سازمان نظام پزشکی استان مرکزی هم در این دیدار با اشاره به کاهش مراجعات به مراکز درمانی به سبب ترس از ابتلا به کرونا گفت: در مدت شیوع ویروس کرونا اکثر مراکز خصوصی نظیر مطب‌ها، کلینیک‌ها و حتی بیمارستان‌ها به سبب کمبود بیمار، مشکلات مالی و همین کاهش مراجعات به سبب ترس از ابتلا به کرونا وضعیت نامناسبی دارند.

حسن طاهراحمدی بیان کرد: در چنین شرایطی حتی بیمارستان‌های خصوصی ناچار به تعدیل نیرو یا حتی تعطیلی در اثر کاهش درآمد می‌شوند، از این رو دولت باید در حوزه پزشکی برای بخش خصوصی چاره‌ای بیندیشد چراکه این بخش لطمات بسیاری را متحمل شده است.

وی ادامه داد: جامعه پزشکی بیشترین آسیب را از شیوع ویروس کرونا دید و بیشترین فعالیت را داشت، بیش از 7 هزار نفر از این قشر به ویروس کرونا مبتلا شدند و عده‌ای هم در اثر این بیماری جان باختند.

کم‌رنگ شدن نقش بیمه‌ها به ضرر مردم است

رئیس سازمان نظام پزشکی استان مرکزی عنوان کرد: مشکلاتی را در حوزه تعرفه‌ها داریم و می‌توان گفت که این تعرفه‌ها واقعی نیستند البته باید به دنبال کاهش پرداختی از سوی مردم هم بود، از این رو بیمه‌ها باید طرف حساب جامعه پزشکی باشند درحالی که روز به روز شاهد کم رنگ شدن نقش آنها در کشور هستیم که مردم از آن متضرر می‌شوند.

طاهراحمدی افزود: بیشترین فشار  امور مالیاتی بر جامعه پزشکی است و مواردی از قبیل کتمان مالیات در این بخش را مطرح می‌کنند که اجحاف در حق این قشر زحمتکش است.

انتهای پیام/712/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon